По-скоро това е жив дявол !Nazi написа:а защо е това гневно човече тогаваballsmile написа:Срещата беше незабравима!!!
Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Хех имам един леко тъп въпрос, ама реших да го задам тук понеже се надявам да не се смейте много...та на 1 октомври трябва ли да сме облечени с нещо от рода на черна поличка и бяла ризка или черни панталонки и бели ризки, понеже нали така беше досега и се питах как ще е сега

За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Както душа ти желае !Vanuushka написа:Хех имам един леко тъп въпрос, ама реших да го задам тук понеже се надявам да не се смейте много...та на 1 октомври трябва ли да сме облечени с нещо от рода на черна поличка и бяла ризка или черни панталонки и бели ризки, понеже нали така беше досега и се питах как ще е сега![]()
![]()
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Elektra
- Живее, за да пише
Vanuushka написа:Хаха това си беше доста иронично изказване, аз откъде да знам в училище ни искаха с черно и бяло, със знаци и т.н.melestorm написа:Попринцип, ако не ходиш официален те изключват от университета.
Svikni oshte ot sega s ideqta, che veche ne si v uchilishte!
Може да вървя бавно, но никога назад!
Ами нали сме едни такива заблудени(поне аз де) и все ей такива въпроси ми идват наум, че чак май прекалявамElektra написа:Vanuushka написа:Хаха това си беше доста иронично изказване, аз откъде да знам в училище ни искаха с черно и бяло, със знаци и т.н.melestorm написа:Попринцип, ако не ходиш официален те изключват от университета.
Svikni oshte ot sega s ideqta, che veche ne si v uchilishte!I sorry za latinicata, v momenta nqma kak da pisha na kirilica
![]()
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър