Сталин-Хитлер?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ОФФТОПИК:термина е митологичен, вярната форма от норвежки е берсеркер, от "bar"("bare" или ""bear" зависи кой тълкува) i "sehrkr"(shirt, skin)>>> тип норвежки войни, а за нацистките работи - Хитлерчо просто ползва заемки от митологийте на северните народи, не случайно си пада по Вагнерчо, освен това май е бил фен на идеята да прави Goetterdammerung - демек като пада да унижожи цяла германия с падането си, ама не успява.
А ника си го избрах покрай самото значение на термина, ама то си го пише из темите посветени за никове и аватари
А ника си го избрах покрай самото значение на термина, ама то си го пише из темите посветени за никове и аватари
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Нарекох ги архи-нацисти,защото май са използвали същите методи на терор над мирното население(разбирай обикновеното селячество на вража земя).Нали като воювали били като обсебени и на принципипа "Коли,сечи..."(тук навлизаме в обесега на любимите ми анархистки песни обаче)Berserker написа: тип норвежки войни, а за нацистките работи - Хитлерчо просто ползва заемки от митологийте на северните народи,
Ти какво учиш ?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
всъщност не ми се иска да съм Молотов наистина и да съм познавала Сталин
брутални бъгове са имали в главите си...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
ЕеейBerserker написа:Медународни Отношения
а обсебването и принципа "коли сечи.." се нарича berserkergang
колкото за населението и боя... хм то май всяка армия се държи така като влезе на чужда територия