КСК 2009 - История
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - История
аз кара багер, нйе разбира!
ма амбърка си е за биене, туй знам аз.
ма амбърка си е за биене, туй знам аз.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

Доста е очевидно какво е станало тук през последните часове!Изпитите минаха и сега всички забравяте добрия тон да не говорим за възпитанието и то само защото вече всеки гледа на другия като потенциален конкурент и сте прави!Надявам се ви е ясно че не всички ще влезем а след това още по малко ще се реализират качествено!Призовам "hahaf" да успокой страстите защото ще си има неприятности после в самия университет,а "happy" бате ума е нещо което се забелязва и не е нужно да се демонстрира още повече на тука!Успокойте страстите и да почваме с ваканцията че бая време ни мина в глупости!
Аз не мога да разбера, защо тук някои хора си въобразиха, че са най-знаещите, най-умните и най-способните.Обикновено тия, които наистина имат тежест и представляват нещо не оревяват форумите с това колко много знаели, колко другите били късметлии и тн.Щом някой се хвали прекалено много и се мисли над останалите, за чиито знания и възможности няма данни, значи не е толкова добър,колкото се изкарва.От тази гледна точка,колеги,мисля че няма защо да се връзваме на хапливите и унизителни закачки на някои съфорумници мислещи, че всички други тук са под тяхното ниво.Да оставим "висшестоящите" да си се визвеличават в своят собствен и объркан свят. 
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
аз съм си на мнението, че истински способният не изпитва нуждата да го казва словом.. : )
The storm is coming...

Всеки има право да мисли за себе си каквото иска,стига като го споделя с другите да не ги дразни!Замислете се ученето на тези тъпи теми не ни определя по никакъв начин!то дори не свидетелства за ума на никой от нас.Това че някой си е научил темите не го прави умен още по малко интелигентен.прави го упорит и целеустремен но по никакъв начин тези теми не са определящи за това кой над кого е!това се разбира по нататък в живота и никой няма да те пита:"абе ти научи ли си всички теми от конспекта или само 5 - 10 или 2???"Batbayan написа:Аз не мога да разбера, защо тук някои хора си въобразиха, че са най-знаещите, най-умните и най-способните.Обикновено тия, които наистина имат тежест и представляват нещо не оревяват форумите с това колко много знаели, колко другите били късметлии и тн.Щом някой се хвали прекалено много и се мисли над останалите, за чиито знания и възможности няма данни, значи не е толкова добър,колкото се изкарва.От тази гледна точка,колеги,мисля че няма защо да се връзваме на хапливите и унизителни закачки на някои съфорумници мислещи, че всички други тук са под тяхното ниво.Да оставим "висшестоящите" да си се визвеличават в своят собствен и объркан свят.
Хората се интересуват от свършеното за тях а не от начина по който се върши!
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
Изтървах хранилката so sad пак сте се чекнали без мен ...но никога не е късно да се включа с летящ старт.Шашев ли си какъв си там не ме боли, но я ми спести жалките си тълкувания на думате hate.Я дай пак храна или дребнокалибрения хатер вече се изчерпа?Като свършиш иди и пусни водата във wc-то, 4е я забравих, след това излъскай тоалетната чиния, 4е 4акам happy да ми дойде на гости (пак ще учим онзи другия фен как се играе War Craft 3 i na dota там трябва да се досещате вече за кой иде реч, но този път няма да е безплатно), след това купи от Фантастикото една бутилка мастика "Пещера" и се върни в 601-ва да налееш - ще пием за здравето на всички ментално болни като теб. Поклон.hahaf написа:avrora и happyswift,
Преди да си разделите чашката (two fags one cup) целувате ли се?
ПС. като ще псуваш на руски поне го пиши правилно, сука бендерская
feniks, хейт е гадна чуждица...виж - непозитивно мнение или градивен негативен коментар е по добре.
Отделно трябваше да си дигам ръцете за 5 теми...имам 6...моим ти дигнем халба?
Ти от тия дет се надяват на възмездие свишем ли си?happyswift написа:Искрено се надявам, че нахалството ви ще бъде подобаващо наградено от проверяващите
Пс.1Не след като си разделим чашката ти идваш да ни целуваш "Ти знаеш кое" Harry Poter rulls.
Пс.2 И предлагам да заровите ножовете ве4е и да почнете да обсъждате неща като това кога се о4аква да излезнат резултатите.След време като се видя само къде съм се набутал да обсъждам никому нужни неща ... незнам ... Написах само един коментар, връщам след купона у един fr. преди 30 мин и гледам за 3 часа има 3 страници нови коментари относно темата която шашката и happy-to я бяха зачекнали а аз бях добавил доста дебел коментар със своето виждане.
