ФИЛОСОФИЯ - редовно
Модератор: Плазмодий
- africanqueen
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/album ... c3db92.gif
Re: има ли желаещи за специалност ФИЛОСОФИЯ ?
Да МИО е по-готино, обаче като се замисля много малко хора работят по специалността си. Все пак София дава много повече възможности, това е Софийския 2 мнения за него няма.. И така голяма е моята дилема, дано падне балът може да се набутам и в пуб.администрация
Господ винаги отговаря на молитвите ни, но понякога отговорът е не...
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
оффф и аз да се оплача....... ПАК.... значи 100% съм приета философия и сега дилемата: да запиша философията с ясната мисъл за преместване към психология или да запиша колеж ,където ако не друго, то поне ще уча тва дето искам истински.естествено не е като СУ пък и язък за високата оценка от изпита по литература
.изкажете мнение, че ще се пръсна от мисли......а време не остана ..... 
-
six_sense
- В началото бе словото
Високата ти оценка по БЕЛ от СУ не стига ли за Психология? Ако мислиш, че можеш да изкараш висок успех във Философия и после да се прехвърлиш, е добре да го направиш. Аз не бих разчитала на колеж. Въпреки че кой знае, може там Психологията да се окаже по-добра. Не ти помогнах, знам. Осъзнах го в процеса на мислене 
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- charming
- Драскач
ми имам 5 на изпита ,дали е достатъчно висока незнам ,но факт е ,че ми е 2-ро желание психологията.иначе за колежа- там за друга спец. става дума-не психология. но благодаря ти за отговора.пак е нещо аз продължавам да мисля ... 
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Колежката явно е единственият кандидат-студент, който не иска да влезе първо желание... Така са се стекли обстоятелствата 
---
АХ, какво говориш!
Колеж: неее
съветвам те за философия в СУ
---
АХ, какво говориш!
Колеж: неее
съветвам те за философия в СУ
- charming
- Драскач
тва е щото имах система докато писах желанията .откъде да знам ,че ще искарам повече от очакваното и ще ми стигне за 1-во място(което беше чист блъф)....ама аз с моите системи .....

- pink floyd
- Пишеща машина
Един познат приложи още по-странна система и сега положението му е ... несигурно.
аз поне, пак казвам, бих избрал философията, но ти решаваш сама. Убеден съм, че можеш да се прехвърлиш догодина. Дококото знам, първата година се учат доста интересни неща, които ще са ти от полза. (А по психология май в началото се учи физиология на висшата нервна дейност и тн)
аз поне, пак казвам, бих избрал философията, но ти решаваш сама. Убеден съм, че можеш да се прехвърлиш догодина. Дококото знам, първата година се учат доста интересни неща, които ще са ти от полза. (А по психология май в началото се учи физиология на висшата нервна дейност и тн)
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Каква система?! Очаквала си да изкараш ниска оценка, с която няма да влезеш Философия, но ще влезеш Психология?!

"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- pink floyd
- Пишеща машина
мне: "странна система" означава липса на такава 
- charming
- Драскач
мерси за съвета !!!!!!!ще го мисля още , чакам с нетърпение класиранията 
иначе Blood Countess моите системи са по -сложно устроени от предположението ти ,въпреки че има известна логика и при теб .
иначе,да очаквах по-малка оценка.в крайна сметка трябва да си припомня фразата "очаквай неочакваното" ,която си е доста философска....

иначе Blood Countess моите системи са по -сложно устроени от предположението ти ,въпреки че има известна логика и при теб .
- pink floyd
- Пишеща машина
брат ми учи второ висше философия и неговите отзиви са само положителни 
- charming
- Драскач
абе то ,че ми е интересно -да ама развитие..... по голям шанс за такова имам със средното си образование отколкото с тва
пък и второ висше....звучи приемливо ,но сега.....
- pink floyd
- Пишеща машина
Точно защото в момента хората подценяват философията, в бъдеще ще има добри перспективи за професионално реализиране в тази област;
Аз избрах право, но в списъка поставих психологията преди философията, факт е. Ако ти бях в положението (влизам в него, но не съм формално) нямаше да съжалявам: една година философия не е загубено време; после започваш с психологията: двете дисциплини според мен се допълват прекрасно
Аз избрах право, но в списъка поставих психологията преди философията, факт е. Ако ти бях в положението (влизам в него, но не съм формално) нямаше да съжалявам: една година философия не е загубено време; после започваш с психологията: двете дисциплини според мен се допълват прекрасно
- charming
- Драскач
още веднъж мерси за съветите.
определено ще са ми от полза .... 
- pink floyd
- Пишеща машина
О, съвети е силно казано: не съм запознат изобщо с двете специалности, но имам лични предпочитания, които може за теб да не са логични. Все пак една мнение повече не вреди.