Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
holdencaulfield написа:Здравейте! Смятате ли, че с 5.00 по история и 4.75 по литература ще вляза право редовно? Момче съм!
Много ясно. Виж какъв е бил минималният бал за право за момчета миналата година-http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf , а тази се очаква и да е по-нисък.
П.С.Имам чувството,че нарочно ги задавате тези въпроси,за да ви похвалят и за да ви вдигнат самочувствието.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Ами не, не ги задават нарочно... И аз миналата година бях на нокти дали ще вляза с бал 27, когато в действителност нямаше и капка място за колебание. Просто в един момент изперкваш, това е.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Питам,защото от всякъде чувам, че с два предварителни най-вероятно ще се качат баловете дори и за момчета! Все пак мисля, че няма смисъл да уча по литература за редовен, а по история мисля да отида на изпит, въпреки бала ми.
holdencaulfield написа:Питам,защото от всякъде чувам, че с два предварителни най-вероятно ще се качат баловете дори и за момчета! Все пак мисля, че няма смисъл да уча по литература за редовен, а по история мисля да отида на изпит, въпреки бала ми.
ааа дано да не вдигат нищо!Аз имам по история 5,38 и 3,50 по литература като бала ми става 26,01 и не мисля да ходя по изпити повече,тъй като съм 90% сигурен,че този бал ще ми стигне.
Някой знае ли дали са вече обявени местата за момчета и момичета ?
И още един въпрос-ако имам над минималният бал за кандидатсване,това означава ли че съм вътре?
holdencaulfield написа:Здравейте! Смятате ли, че с 5.00 по история и 4.75 по литература ще вляза право редовно? Момче съм!
Много ясно. Виж какъв е бил минималният бал за право за момчета миналата година-http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf , а тази се очаква и да е по-нисък.
П.С.Имам чувството,че нарочно ги задавате тези въпроси,за да ви похвалят и за да ви вдигнат самочувствието.
Да.
Ама някой път им отговори - Не, не стига.
Да видим как ще почне да бучи, че не е вярно.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Ех , всички за този ЮФ , но както миналата година когато ни приеха и всички бяхме "Ихо" после станахме "Тихо".Или с други думи миналата година в една тема във форума един колега по-горен курс ни написа нещо от сорта(не помня точно цитата)- "Честито, радвайте се сега колеги , защото скоро ще имате среща с тъжната действителност в ЮФ".
Advocate написа:Ех , всички за този ЮФ , но както миналата година когато ни приеха и всички бяхме "Ихо" после станахме "Тихо".Или с други думи миналата година в една тема във форума един колега по-горен курс ни написа нещо от сорта(не помня точно цитата)- "Честито, радвайте се сега колеги , защото скоро ще имате среща с тъжната действителност в ЮФ".
Аз все още се чудя нашите очаквания ли бяха твърде високи или ЮФ на СУ наистина е толкова зле?...
Само аз ли си мисля, че ЮФ хич не е чак такава трагедия, както го изкарват?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
А ако е трагедия, защо всички се бутат да влизат тогава?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Аз не го намирам нито перфектен, нито трагедия, ако кандидатстващите се интересуват. В самия мен има какво да се желае откъм ученолюбивост, така че нямам право да се изказвам като безпогрешен наблюдател към ЮФ. Има си глупости, както навсякъде, а току виж може би по-малко
В организационно отношение не е хич добре ЮФ. Най-голямото предимство обаче са преподавателите - това винаги съм го твърдял и никога няма да го отрека.