[парлива тема] Кои са по-големи ку*ви - мъжете или жените?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Re: [парлива тема] Кои са по-големи ку*ви - мъжете или жените?

Мнение от inc »

:lol: :lol: :lol: Е, поне един човек да си признае чистосърдечно. :cheers:
Обаче твърде често се оказва, че хората изку**яват не за единия секс и защото им са се разбушували хормоните, а заради пари (и аналогичните удобства, които те осигуряват), заради суета, заради глупост (или още "Ми и аз сам/а не знам що..."), заради какво ли не! :evil: И това, че нямало мъжки вариант на ку**а, си е чиста глупост - практиката показва друго. Даже в някои случаи стават по-изкусни и от жените. Мила много точно си е дала определението. Не че няма и един куп жени, които са за убиване с камъни направо! :evil: Няма значение дали си мъж или жена, пази си достойнството, имай уважение към хората, пък спи ако щеш и със стотици. Едното не пречи на другото. :wink:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
sunny_f
От дъжд на вятър

Мнение от sunny_f »

Въпреки че съм момиче,с чиста съвест мога да кажа, че от опита и наблюденията си спокойно мога да заключа, че жените са по-големи к**ви от мъжете за съжаление :roll:
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

плурализъм
демокрация
слободия
анархия
borilski
В началото бе словото

Мнение от borilski »

krinabs написа:Аз мисля,че всичко опира да отделния човек...
А иначе в днешни времена май жените са по-големи ку**и(сигурна съм,че не знаете ,кои са буквите под звездичките :lol: )...
Мен лично това най-много ме отвращава в една жена...според мен тази характеристика взема много от нежността и женствеността й...

Може би мнението ми е нетолерантно към жените , но е факт,че днес нито мъжете са мъже ,нито жените са жени...а тази размяна на местата много ме дразни мен лично :x
Не,че е нолмално мъжът да е заклет бройкаджия,но е по-типично да бъде "ловецът" , а не да чувам от момичета по-малки от мен "оле , как го нае*х един...още двама и ще станат 60" :roll: ...Мъжете пък от факта,че една жена била по-опитна в областта получават комплекси и иначе чаровната за една жена лека притеснителност,на него му предава мекушав и противен вид :pukeleft: ...
айде, айде, кринабс, не вярвам да искаш да се върнеш към традиционните роли, в които ти се жениш девствена, седиш си у дома и гледаш децата, нямаш образование и мъжът ти те побийва кат не слушаш. Жените все така говорят - "мен ме дразни тази размяна на ролите". Дразни ви като ви кара да поемате отговорности - трябва да ви плащаме сметките и да ви издържаме капризите. Но що се отнася до миткането нагоре-надолу свободно, без мъж, модерните дрехи, харченето за глупости и т.н. блага не ви дразни да сте еманципирани, нещо повече, полагало ви се. Айде де!
Аватар
Chapelain
В началото бе словото
Специалност: Арабистика
Курс: първи

Мнение от Chapelain »

Хмм, е предполагам зависи кой какво влага в думата к***ва. Аз например знам за един случай, как момиче успяло да навие някакъв да си легне с нея, след като му обещала да му купи дънки ( нещо подобно бях слушал и за Мерилин Менсън, ама там беше с маратонки :P ). Това ако не е кURварщина здраве му кажи.
П.С.
Това не означава, че няма много такива и сред жените, да не вземете да се успокоявате сега, нежния пол :)
Love, in the best case scenario, endures only a lifetime. Diamonds, on the other hand, last forever :).
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Мене лично не ме кефи да харча чужди пари. Даже и на приятеля ми. Тъпо е това ти да се размотаваш и да чакаш на някой да те издържа в замяна на секс. Унизително е просто. Пък хич и да не става дума за секс. Освен ако положението е наистина сериозно, отношенията са наистина сериозни и има някаква уговорка между двамата, че за момента нещата стоят така. Но 18-годишна пикла да виси по кафетата и по магазините и да харчи парите на гаджето си вече... такива ми иде да ги пребия. :pukeright: Една жена освен красота трябва да има и достойнство.
Колкото до размяна на ролите, мене лично не ме кефи нито да кисна по магазините, нито да се правя на силна и независима... Нито мъжът ми да си записва час за козметик и като легне в леглото краката му да са по-гладки от моите. :pukeright: Не може ли просто цивилизацията да се развива и без жените да се правят на мъже и обртното.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

:salute: Съгласявам се на 100%!
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

по равно са.ама жените по-малко кръшкат, като имат връзка.поне на мен така ми се струва.
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Правиш си грешни изводи :!:
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

Chetejki temata, chovek si vadi mnenie che vsichki pisali v neya sa s takiva visoki morali che samo na apostolite otstypvat. Basi, evala na universiteta, kakvi hora vyzpitava!
medicate, medicate
Аватар
bLaCk_aNgEL
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от bLaCk_aNgEL »

Хмм..кои са по-големи курви - мъжете или жените!? Иска ми се да мисля,че са мъжете,но везните клонят към жените поне от личните ми наблюдения.. Въпреки това обаче мъжете като цяло са по-глупави (не се засягайте) и лесно стават плячка на жени от типа 'фолк певица',което ги прави по-уязвими и по-сконни към изневяра.
'Nobody can be exactly like me. Even I have trouble doing it...' Tallulah Bankhead
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Какво щяхме да правим, ако не беше звездичката на мястото на "р"-то. Дайте нещо по-еуегантно бе, :scratch:, ба*ти заглавието.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

жените |(s
Последно промяна от MissDi на 11 Авг 2009, 20:32, променено общо 1 път.
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Абе май наистина жените...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

женените :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”