Фитнес
Модератори: ники, Methuselah
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Re: Фитнес
Така е, обаче въпросът е не доколко е полезен, а дали е спорт. Спорт без фитнес не може: с работата в залата се подобряват резултатите във всяка дисциплина (сериозно - и шахматистите го правят). Че е полезен, когато не се вземат разни субстанции, полезен е. Във фитнеса обаче няма състезание с противник (не съм чувал за шампион по фитнес или световен рекорд по същия), така че за мен поне той си остава комплексна и необходима за атлетите физическа активност, но не и спорт сам по себе си.
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Добре, но това, че ти не си чувал, не значи, че няма. 
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- pink floyd
- Пишеща машина
Може, не претендирам, че съм навътре в областтаblz написа:Добре, но това, че ти не си чувал, не значи, че няма.
Ехахахееехехе. Писнало ти, иначе и до 500 сигурно можеше да изкараш. 500кг.х300пв=150т хахахахехеххаха. Иначе съм сигурен, че ако не ти е било писнало си можел и да качиш на 250 тона за серия.FMI написа:Ами не знам колко е тон за крака. Но от всичките ми 2-3 влизания във фитнес през живота ми единия път пробвах това упражнение и събрах всички тежести в залата които намерих и точно се напълни лоста и ония се смеят че това не можело да се помръдне. Едва ли е било над 500кб, на половина на този пич, но като за първи опит 300 повторения как еПросто по едно време ми писна и станах и си тръгнах, въпреки че вече имаше прогнози около мен че не би трябало да мога да стана и да ходя след това, а дори нямах мусколна треска после...
А и това е статично, както всичко във фитнеса, като дига тон, да изтласка 300

- pink floyd
- Пишеща машина
Не подценявам колегата, ама аз и в извънземни вярвамkapac написа:Ехахахееехехе. Писнало ти, иначе и до 500 сигурно можеше да изкараш. 500кг.х300пв=150т хахахахехеххаха. Иначе съм сигурен, че ако не ти е било писнало си можел и да качиш на 250 тона за серия.FMI написа:Ами не знам колко е тон за крака. Но от всичките ми 2-3 влизания във фитнес през живота ми единия път пробвах това упражнение и събрах всички тежести в залата които намерих и точно се напълни лоста и ония се смеят че това не можело да се помръдне. Едва ли е било над 500кб, на половина на този пич, но като за първи опит 300 повторения как еПросто по едно време ми писна и станах и си тръгнах, въпреки че вече имаше прогнози около мен че не би трябало да мога да стана и да ходя след това, а дори нямах мусколна треска после...
А и това е статично, както всичко във фитнеса, като дига тон, да изтласка 300
Ако ни демонстрира свръхестествени способности, ще разправям на внуците, че и една каса бира ще почерпя...
Не вярвам все пак да го говори сериозно; може просто да му е доскучало във форума и да пробва как ще реагираме
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
А сега сериозно 
Как да не е спорт тенис на масата... Ела да ти направя няколко забивки, да потърчиш малко и после като имаш мускулна треска на гъза пак ще си говорим
Не е вярно и че без фитнес не може. Мен ми викаха "СКАЛАТА" без да съм влизал във фитнес
Удара ми беше и все още е много по тежък от тези изкуственяци по фитнесите. И мога да го докажа със златен медал от републиканско по карате. Не само спечелих още първото на което ходих, но нямам нито една загуба на официално състезание. Имам и покана за балканско и световно. Но балканското не се състоя заради войната в косово, а после за световното ме уведомиха че трябва да съм на собствена издръжка и се наложи да се откажа... Спорта в българия направо процъфтява... Но това е друга тема 
Как да не е спорт тенис на масата... Ела да ти направя няколко забивки, да потърчиш малко и после като имаш мускулна треска на гъза пак ще си говорим
Не е вярно и че без фитнес не може. Мен ми викаха "СКАЛАТА" без да съм влизал във фитнес
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Ами нормално. Не съм чувал, че вдигането на тежести е боен спорт. Не знам какво да споря с теб, ако смяташ, че един ден, ако тръгнеш на фитнес, ще е с цел да се научиш да удряш по силно. Аз принципно не ходя с цел да закоравявам. Ако ходех за това щях да съм състезател по силов трибой. Отивам, когато се погледна в огледалото да се усмихвам. Едва ли тялото ти е по красиво от тия "изкуственяци" по фитнесите. Логиката ти е-мога да ритам с топка крак по-добре от онзи баскетболист, затова не е хубаво да тренирам баскетбол. Съвсем различни работи. Иначе за каратето евала-само да не се окаже като историята за 500-те килограма на пресата.FMI написа:А сега сериозно
