Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
Темата е "Боклуци" =) Днес бях на Ректората заради един приятел, който сега е на изпита. Само че не се задържах достатъчно дълго, за да чуя отзивите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Абе не зная дали са късметлии или не, но тая тема си е нож с две остриета..радвам се, че вече тия неща са минали при мен...сега ще чакаме впечатления от кандидатстудентите
Не беше нищо особено темата, очаквах повече- точно тази не предразполагаще към кой знае каква креативност..
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Според мен предразполагаше, доста идеи ми се нароиха в главата, когато я обявиха. Но все пак не аз се явявам на този изпит, де... Така или иначе след 2-3 седмици най-много ще е излязла статистиката за това как са се справили хората, ще разберем дали темата в действителност е била (не)/благоприятна.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.