Сигурно аз съм тъпа,ама ... какво точно се има предвид с това, каква е връзкатаfly4o написа:Колко правилно казано за случая..Licenti0us написа:"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже"
КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Как хората не разбраха, че ако се трудиш и си спукваш задника от работа, никога няма да останеш незабелязан...Винаги, ако се трудиш. ще бъдеш оценен!Съюзът щял да ни оправи...За съжаление...докато ние мислим по този начин...никой не може да ни оправи! Аз си имам една теория за образованието. Според мен, без образование човек е за никъде...
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
минимум едно висше + още дузина курсове за сдобиване с някакви квалификации, степени, специлизации и т.н.
.....
Бтв, как сте хора....
/за да не се разсейвам си дръпнах шалтера на нета, ужасно е...уча по 8-9 часа на дена и вече сериозно губя връзка с действителността..../
а, да ...имам един въпрос, аз и преди го задавах, но той не получи нужното внимание..
Върху целия ли материал по история ще бъде предварителният?
.....
Бтв, как сте хора....
/за да не се разсейвам си дръпнах шалтера на нета, ужасно е...уча по 8-9 часа на дена и вече сериозно губя връзка с действителността..../
а, да ...имам един въпрос, аз и преди го задавах, но той не получи нужното внимание..
Върху целия ли материал по история ще бъде предварителният?
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- RaLiTO
- В началото бе словото
аз тъкмо си 4ета за търновската конституция и смятам до края на седмицата поне за Съединението да съм го прочела...обаче имам чувство че хич не мога да запомня нищо и незнам....
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say