Не от една раса, а от една класа - пролетариата.Митака написа:Искаш да ми кажеш,че цел на комунизма е владеенето на света от една раса?Scorpion написа:Националсоциализъм и комунизъм - все тоталитарни режими с подобни цели и различни средства.
Възрастните хора и техните идеали
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Възрастните хора и техните идеали
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
...от една класа, същата работа. Пак идеята е всичко друго да се ликвидира.Митака написа:Искаш да ми кажеш,че цел на комунизма е владеенето на света от една раса?Scorpion написа:Националсоциализъм и комунизъм - все тоталитарни режими с подобни цели и различни средства.

А не е ли това целта и на демокрацията.....да няма нищо друго освен нея? 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Една от идеите на комунизма е постигането на общество без социални класи.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Мисля, че мястото ти не е у тоя форум, що гледаш постоянно да противоречиш на някоой, че дажеBaggins написа:Уважение за какво ?
и на себе си понякога (в повечето случаи). Ще ги уважаваш, къде ще ходиш? При положение, че
всичките ни баби и дядовци (пра, по скоро), са чували разкази за тия войници, как руснаците
са спасили България, колко хора са се пожертвали за нея, не можеш ти, тука, в момента, да ми
казваш, видите ли, тва е тъпо, SEIG HEIL! Ти в час ли си въобще? Или мненията ти са само за
спорта. Не знам кой в тая тема е способен да се подиграва на тва. Притисната била Русия. РУСИЯ!
От къде са я притиснали? От всички страни на Азия... Не ми говори глупости. + това тук не става
въпрос за решенията, взети тогава. Става въпрос за една обща народопсихология, която е вкоренена
в българското съзнание, а защо би била вкоренена, ако не са ни направили такова добро? Я се замисли
и моля ти се не пиши мнения, които са смешни.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Така го декларират, само че буржоазните елементи се озовават по неведоми пътища в лагерите...ники написа:Една от идеите на комунизма е постигането на общество без социални класи.
Идеите са доооооста далеч от реализацията им, което чисто и просто идва да покаже, че въпросните идеи са неприложими на практика. 

allshallperish, аз мисля, че мястото ти е У леглото, ЩО гледаш само да пишеш глупости.
Сериозно, почети малко за нещата и пак ще говорим. 

- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Но пък го има и тоя момент, че е изтрепал доста по-малко хора...ники написа:И още нещо. Аз не защитавам комунизма. Просто казвам, че в сравнение с нацизма е за препочитане.
Абсолютно съгласен съм с Билбо... поне по този пункт.Русия е притисната до стената от международното положение да започне въпросната война, а не е водена от някакво панславянско чувство за дълг. Благодарен съм на руските войници, които са загинали тук, но не и на руската държава или нещо такова. Та какво общо има това?
Щото после същата тази държава ни е таковала мамата и още я такова.
Последно промяна от Norwegian Wood на 25 Май 2009, 17:45, променено общо 1 път.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Китай? Да с нотки и на капитализъм,но.....Baggins написа:Идеите са доооооста далеч от реализацията им, което чисто и просто идва да покаже, че въпросните идеи са неприложими на практика.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Не ти препоръчвам да живееш в китай в момента. Далеч от розово е положението.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
@ allshallperish Ти сигурно мислиш, че иракчани трябва да благославят САЩ като безкористни освободители? Същата работа е с Русия и България - в политиката интересът е водещ, а не нещо друго.
ахахахахахах сцепваш мрака момче....уникалееееен простак си....честно

Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
А ти като няма какво да кажеш по темата и храниш...гениално, честно. 

- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Разбира се, че са неприложими. Те са идеалистични. На практика се стремят към тях, но не могат да ги постигнат напълно. Иначе скорпион е прав де. Все пак обаче ако трябва да избирам, винаги бих предпочел комунизма. Нацизмът е идеология без никава перспектива, чиито идеи са изцяло в негативна посока, докато реализацията на комунистическите идеали би могла да се осъществи и по по-добър начин.