E то и сестра ми се справя с пеенето ама не е за мюзик айдълIce_Spirit написа:Денислав и Пламена.Xenon написа:Кои бяха влюбените, че не го следя редовно тва шоу?
А Денислав се справя с пеенето, за какво те "дразни"?
Дразни ме прическата му
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
E то и сестра ми се справя с пеенето ама не е за мюзик айдълIce_Spirit написа:Денислав и Пламена.Xenon написа:Кои бяха влюбените, че не го следя редовно тва шоу?
А Денислав се справя с пеенето, за какво те "дразни"?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
хахах,не съм казала,че ме кефи. А че се справя,дори не съм уточнила степента на справяне.Xenon написа:Абе мани го тоя циганин! Щом те кефи, значи не си виждала истински таланти.Ice_Spirit написа:А Денислав се справя с пеенето, за какво те "дразни"?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Това кой ти го каза? Някоя бабичка-клюкарка пред блока, а? Не казвай нещо, за което не си сигурен. В американската версия имаше стриптизьор в гей-клуб, искали да го изгонят, но не са го направили.Don Horhe написа:В американската и британската версия такива олигофрени като Иван не се търпят. Евала, че го изгониха, а на всичкото отгоре и пари си направиха хората.
Всъщност и аз го казвам, без да съм бабичка пред ничий блокXenon написа:Това кой ти го каза? Някоя бабичка-клюкарка пред блока, а? Не казвай нещо, за което не си сигурен. В американската версия имаше стриптизьор в гей-клуб, искали да го изгонят, но не са го направили.Don Horhe написа:В американската и британската версия такива олигофрени като Иван не се търпят. Евала, че го изгониха, а на всичкото отгоре и пари си направиха хората.
Е да, направиха си пари, то СМС-гласуването е за наивници. Някой изобщо вярва ли че резултатите са честни? Е, няма как, изтрещялите фенки ще си харчат парите за своите фаворити, но в края на краищата вотът ще бъде подправен така, както е изгодно за организаторите на шоуто и други важни лица. Как според вас оня мангал Денислав е събрал повече гласове от Стоян, след като в нета няма и едно позитивно мнение за него? Тоя се държи по такъв просташки начин, че Иван в сравнение с него изглежда като дипломат. Връзкарче е той, затова се държи толкова нахално. Абе, всички са ми супер противни, много са надути, изглеждат сноби. Мани го тоя айдъл, не знам как изобщо се навивате да си губите времето с гледане на подобни бози.