Вечната тема за еднополовите бракове

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Вечната тема за еднополовите бракове

Мнение от camel »

Е да де - правило няма. Хайде да оженим майка и син. :D Отсега нататък "правило" "перверзия" не съществува.
Кристо, аргументът ти с животните е глупав и уязвим. Ако ще се водим по животинския свят аз предлагам да се смята за напълно нормално женската да убива мъжкия след акт и това да не се наказва от закона. Случва се в природата, да се случи и в обществото...проблем няма. Нормално е.
Ама ние като сме хора май имаме интелект и можем да решим кое е правилно и кое не, нали? Животните могат ли? :alien:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Джуди, спри се с научните фантасмагории - уравненията могат да имат безброй много верни отговори, и нито един от тях да не е по-малко верен от другите... Що за пример би дала, като не разбираш от математика?

Камел, нали обяснявах, че няма такова нещо като "хомосексуализма е противоестествен". И отново ще попитам, дано този път ми отговориш - защо мешиш различната пол. ориентация с перверзиите? Не правиш ли разлика между тях. Щото реално всеки човек има ориентация, но не всеки има перверзии... Ето ти 1 разлика. Втората разлика е, че хората са свободни да имат каквато ориентация искат, а перверзиите са престъпни, те са болести.

Моля те, кажи ми, че правиш разликата и ше спреш с глупавите сравнения на хомосексуализъм с инцест, некровфилия и зоофилия!!!

Моля те!
Последно промяна от Kristo на 10 Ное 2010, 23:59, променено общо 1 път.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Еми тогава стани гей и толкова. Ако вече не си, разбира се... аз се отказвам.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

JudyRamone написа:Еми тогава стани гей и толкова. Ако вече не си, разбира се... аз се отказвам.
Аз ти пожелавам да поумнееш, ама надали... :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Кристо, излагаш се.
DARKVEIDAR
В началото бе словото
Специалност: техническа
Курс: завършил

Мнение от DARKVEIDAR »

Kristo написа:Принципи и морал като "на едните даваме, на другите - не" нямат общо с демокрацията. Цялата тема е базирана на такова мислене на половината форумци. Буквално спора е точно за това - на дадени хора, по даден признак, даваме еди-кви си права, а на други, които нямат този признак, не ги даваме. Дори може да не става въпрос за гей-бракове или осиновявания - най-простичко казано, думата е нетолерантност.
DARKVEIDAR написа: Дълбоко не съм съгласен с тея съждения, всяко общество се гради на принципи и морал, в това число и демократичното. Много опростенческо и глупаво е да се определя изискването за спазване на определени морални норми, като нетолерантност. В едно демократично общество нещата стоят точно по този начин - "на дадени хора, по даден признак, даваме еди-кви си права, а на други, които нямат този признак, не ги даваме", примерно на умните, работливите и кадърните се дава правото да имат по-висок социален статус и да ползуват повече блага от колкото на глупавите, мързеливите и некадърните, основен закон на всички общества с изключение на комунистическото, на членовете на обществото, които се съобразяват със законите и приетите норми се дава право на свобода, на нарушителите на закона, крадци , убийци идр. това право се отнема и отиват в затвора и т.н.

В по-толерантните общества гей връзките се приемат нормално но в много малко от тях се толерират, а гей браковете са точно това - толериране на гей връзките, да не говорим за осиновяване пък и на деца от такива двойки. Има един основен принцип в човешкото поведение, който ако се спазва живота ще бъде много по-лесен и приятен и той е - живей си живота така както ти харесва, но без да пречиш на останалите да правят същото. Ако някоя гей двойка изпитва удоволетворение от съвместното си съжителство - окей, но от какъв зор трябва да сключи брак, пък на всичкото отгоре и да получи дете за осиновяване, някой ще го пита ли това дете дали иска да има майка дето сутрин преди да отиде на работа се бръсне и колко унижения и подигравки ще изтърпи от връстниците си в училище поради този факт.
Kristo написа:
И защо съм против принципите и морала, като този? Ми щото не е демократичен, не е свободен, либерален и смислен. Както и да го въртим, все стигаме до този въпрос - колко сме готови да дадем, за да сме равни с некви различни от нас хора като хомосексуалистите? Истината е, че същите спорове щяхме да имаме и ако темата беше "За или против отмяна на робството". Просто се хванали време, в което робството вече е изживяно, но гей-браковете още не са приемани. Но дори и против волята на некви елементи в обществото и тяхното време ще дойде. ЕС сигурно ще започне до 10г. да регулира и семейното право в държавите-членки, дотогава голям брой държави в ЕС ще са станали либерални и ще ни го наложат. Тва е.
Това, че в някои държави от ЕС има силни лобита на хомосексуалистите, съвсем не значи, че в близките 100 години целия съюз ще си промени в тяхна полза семейното право, по-скоро до тогава науката ще стигне до там, че посредством генното инженерство явлението гей връзки ще изчезне. :lol: :lol:
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от atanas_tsankov »

MidwinterSun написа:В интерес на истината има спекулации по въпроса с разширяване на брачната институция до повече от двама души... някакви концепции за съвременното семейство и прочее. Всяко нещо с времето си.

