Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
energie
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от energie »

Eluveitie написа:
ssk написа:Първо - Eddie Vedder - велик! Често си пускам песните му от Into the wild. :) Много вдъхновяващи идват.

Второ - Засега какви теми събрахме? "Генно модифицирано общество" "Мрежа" "Сива култура"...

Трето - Изпитът е 4 часа и ще продължи до 18. Някои от нас ще са свършили още през първите два, три часа и някак си не се връзват нещата. А и доста ще пътуваме след изпита. Макар още да не съм си гледал разписанието на автобусите, едва ли ще мога да остана. Може би е по-добре да е предварително, без това трябва поне час и нещо по-рано да сме в околностите на СУ.

Четвърто - Някой да направи една анкета и да се разбере в крайна сметка има ли или няма смисъл от този курс. От програмата, която разгледах има само няколко по-любопитни неща, за които си струва да се дадат пари.

Пето - DAMN! Остава толкова малко до всичко...
За първото - Радва ме, че откъм музикални предпочитания, с бъдещите колеги, сме на едно мнение, което е добро начало :lol:
За третото - За мен не е от особено значение преди или след, така че....за което се съберат повече хора...за него :)
За петото - Факт...

Ммм ...сякаш аз съм ЗА преди изпита незнам ...защото наистина много от хората ще пътуваме и едва ли ще останат много след изпита :wink: аз мисля в 19:00 да тръгна с автобус...още се чудя дали да не ида с колата ама скъпо ще легне ако се намерят 2-ма от околните попътни градове :compress:
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Относно темите, аз държа да е "Скандал". =D И за "Наглост" си мисля. (И да няма предадени есета с текст "Това е наглост", хаха). А ако е нещо, което можем да извъртим и свържем с фейсбук и социалните мрежи като цяло, ще е яко. (В предния "Сеизмограф" имаше представители на "ФБ групата на не знам какво си", което ме докара до тих ужас.) Но подозирам, че с гадаенето онлайн доникъде няма да стигнем. Ако някой познава свястна врачка, да отива да пита! xD
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
Eluveitie
В началото бе словото

Мнение от Eluveitie »

И аз смятам, че за гадаенето на теми времето свърши. Оттук нататък всичко ще е в ръцете на този, който му се падне "честта" да изтегли темата(ако е някой от тук присъстващите много да внимава на излизане от изпита..хаха :twisted: )
Para volar hay que empezar corriendo riesgos. Si no, quizás lo mejor sea resignarse y seguir caminando para siempre. Изображение
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

kinda like you crazy написа:. Ако някой познава свястна врачка, да отива да пита! xD
Врачката във ФБ, хаха :lol:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

Нали се чудите за футболна тема...ами ето ви един скандал от преди един час в Мездра...айде няма да коментирам, че да не обръщаме на футболни спорове...
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

Ох, нз хора аз преди изпита ще съм ШАШ И ПАНИКА, но да бъдем демократични - мнозинството печели 8)

Знаете ли дали всички ще сме в ректората? Ако едните са в ректората примерно, а другите във ФЖМК, какво - среща в Борисовата :lol:
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... :connie_29:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

city_glam написа:Ох, нз хора аз преди изпита ще съм ШАШ И ПАНИКА, но да бъдем демократични - мнозинството печели 8)

Знаете ли дали всички ще сме в ректората? Ако едните са в ректората примерно, а другите във ФЖМК, какво - среща в Борисовата :lol:

Няма да се плашиш..Спокойствие му е майката (казва момичето, което също ще е шаш и паника преди изпита) :lol: И аз искам всички да сме в Ректората и съм абсолютно "За" среща в Борисовата, да се видим какви сме нерваци преди изпита..След изпита много ще ми се иска да остана, за да се видим, но ще бързам да се връщам в Стара Загора .. Огледах и възможните теми , които сте "врачували" :lol: "Мрежата" ми хареса, "Скандал" също, но "Наглост" ме изпълни с антипатия и отчаяние. :lol: "Криза" ? Или не.. Непрекъснато гадая и сънувам, но на 28 ще се чуе :salute:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Симоноу, я да не се помайваш, ами да тръгваш, че а' си закъсняла, а' съм ти дала на тебе една криза...
Останалите - сори за офтопика, ама хем има среща след половин час (доста далеч, при това), хем още виси по форуми. :!:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

