никого не можеш да изплашиш с тая усмивка
искам да ви видя всички
Модератор: Don Horhe
Да уточня, че съм този в средата... Just in case...sindri написа:хубави очилашегув
никого не можеш да изплашиш с тая усмивка
искам да ви видя всички

Ами един от приятелите ми, които влезнаха Японистика, сега търси жилище в София и сигурно ще се местя при него (така хем ще ми казва какво учат и ще преписвам канджита от него), аз нямам време да мисля за тези неща. Все пак още бачкам тук във Варна и чак края на Септември ще мога да напусна.Grimalkin написа:Хехех, тва ще рече, че общежитие не те устройва? А иначе виждам, че Японския те интересува...доста ставаме зайци-АФ-Неприети-ЯпонистиИ аз се надявах на някаква квартира а-у, но явно ще трябва да се примиря с общежитие...Дано поне ме настанят с позната...

Ооо, фен на Колдплей... сега кажи, че си и 1-ви курс английска и можем да си спретнем малко фенклубче...CellarDoor написа:Сетих се за една песен на Колдплей, в която се пее "nobody said it was easy but no one said it would be so hard"... ама те си предупреждават хоратаFreaKy написа:Дам и на мен като ми дадоха вчера тоя списък с книги се стреснах,ама кво да се прави.Никой не е казал,че ще ни е лесноНо ако е лесно, няма да е интересно =)
Претърсих всички торент-сайтове, за които се сетих, за Middlemarch, но филмът никъде го няма, намират се само аудио книгиЩе се чете явно, какво да се прави...
Съм, съмwindinthetank написа:Ооо, фен на Колдплей... сега кажи, че си и 1-ви курс английска и можем да си спретнем малко фенклубче...
А относно цитата, дано не си пеем след един семестър:
...noone said it would be so hard...
....oh let's go back to the start...
Само дето връщане назад няма... еххех
Ъъъ... Тук всичко е доброволно, струва ми сеAnimassacre написа:A освен френски, какво друго можем? Източни езици? НЯМА ДА УЧА НЕМСКИ!!! Никой повече не може да ме накара да го уча, ако ще да се появи втори Хитлер и да погне славяните!
Много добре те разбирам. Цял живот съм учила немски като първи чужд. Имам леко влечение към индийския. Дано наистина имаме право да си избираме и източни езици за 2-ри чужд. Иначе и на испански съм навита.Animassacre написа:A освен френски, какво друго можем? Източни езици? НЯМА ДА УЧА НЕМСКИ!!! Никой повече не може да ме накара да го уча, ако ще да се появи втори Хитлер и да погне славяните!