На какво не можете да устоите?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
мда бе ама като гледам никой на никого не устоява, хаха или може би обратното, не зная, във всеки случай обаче явно съм излишна и няма да се обаждам вече, Sw1tched
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Хех, що реагираш все едно вечно ти се карам?arielle написа:мда бе ама като гледам никой на никого не устоява, хаха или може би обратното, не зная, във всеки случай обаче явно съм излишна и няма да се обаждам вече, Sw1tched
- fire
- Живее, за да пише
arielle, не бягай. Остани! Аз ще си лягам, защото в момента не мога да устоя на своята възглавничка... Идвам...
Хайде, лека ви нощ и розови сънища от мен!
Хайде, лека ви нощ и розови сънища от мен!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
миииии..
не мога да устоя да не си напъхам носа във вашите закачки тука с Файър, щото ми е кеф да се обаждам (е, не винаги де)
а след малко няма да устоя да грабна четката за зъби и после и възглавницата
офф/ реагирам така не само на теб, а на всички, които не се кефят особено като се пошегувам и съответно не изразят емоция (с емотиконче примерно) че се бъзикат.. откъде да знам все пак.. затова сори, предположих, че и ти ще ме попиташ това обаче
не мога да устоя да не си напъхам носа във вашите закачки тука с Файър, щото ми е кеф да се обаждам (е, не винаги де)
а след малко няма да устоя да грабна четката за зъби и после и възглавницата
офф/ реагирам така не само на теб, а на всички, които не се кефят особено като се пошегувам и съответно не изразят емоция (с емотиконче примерно) че се бъзикат.. откъде да знам все пак.. затова сори, предположих, че и ти ще ме попиташ това обаче
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Възглавници is everywhere.. resistance is useless 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- fire
- Живее, за да пише
А в случая какво означава "МС" и какво е твоето МПС?Sw1tched написа:Е, не се учудвай, че не притежаваш МПС като моето...то си е МС де
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!