На какво не можете да устоите?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

абе вие превзехте 5 форума с ваште измишлиотини бре :lol: човек се притеснява да пише да не ви смути и развали стройния график на писане :D
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

А, не се притеснявай, ама ние пишем по темата поне ;)
Е, тогава не мисля, че има такива обстоятелства... Или ти се сещаш за някое такова?
Абе има..може би ако е примерно бившата на някой добър мой приятел или е приятелка на бившата ми..не е етично, все пак.
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

мда бе ама като гледам никой на никого не устоява, хаха или може би обратното, не зная, във всеки случай обаче явно съм излишна и няма да се обаждам вече, Sw1tched
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

arielle написа:мда бе ама като гледам никой на никого не устоява, хаха или може би обратното, не зная, във всеки случай обаче явно съм излишна и няма да се обаждам вече, Sw1tched
Хех, що реагираш все едно вечно ти се карам? :) Нито имам подобни намерения, нито имам такова право или повод. Кажи сега ти на какво не можеш да устоиш, за да се върнем към темата :)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

arielle, не бягай. Остани! Аз ще си лягам, защото в момента не мога да устоя на своята възглавничка... Идвам...
Хайде, лека ви нощ и розови сънища от мен!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

миииии..
не мога да устоя да не си напъхам носа във вашите закачки тука с Файър, щото ми е кеф да се обаждам (е, не винаги де)
а след малко няма да устоя да грабна четката за зъби и после и възглавницата
:oops:

офф/ реагирам така не само на теб, а на всички, които не се кефят особено като се пошегувам и съответно не изразят емоция (с емотиконче примерно) че се бъзикат.. откъде да знам все пак.. затова сори, предположих, че и ти ще ме попиташ това обаче :D
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:А-ааааа, не се притеснявай... :wink: :lol: :lol: :lol:
fire написа:Аз ще си лягам, защото в момента не мога да устоя на своята възглавничка...
Ясна работата :roll: :twisted:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

няма д а бягам.. вече нещо не ми се спи..
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

какво ти е ясно? Какви са тези физиономийки? Ох, сърчицето ми заспива... Утре държа да ми кажеш. Ок?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Възглавница да си в днешно време... :D Е, не се учудвай, че не притежаваш МПС като моето...то си е МС де :wink:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Възглавници is everywhere.. resistance is useless :twisted:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Sw1tched написа:Е, не се учудвай, че не притежаваш МПС като моето...то си е МС де :wink:
А в случая какво означава "МС" и какво е твоето МПС? :lol:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

fire написа:А в случая какво означава "МС" и какво е твоето МПС? :lol:
Нищо общо с министерски съвет и моторни превозни средства ;). Мръсно (Под)Съзнание.
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

хахаха, и аз много гадах и реших, че съм тъпа и само аз не разбирам :D
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Мне, не тъпи - непорочни ....евентуално :lol:
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”