5.75 по Историяяяяяяяяяяяяяя ,само 6 момичета с по-високаааааааааааааа!!!
Бала ми става 28.50 с 5.00 по литературааааааа
Знаех си аз,че го има века
да, обаче по литература имаше по слаби оценки и заради това, аз си мисля, че ще си седи бала горе-долу там., където си е билBLUSH написа:мхм...Абе може и да скочи балът..36% двойки са нищо...много 5-ци има..може би някой по-запознат трябва да даде мнение
пълни глупости.happyswift написа:И аз така.Обаче, майка ми беше долу по време на изпита (в градинката на СУ) и ми каза, че масово около 11 са почнали да излизат.Тоест, масата са писали по 10-11 страници, което на тия теми не стига за повече от 4,50 (в нааааааааай- добрия случей)svd написа:Долу горе като на предварителния . Аз все си мислех ,че сега ще има двойно повече отлични оценкиhappyswift написа:Всъщност не знам дали тия 21 включват и мен....тоест или 21 или 22

happyswift написа:и ти ли си за МО? пред мен си с 00,06 хаха, аз по БЕЛ имам 5,96
Е то - бързата работа срам за майстора, то затва има толкова високи оценкиScionOfStorm написа:
аз обаче съм в шок как така бързо ги провериха, наистина.
... Наистина се надявам да се шегувашhappyswift написа:и ти ли си за МО? пред мен си с 00,06 хаха, аз по БЕЛ имам 5,96
Говоря за матурата ествено.Оценка 5,96 на тема няма - оценките са 5,50, 5,63, 5,75, 5,88, 6.00....Amberglow написа:happyswift написа:и ти ли си за МО? пред мен си с 00,06 хаха, аз по БЕЛ имам 5,96
втрещена съм
аз сега чакам на немския, а вече започнах да се съмнявам и за правото
Аааа ни съ ядосвай. Ти си добре. Аз на матурата по БЕЛ имам 5.99 и не ми достига забележете - половин точка за 6.00happyswift написа:
Говоря за матурата ествено.Оценка 5,96 на тема няма - оценките са 5,50, 5,63, 5,75, 5,88, 6.00....
Говоря, че нямам 6.00 от БЕЛ и за това губя малки стотни
Спокойно, аз не съм за право, дишайте спокойно