КСК 2009 - История
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК 2009 - История
"До наши дни са достигнали скандални факти за неговото управление." - тоя сигурно е споменал сред изворите в. "Шок", "Контра", "Уикенд" и т.н. 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Хора, през последния половин час прегледах набързо темата по литература и видях, че повечето от вас кандидатстват право, като след днешните оценки много хора отчаяно се нуждаят от повишение да бала, което може да дойде май единствено от историята. Знам какво писах тук преди няколко дни за евентуалните критерии за оценяване на редовния, но сега, поглеждайки какво става, искрено ви пожелавам да получите добри оценки по история
Да, темите наистина бяха по-лесни от нормалното, но е пък и истина, че болшинството от вас са се готвили усилено и сложността на темите не бива да хвърля сянка върху постижението ви. Все пак сме хора, користта трябва да е винаги настрана и затова ще се радвам да имате оценки, които ще ви стигнат за влизане там, където сте се насочили
.
1968 - 1999 - 2008 - ?
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
ей, един от редките неправисти.
накъде си се насочил ти?
накъде си се насочил ти?
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
Някаква информация има ли кога ще излезнат резултатите? Или пак е стандартното "10 работни дни"...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз мисля, че около 27-28 юли ще излязат. 
Аз мисля че 
е много правилно.Македония без българи - огън да я гори!!!
На рд-то миlacuna_coil написа:Аз мисля, че около 27-28 юли ще излязат.
Днес в Търново се падна ТЕРИТОРИАЛНО РАЗШИРЕНИЕ И РЕФОРМИ В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА
ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА ІХ ВЕК (803-852 г.) Не малко хора предадоха празни и полупразни листи, а темата изобщо не е толкова трудна - само 4 хана и 50 години са...
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
ммм...много хубава,лесна и приятна тема 
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Интересно как може точно на тая тема да предаде човек празен лист.pacho_r написа:Днес в Търново се падна ТЕРИТОРИАЛНО РАЗШИРЕНИЕ И РЕФОРМИ В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА
ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА ІХ ВЕК (803-852 г.) Не малко хора предадоха празни и полупразни листи, а темата изобщо не е толкова трудна - само 4 хана са.
Ако по история бяха Симеон и Крум + наследниците му, радостта сред кандидат-студентите щеше да е още по-голяма.
ILOVEME написа:Аааа, сега сестра ми ми каза един бисер за Крум от предишни години: "Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните плашел византийците"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз доста се чудих на изпита по литература преди да предам дали да не се изгавря и да напиша някое четиристишие, но се сдържах
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
-
Kulovcho
Аз имам цяла статия с бисерите за Крум от 2001 година. И не е така. До колкото си спомням беше "Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните си дебнел лично в засада Никифор I Генетик"mareto написа:ILOVEME написа:"Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните плашел византийците"
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Обзалагам се, че това го е писал някой, който е учил правни дисцилини през висшето си образование.Kulovcho написа:mareto написа:ILOVEME написа: И по времето на Крум са въведени предварителното производство и т.н.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Stoyanov написа:Аз мисля чее много правилно.Македония без българи - огън да я гори!!!
Аз достатъчно се изгаврих с Димчо......За да не предам бял лист уж започнах да пиша, написах една страничка и малко и реших да спра да се излагам и завърших темата си на средата на думата.....Сложих само едно многоточиеmareto написа:ILOVEME написа:Аааа, сега сестра ми ми каза един бисер за Крум от предишни години: "Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните плашел византийците"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз доста се чудих на изпита по литература преди да предам дали да не се изгавря и да напиша някое четиристишие, но се сдържах
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..