Преписване '08

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Re: Преписване '08

Мнение от SixkilleR »

Pisobella написа:Искаш да учиш по-задълбочено това,с което кандидатстваш!?!?!?
извинявам се за некомпетентното ми мнение относно кво може да се влезе с литература, аз съм си прост математик и като се кандидатства с математика след това си счупваш гъза от .... математика и разни неща свързани с математиката...
но все пак си get-нала the point за базата - кандидатстваш с език, след това се счупваш да учиш някъв език. ако езиците са ти слаби дори да прпишеш нещо на изпита и да влезеш нещо после ще ти е трудно да научиш нов език.
а относно литературата и психологията.... незнам точно каквъв е учебния процес в психологията, но литературата ти дава една способност като ти кажат "копче" и ти да разтеглиш съчинение-разсъждение-с-литературно-интерпретативни-простотии-тип-есе с обем колкото конституцията, което за в бъдеще ти е полезно в специалности тип пихология (докато за 1 прост математик копчето си е точно копче и няма кво да се обяснява) :)
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

radja написа: щото я си представи, че един такъв, ще го нарека с най-голямо удоволствие "дебил", влезе медицина, вземе, че я завърши след това, при това пак с copy/paste, и накрая ти утепе детето, защото от обща култура си мисли, че като налееш нулева на каквато и да е кръвна група- всичко е наред. е да, ама не е.и после хич няма да ти е гот. ама той по-лекар няма да стане.
абе аз имам една приятелка стоматология... момичето се радва в момента, че влиза в сесия, защото там са устни препитвания всеки час и дефакто няма как този дебил да си завърши образованието с копи/пейст
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
KeiTh
В началото бе словото

Мнение от KeiTh »

Твърде рисковано е това преписване ... Аз когато кандидатствах .... в стаята ,която бях .. квесторите бяха доста строги .. накараха момичетата с по-дълги коси да си ги вържат... и за малко да анулират работите на две момчета ,които си приказваха :D постоянно обикаляха стаята..и дебнеха някой да се издъни.. Аз си прегледах плана в тоалетните :) Признавам си ! :cry:
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”