Не е вярно и че без фитнес не може. Мен ми викаха "СКАЛАТА" без да съм влизал във фитнесУдара ми беше и все още е много по тежък от тези изкуственяци по фитнесите. И мога да го докажа със златен медал от републиканско по карате. Не само спечелих още първото на което ходих, но нямам нито една загуба на официално състезание. Имам и покана за балканско и световно. Но балканското не се състоя заради войната в косово, а после за световното ме уведомиха че трябва да съм на собствена издръжка и се наложи да се откажа... Спорта в българия направо процъфтява... Но това е друга тема
- FMI
- Плиний Стари
Това са много стари лаври. Сега нямам нищо общо с тогава, но тук имаше някакво мнение че и за 100 не вярват, затова предложих да ви направя демонстрацийка когато искатеkapac написа:Ами нормално. Не съм чувал, че вдигането на тежести е боен спорт. Не знам какво да споря с теб, ако смяташ, че един ден, ако тръгнеш на фитнес, ще е с цел да се научиш да удряш по силно. Аз принципно не ходя с цел да закоравявам. Ако ходех за това щях да съм състезател по силов трибой. Отивам, когато се погледна в огледалото да се усмихвам. Едва ли тялото ти е по красиво от тия "изкуственяци" по фитнесите. Логиката ти е-мога да ритам с топка крак по-добре от онзи баскетболист, затова не е хубаво да тренирам баскетбол. Съвсем различни работи. Иначе за каратето евала-само да не се окаже като историята за 500-те килограма на пресата.FMI написа:А сега сериозно
Не е вярно и че без фитнес не може. Мен ми викаха "СКАЛАТА" без да съм влизал във фитнесУдара ми беше и все още е много по тежък от тези изкуственяци по фитнесите. И мога да го докажа със златен медал от републиканско по карате. Не само спечелих още първото на което ходих, но нямам нито една загуба на официално състезание. Имам и покана за балканско и световно. Но балканското не се състоя заради войната в косово, а после за световното ме уведомиха че трябва да съм на собствена издръжка и се наложи да се откажа... Спорта в българия направо процъфтява... Но това е друга тема
Колкото до логиката ми. Не си ме разбрал.
Просто не се съгласих с изказването че фитнеса трябвал на всеки спортист?! Нито медалите съм ги спечелил заради фитнеса, нито с колело съм вдигал над 60 км/h(при нулев наклон) заради фитнеса...blackout написа:Напротив! Точно от най-полезните е. Всеки футболист, баскетболист, колоездач и вообще всеки спортист, който практикува "физически" спорт има задължително ходене до фитнес залата. Чрез Фитнеса се заздравява тялото...kandidatstvasht написа:Фитнеса може би не е от най-полезните спортове, но е спорт.
И както казах, винаги мога да докажа думите си
- blackout
- Летящите Пръсти
- Курс: трети
Май обичаш да говориш за себе си доста. Иначе евала ти за медалите и за наклона. Фитнесът е главно за тонус (справка - етимологията на думата). Световна практика е спортистите да ходят на фитнес за поддържане на добро здравословно състояние и спортна форма.FMI написа:Просто не се съгласих с изказването че фитнеса трябвал на всеки спортист?! Нито медалите съм ги спечелил заради фитнеса, нито с колело съм вдигал над 60 км/h(при нулев наклон) заради фитнеса...
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- FMI
- Плиний Стари
Така вече съм съгласен
Полезно - ДА. Необходимо - ДА. Задължително - НЕ 
Дори може да реша да походя малко на фитнес и аз, че вече определено имам нужда. Всъщност защо трябва да търсим "добри" фитнеси и да ваме пари? Можем да се съберем една групичка и да си спретнем нещо?
Дори може да реша да походя малко на фитнес и аз, че вече определено имам нужда. Всъщност защо трябва да търсим "добри" фитнеси и да ваме пари? Можем да се съберем една групичка и да си спретнем нещо?
- blackout
- Летящите Пръсти
Ще се вдигаме един друг ли? ^^
Под "добри" разбирам нещо за малко пари с добро качество, не прекалено претенциозно.
Под "добри" разбирам нещо за малко пари с добро качество, не прекалено претенциозно.
- FMI
- Плиний Стари
Е ние да се съберем 50 души, пък колко ще ни излязат уредите? Мечти...blackout написа:Ще се вдигаме един друг ли? ^^
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
50 души..а къде ще сложим тия уреди
Аз ходя в Атлетик фитнес за студенти(
) картата е 50лв. - всеки ден до 16.00 мога да ходя без събота и неделя.
Аз ходя в Атлетик фитнес за студенти(
The true balance sheet of US Investment banks:
- blackout
- Летящите Пръсти
50 лева, че и ограничения. Кофти. Дано да си намеря нещо като във Варна. 40 - неограничен достъп на месец.