предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
Само си удължавате агонията,жалко,че не можете да го разберете.С тези 5-6 до 10 страници,които сте писали,само сте си купили надежда един вид,че можете да имате по-висока оценка,че ще ви приемат още от сега едва ли не.Но...проблемът си е ваш,фантазирате си,мечтаете си,но преди всичко трябва да бъдете реалисти.Знам,че като видите всичко това отново ще ме нападнете злобарската.....но истината е,че никой от вас не си направи труда да ме разбере,а щеше да спечели много....
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
compaq написа:Само си удължавате агонията,жалко,че не можете да го разберете.С тези 5-6 до 10 страници,които сте писали,само сте си купили надежда един вид,че можете да имате по-висока оценка,че ще ви приемат още от сега едва ли не.Но...проблемът си е ваш,фантазирате си,мечтаете си,но преди всичко трябва да бъдете реалисти.Знам,че като видите всичко това отново ще ме нападнете злобарската.....но истината е,че никой от вас не си направи труда да ме разбере,а щеше да спечели много....
аз написах 18 приятел
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
отзад бяхме две момичета и двете стояхме до края...ще видиш коя точно като дам снимкиViN_DieSeL написа:du6ata написа:отзад
оу зна4и първото предположение?...остана до края ЕВАЛА !!! В Пловдив ще ходиш ли...?
няма да ходя в пловдив. успех!!!!
(наистина няма да ходя в пловдив. няма как да сме в една стая...спокойно си учи и си пиши там...да не те хване някоя параноя да се озърташ кой къде защо
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
Мерси мила,дано там се справя още по-добре...а сега ми кажи как ще си полу4а снимкитеdu6ata написа:отзад бяхме две момичета и двете стояхме до края...ще видиш коя точно като дам снимкиViN_DieSeL написа:du6ata написа:отзад![]()
![]()
няма да ходя в пловдив. успех!!!!![]()
(наистина няма да ходя в пловдив. няма как да сме в една стая...спокойно си учи и си пиши там...да не те хване някоя параноя да се озърташ кой къде защо)
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър