Никога след балаphoebe написа:Колко пъти ще облечете тия рокли след бала?
(: Абитуриентският БАЛ :)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- mimosata
- В началото бе словото
Re: (: Абитуриентският БАЛ :)
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
Да питам, в този магазин Fede как са цените горе-долу? Доста си харесах една рокля от сайта и ще настоявам да отидем до София, но искам да съм подготвена, за да няма изненади:)) Предполагам, че не са никак евтини
Иначе, още края на януари ходих в един голям сватбен салон, където шият и рокли по поръчка. Бях се влюбила в един ретро модел от 50-те, ако не се лъжа, направо бях започнала да го сънувам, занесох им снимка и те ме увериха, че не е сложен и ще може да ми го направят. Обаче след 2 седмици, като отидох на проба... Не знам какво са гледали, но нямаше нищо общо с моята рокля
И сега ще си търся готова 
Иначе, още края на януари ходих в един голям сватбен салон, където шият и рокли по поръчка. Бях се влюбила в един ретро модел от 50-те, ако не се лъжа, направо бях започнала да го сънувам, занесох им снимка и те ме увериха, че не е сложен и ще може да ми го направят. Обаче след 2 седмици, като отидох на проба... Не знам какво са гледали, но нямаше нищо общо с моята рокля
Абе вие момичетата сте лесни. Аз не мога да намеря нито един нормален сайт с повече снимки на костюми, ризи и т.н. Някой да е попаднал на нещо? И въобще, момчета, от кои магазини мислите да си пазарувате? Аз като че ли съм се насочил към "Теодор", "Денил"...Дайте още някоя идея...
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
"Денил", да. Иначе "Ролман", "Монтели", "Биготи", "Андрюс", "Агресия"... Аз на доста места пробвах, не че съм си купил вече
Ама имам някакви насочвания. Само че на мен тия цепки отзад на саката никак не ме кефят и затова вероятно ще правя някои корекции... Иначе има много свежи модели без изгъзици, така че човек при желание може да си намери хубав костюм. Другият вариант е по поръчка - ама от "Агресия" ми намекнаха "скромната сума" от 1000 лв...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Агресия имат склад, малко преди Илиенци, там може да потърсиш. Другия вариант е разпродажбите... Или пък в НДК разните изложения.
Аз моя костюм си го взех от фирмения магазин на Сивен, в бившия завод "Витоша" на Хладилника се намира. Към 200 и малко лева излезе минала година, сега не знам. Ей го:

Червената вратовръзка/бялата риза съм аз. Колегата до мен с червената риза ме е хванал така, щото му беше невъзможно да стои в хоризонтално положение
Аз моя костюм си го взех от фирмения магазин на Сивен, в бившия завод "Витоша" на Хладилника се намира. Към 200 и малко лева излезе минала година, сега не знам. Ей го:
Червената вратовръзка/бялата риза съм аз. Колегата до мен с червената риза ме е хванал така, щото му беше невъзможно да стои в хоризонтално положение
medicate, medicate
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Рокли,костюми,като заформите една абитурентска оргия тъй или иначе всичко ще се свали,не се дерзайте толкова 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- renesanz
- Легендарен флуудър
CellarDoor написа:Да питам, в този магазин Fede как са цените горе-долу? Доста си харесах една рокля от сайта и ще настоявам да отидем до София, но искам да съм подготвена, за да няма изненади:)) Предполагам, че не са никак евтини![]()
Иначе, още края на януари ходих в един голям сватбен салон, където шият и рокли по поръчка. Бях се влюбила в един ретро модел от 50-те, ако не се лъжа, направо бях започнала да го сънувам, занесох им снимка и те ме увериха, че не е сложен и ще може да ми го направят. Обаче след 2 седмици, като отидох на проба... Не знам какво са гледали, но нямаше нищо общо с моята рокляИ сега ще си търся готова
ми не е мн евтино,не е и скъпо.мисля,че роклите са около 300-400 зависи от модела. моя костюм беше 300 преди 2г. като сравниш с на Жана Жекова роклите за по 700-800 си е добре
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
Съвсем приемливо:)) Мерси!renesanz написа:ми не е мн евтино,не е и скъпо.мисля,че роклите са около 300-400 зависи от модела. моя костюм беше 300 преди 2г. като сравниш с на Жана Жекова роклите за по 700-800 си е добредизайнерките могат да ти стеснят или променят нещо в роклята безплатно.
Здравейте и от мен, бъдещи абитуриентки!
И аз като вече минала през вълшебната бална нощ, ще ви пусна две снимчици на роклята ми...
ЦЪК 1
ЦЪК 2(с част от класа)
..особеното при нея е,освен,че я шиха само за мен,по моя идея,също и че е от естествена коприна...материята за роклята е адски важна,не забравяйте това!Лично шивачката ми каза,че моделът,който аз исках просто няма как да стане с изкуствена материя...е, вярно, естествените платове струват и по-скъпо,но всеки си решава.
П.С.:Моята рокля беше готова 2 дни преди бала...в началото,като я облякох,ми стана адски криво и изобщо не се харесах,но после всичко отмина и си изкарах наистина вълшебно!
И аз като вече минала през вълшебната бална нощ, ще ви пусна две снимчици на роклята ми...
ЦЪК 1
ЦЪК 2(с част от класа)
..особеното при нея е,освен,че я шиха само за мен,по моя идея,също и че е от естествена коприна...материята за роклята е адски важна,не забравяйте това!Лично шивачката ми каза,че моделът,който аз исках просто няма как да стане с изкуствена материя...е, вярно, естествените платове струват и по-скъпо,но всеки си решава.
П.С.:Моята рокля беше готова 2 дни преди бала...в началото,като я облякох,ми стана адски криво и изобщо не се харесах,но после всичко отмина и си изкарах наистина вълшебно!
Аз като момче, не толкова компетентно, мога да кажа, че роклята ти е много хубава.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
като ви чета постовете и ми става едно хем хубаво, хем мъчно, че ми мина балът
, а така искам пак... И на всички ви пожелавам да си изкарате страхотно
И понеже ми е такова носталгично, ще ви пусна и аз 2 снимки
Роклята си я взех още при първото излизане по магазините, съвсем инцидентно се оказах снабдена с рокля още средата на февруари, но и сега като си я гледам не бих си взела друга
http://bgphoto.net/photos/17749/o633157011339870000.jpg
http://bgphoto.net/photos/17749/o633157011932370000.jpg
И понеже ми е такова носталгично, ще ви пусна и аз 2 снимки
http://bgphoto.net/photos/17749/o633157011339870000.jpg
http://bgphoto.net/photos/17749/o633157011932370000.jpg

- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Последните 2 рокли, които видях са много готини (на Faith и hypnosssa)... Faith, от къде си я взела?? 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- renesanz
- Легендарен флуудър
хубава и удобна
и ти стои мн добре!
днес като минах през центъра такива рокли видях по витрините,че ми се изправиха косите
моля ви,не си купувайте нищо в лилаво съчетано със златисто 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”