Да, и после някой хахо ще каже че и 4ма трябва да могат... И защо не 5 и така нататък. Аре спрете се с тая мания за свобода, която пре**ава много по-важни неща от тва дали някои гейове се чувстват равноправни, защото са комплексирани, че въпреки че никой не ги спира да си живеят заедно, не могат да ползват институция, създадена за хетеро двойки.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

JudyRamone написа:Мъжете са свине по характер и това е факт. Но аз не мога да си налагам да не се възбуждам от някой мъж, що се отнася до чисто физическата и неврологична страна на нещата.
Само за това не съм съгласен с теб!

Мъжете може да са свине, но пък жените са си куучки по природа... Но и аз не мога да си наложа да не се възбуждам от жени и затова ставам свиня веднага щом изчукам някоя куучка, просто защото имам потребност от секс и тя ме привлича сексуално и по никакъв друг начин... Ами добре де, ако не беше така как щеше да оцелее вида ни?

Поне мъжете в 99.(9)% от случаите избират жената точно по чисто физическата и неврологична страна на нещата! Докато над 50% от жените се влияят много силно от други съвсем неестествени фактори, като материалното състояние на мъжа, даже съм сигурен че повечето от тях са способни дори да се възбудят от това... Е кой е свинята ми кажи?!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Kristo написа:
JudyRamone написа:Еми тогава стани гей и толкова. Ако вече не си, разбира се... аз се отказвам.
Аз ти пожелавам да поумнееш, ама надали... :mrgreen:
Е ти поне да беше по-умен че да го кажеш :mrgreen:

Много съм съгласен с Джуди и мисля един ден да открия лек за хомосексуализма, като ще ползвам Кристо за опитно мишле. Макар че щом се знае причината, може да се изследват всички майки и след това бебета и да се третират със съответните липсващи хормони и ето ти го елементарното лечение на проблема. Но такива изпуснати индивиди и прочие заварени положения, аз и за тях ще открия ;)

Разбира се това ще се случва само със съгласието на родителите, няма да караме две лесбийки да си раждат нормално дете, даже те пък могат да си го направят хомо и да е нормално по същата методика, обаче пък ще им забраним инвитрото :mrgreen: А на гейовете ще им забраним да ползват соругатни майки и т.н. и всичко е точно, ако намерят начин да се самооплождат, няма проблеми, даже ще им дадем правото да обосноват нов вид Хомохермафродитос и ще ги затворим в някой резерват, където поне в рамките на този резерват да правят каквото си искат и за тях да не важи нищо от нашите правила на нормалните хора.

Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Съгласна съм всеки да живее както си иска и да се жени за когото и каквото си поиска - не толкова заради това, че трябва-да-сме-толерантни-защото-така-трябва, а просто защото не ми дреме :idea:
Изображение Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

До 5 човека /мъж и четири жени/ си е класическо семейство, осветено от един от единствените богове. Т.е. в семейството може да има само един мъж, а броят на жените не е от толкова голямо значение.
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

И аз смятам че ще мога напълно да задоволявам сексуално и 4-те, виж за материално не знам, но ако можех вече да са 4 :lol:

Докато не са много жените които могат да задоволят сексуално дори един мъж, а какво остава за повече... Но как се обърна света, материално даже вече им е по-лесно на жените и то сами по себе си... И какво стана, жените по-богати, по-красиви, а на нас само една патка в повече ни остана и то и тя не е в повече, само е по-голяма...

Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

FMI написа:И аз смятам че ще мога напълно да задоволявам сексуално и 4-те, виж за материално не знам, но ако можех вече да са 4 :lol:
от 2:08
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Е отивам в Либия значи :lol:

Аватар
Flame
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: втори

Мнение от Flame »

Kristo написа:... Ако избера да ям Своге, вместо Милка, това е свобода на избор, ти не можеш да ми кажеш и 1 думичка...
Защо мислиш, че тези които ядат своге Своге трябва да имат право да участват в томболата на Милка?
Ако ще правиш нещо, прави го добре и до край или не го започвай!
Заключено

Обратно към “Мнения”