The_iMMortal_f написа:
city_glam написа:Ох, нз хора аз преди изпита ще съм ШАШ И ПАНИКА, но да бъдем демократични - мнозинството печели 8)

Няма да се плашиш..Спокойствие му е майката (казва момичето, което също ще е шаш и паника преди изпита) :lol: И аз искам всички да сме в Ректората и съм абсолютно "За" среща в Борисовата, да се видим какви сме нерваци преди изпита..След изпита много ще ми се иска да остана, за да се видим, но ще бързам да се връщам в Стара Загора .. Огледах и възможните теми , които сте "врачували" :lol: "Мрежата" ми хареса, "Скандал" също, но "Наглост" ме изпълни с антипатия и отчаяние. :lol: "Криза" ? Или не.. Непрекъснато гадая и сънувам, но на 28 ще се чуе :salute:
Знам, че спойствието е най-важно - обаче винаги преди изпит съм супер паникьосана, а по време на самия изпит съм супер спокойна - последната ми комисия на изпит се състоеше от двама германци, арменка и директорката :lol: едва ли писменото есе ще е по-страшно от това :lol:

За темите аз не искам да гадая - каквото такова, най ми хареса Генномодифицирано общество - искрено се смях като го прочетох, макар че то си не е за смях
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Не искам да ви стряскам / а и себе си не искам :lol: /, но братовчедка ми, която миналата година завърши Софийския, ми каза ''Сутринта ще драйфаш!'' :cyclops: :cyclopsani: Точно така се изрази! Само дано не се случи... :cry:
П.С. Някой няма ли да си ходи с влак?
...А къде е моята адашка? :scratch: :scratch:
You can never go too far...
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

Ееее стига де, чак пък да драйфаме :lol: Това си е въпрос на човек

Да ви се похваля :lol: вече са ми въвели данните, (доскоро не бяха) ,но още графата с място на провеждане е празно :( На вас като ви изпише да кажете :bounce:
Аватар
Eluveitie
В началото бе словото

Мнение от Eluveitie »

city_glam написа:Ееее стига де, чак пък да драйфаме :lol: Това си е въпрос на човек

Да ви се похваля :lol: вече са ми въвели данните, (доскоро не бяха) ,но още графата с място на провеждане е празно :( На вас като ви изпише да кажете :bounce:
При мен още не са и започвам да се притеснявам вече, защото съм се записала в началото на февруари... :evil:
Para volar hay que empezar corriendo riesgos. Si no, quizás lo mejor sea resignarse y seguir caminando para siempre. Изображение
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Eluveitie написа:
city_glam написа:Ееее стига де, чак пък да драйфаме :lol: Това си е въпрос на човек

При мен още не са и започвам да се притеснявам вече, защото съм се записала в началото на февруари... :evil:
Аз се записах на 10ти март и вчера ми ги бяха въвели. Обади се в администрацията, не е невъзможно да са ти объркали ЕГН-то :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Eluveitie
В началото бе словото

Мнение от Eluveitie »

Borisg написа:
Eluveitie написа:

Аз се записах на 10ти март и вчера ми ги бяха въвели. Обади се в администрацията, не е невъзможно да са ти объркали ЕГН-то :)
Е то това ще е върха! Аз звънях миналата седмица и ми казаха, че вървяло усилено въвеждане на данни и че и моя ред щял да дойде (ХА–ХА!). Утре ги почвам пак!
mirqna_topalova
В началото бе словото

Мнение от mirqna_topalova »

Здравейте, тук във форума има ли някой,който се е явявал на първият изпит по журналистика в СУ :) а ако имате информация бихте ли разказали нещо за изпита :) устния изпит за 2010г премахнат ли е ?
Ще се надявам някой да пише :flower:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”