camel написа:gogigagagagigo написа:И аз харесвам заешко
Особено крехко и току-що извадено от фурната.![]()
Мда, много е доволно.
Т'ва мъж да гледа заешка мръвка е смешно.Т'ва е просто мръвка.Доста глупави животни.
camel написа:gogigagagagigo написа:И аз харесвам заешко
Неее много си е гот даже. Да си го угойваш и с кеф колнеш накрая. После в гювечето задушено с кисело зеле, малии аа..Zahariev написа:camel написа:gogigagagagigo написа:И аз харесвам заешко
Мда, много е доволно.
Т'ва мъж да гледа заешка мръвка е смешно.Т'ва е просто мръвка.Доста глупави животни.

И на котарак в гювече съм навитEtiainen написа:Оф, ужасни сте! Все едно аз да си заколя котарака![]()

Monkey D. Luffy написа:Неее много си е гот даже. Да си го угойваш и с кеф колнеш накрая. После в гювечето задушено с кисело зеле, малии аа..Zahariev написа:camel написа:gogigagagagigo написа:И аз харесвам заешко
Мда, много е доволно.
Тя е точно заек-джудже, просто е ошишкана от много ядене...Miss SeduceR написа:голяма е сладурана Скокливка...винаги съм се кефела на зайчетата и най-вече на онези дребните декоративните![]()
Абе ти не знам дали ще ядеш куче, ама аз заек с удоволствие.Kristo написа:Тя е точно заек-джудже, просто е ошишкана от много ядене...Miss SeduceR написа:голяма е сладурана Скокливка...винаги съм се кефела на зайчетата и най-вече на онези дребните декоративните![]()
А Кириле, и аз много обичам кучешко, особено с ориз, гъби и зеленчуци, ммм как вкусно ухае... Прияде ми се сега като каза...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Ем, мисля, че Иринка и Мила имат заек у тях, ти просто носи зеленчуците.. ше се споразумеете някакси...camel написа:Абе ти не знам дали ще ядеш куче, ама аз заек с удоволствие.Kristo написа:Тя е точно заек-джудже, просто е ошишкана от много ядене...Miss SeduceR написа:голяма е сладурана Скокливка...винаги съм се кефела на зайчетата и най-вече на онези дребните декоративните![]()
А Кириле, и аз много обичам кучешко, особено с ориз, гъби и зеленчуци, ммм как вкусно ухае... Прияде ми се сега като каза...
Жените ми отвъщат глава като ме видят. Ко да правя гронзоват по рождениеKristo написа:Обаче, забелязваш ли, как мъжете-форонци мислят повече за заешко месо, отколкото за женска красота?
Не знам кво им е изчанчено, или може би храната е по-важна.
Аз па гласувам за красотата, убийте ме с камъни ако искате.![]()

Не, не...аз казах, че обичам заешко.Kristo написа:Ем, мисля, че Иринка и Мила имат заек у тях, ти просто носи зеленчуците.. ше се споразумеете някакси...camel написа:Абе ти не знам дали ще ядеш куче, ама аз заек с удоволствие.Kristo написа:Тя е точно заек-джудже, просто е ошишкана от много ядене...Miss SeduceR написа:голяма е сладурана Скокливка...винаги съм се кефела на зайчетата и най-вече на онези дребните декоративните![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...