Здравей, Kristo!
Общуването с теб ще е сложно, за да бъда откровен. До голяма степен съм запознат с теб и отношенията, свързани с теб (отчасти, защото нямам достъп до 18+ и не ми излизат всички твои мнения, както и на форумците, имащи/ли такива към теб) и сега си вкарвам "таралеж в бельото", като споделям, че в голяма степен споделям отношението на Lоngbow/Ангел. Веднага обаче ще уточня, че не съм и няма да бъда заключен в него.
След това, ще ти дам примери по посочените от теб случаи:
1. Smoking Mirror/Георги никога не е спорил с/"хранил" pi4 за музика, но се е изказал "за" отстраняването му от форума. Освен това, видях много опити на "метълите" да намерят общ език с въпросния потребител. Неуспешни, за жалост. Просто в общуването трябва да има взаимност и да липсва скованост, за да е ефективно.
2. Не е необходимо да "караш" когото и да било да (не) прави каквото и да било. Borimir/Николай, camel/Антоан и Longbow/Ангел са отявлени левскари и не са обелили дума за ЦСКА. Въпрос на манталитет. ники е привърженик хем на ЦСКА, хем на т.нар. "поп-фолк", но не си спомням и една нападка към него.
Сега, на драго сърце, ще ти обясня, като почти незапознат с отношенията между Ирина, Бети и Мила, какво се разбира от цитираният бисер:
[9:17:54 PM] Иринчи says: да си направя ли царски пищови => въпрос като въпрос - нищо странно и нелогично
[9:18:03 PM] Bety says: ако можеш - да => отговор като отговор - пак нищо странно и нелогично
[9:18:14 PM] Иринчи says: ако мога - два => остроумие и игра на думи - хем самоиронично поставя под съмнение способностите си да прави "царски пищови", хем тези - да направи повече от един - пак нищо странно и нелогично
[9:18:14 PM] Иринчи says:

=>

[9:18:38 PM] Bety says: сега още ли за пищови ми говориш => закачка с възможно тълкуване на последната вербализация на Ирина, извън контекстът, в който е направена - правим го постоянно в ежедневието и му се радваме - какво лошо да се сподели от радостта? - пак нищо странно и нелогично
[9:18:39 PM] Bety says:

=>
В една тема, потребителка разказа забавна случка между нейни познати и контрольор в градския транспорт и я представи като виц:
- Вашето билетче?
- А прасето?
- Какво прасе?
- Какво билетче?
Нищо ненормално.
Със здраве!