Да познаваш един автор значи просто да знаеш кой е.
(Сонора ли не ти хареса? Или Алкирия, Патрула или Олтара?
именно .. и казвам че 1 случаен форумен потребител /аз/ .. случайно попада на тема за книги игри и казва на друг също толкова случаен за него форумен потребител /alex sultan/ че въпреки че е чел няколко книги игриalex sultan написа: Да познаваш един автор значи просто да знаеш кой е.Особено ако си чел нещо негово.
то не е оставило никаква следа в спомените муalex sultan написа: Щом си чел книги-игри, значи най-вероятно си чел и моя. Просто.
е невярно и със сигурнос има още много много такива случайни момчета м/у набор '77 и '86 които също така си нямат и идея кой е другият много надъхан потребителalex sultan написа:буквално всяко момче м/у набор '77 и '86 ни познава

Имам всички на Самотния вълк преведени в България, нооо ги дадох на някой от форума, май на Георги, който ги потурчи от Мила, тъй че ако се интересуваш потърси ги от нея ако още не ги е запалила/хвърлила/употребила в клозета!Bagatur написа:Има и една "Вълчан войвода" на Стоил Сигон. Първата дилема била дали да отидеш да си набереш смокини или череши, като оттам сюжетът тръгвал в различна посокаТака и не съм попадал на нея все още, но ще е интересно да се види
Иначе преди 2-3 седмици си купих първата част от поредицата на Самотния вълк - "Полет от мрака". Ще трябва да изкачам до края на сесията, за да я започна, но ще я мина обезателно
Мерси много за информацията. Аз съм играл само четвъртата част и си беше много добраПлазмодий написа: Имам всички на Самотния вълк преведени в България, нооо ги дадох на някой от форума, май на Георги, който ги потурчи от Мила, тъй че ако се интересуваш потърси ги от нея ако още не ги е запалила/хвърлила/употребила в клозета!