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
Skorpione след ти май се уплаши че идва Sub Zero и си сменил картинката ...жалкОоО... трябжа да вметна оба4е 4е имаш стил.Ае за теб ще е "Аничка" а пак аз съм навитак на "Shadow".Scorpion написа:Възможно еAnna-Molly написа:Scorpion написа:Да.Anna-Molly написа:Нещо подиграваш ли ми се, а, а????Scorpion написа:Позагуби се добрият тон нещо... Мир и любов, мир и любов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много важно, аз пък мога да ти кажа, че съм супер яка![]()
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
gbog написа:На тези, които онзи ден бяха на редовния, предлагам да прекарат следващите няколко дни, докато очакват оценките, в манастир, където всеки ден да отправят 10-ина молитви и да припалват по много свещички, в знак на благодарност към Всевишния за спуснатите благодатни теми. Иронията настрана - по-лесно не можеше да се паднеУважавам труда на всеки, дори и на тези, които не са усвоили и 1/3 от конспекта, но това онзи ден беше нечувано. Не знам дали ще има завишени критерии за оценяване (то какви такива да има по тези теми, когато мнозинството ще се е справило и навярно ще трябва с лупа да търсят, защото на предварителния не малко добре подготвени хора се провалиха), но се надявам и открито настоявам за завишена строгост при оценяването, което ще бъде вид компенсация за хората с високите оценки на предварителния.
Напълно подкрепям думите ти брато.То за това и в последните 8 страници се "разцъква" спора точно в кой манастир трябва да ги командироваме
Пс. Дочух 4е Амбер и Shadow били у4ителки на Молиту в работата с езика верно ли е или съм сънувал? И ако е така да си кажа: "Пу за мене!"
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Какви са тия спорове,какво е това нещо...Всеки учи и преценя какво да учи,не може някой да държи сметка на друг какво е учил и че било нечестно..Еми и аз учих много,почти всичко,ама не изпитвам злоба примерно към тези,които са учили само Средновековие..еми шанс..Това не значи да обиждаш хората и иронично да благодарели вече в манастир
И не мога да разбера какво е това слагане под общ знаменател на всички
Всяка тема си е трудна сама по себе си .. за някой примерно Нова история е по-лесна от другите дялове,на някой пък му е лесно Средновековие или Възраждане..А това какво се пада си е шанс,ти учиш и ако искаш да рискуваш по-малко учиш всичко или почти всичко..Винаги ще има недоволни,каквото и да се падне 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
-
lavidaloca
- В началото бе словото
- Курс: трети
Кой прав, кой крив нишката отдавна я загубих ... Само едно нещо ми е много интересно - Защо на изпитите не срещнах толкова нахакани хора, а всички бяхме глътнали бастуните, и сега вече всеки почна да става цар на света. В крайна сметка напрежението е голямо ясно е това, ама не сме ли много силни само по форумите ??? Може да е прекалено субективно предположението ми, но от 2000 души (груба цифра) не повече от 150-200 са брилятно подготвени. Всички останали, към които се причислявам и аз знаят повече или по малко, но биха се справили на едно добро ниво при подходяща тема. Айде всеки да има реална оценка за себе си и не всичките 2000 да се идентифицираме със 150-те.
Определено вчера си поизпуснах нервите, подхвърляйки това за ''манастирското усамотение'', все пак давам си сметка, че ако бях на мястото на всички тези, които са научили единствено тези най-популярни теми, или пък на тези, които са недоволни от оценката от първия изпит и исках повече (не визирам непременно само хората от форума), щях и аз да се възползвам възможно най-пълно от нещата. Все пак най-лошото е, че всичко случило се от онзи ден is within the letter of the law, т.е. несъвършенствата на системата се проявиха в пълна светлина. Нея по-скоро трябва да корим, а не някои от хората, възползвали се от нея било то и по най-тарикатския начин. Успех желая на всеки един и дано всички реализират мечтите си 
Последно промяна от GBog на 19 Юли 2009, 12:12, променено общо 1 път.
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Аз също, ама Симеон и Иван уж бяха сред тяхO|OeHukc написа:Който е учил макс 5 теми да си вдигне ръка!![]()
![]()
![]()
Аз лично научих 12 теми.
А Иван лично на мен ми е доста сложен с тия сватби и комбинации, които прави
Коельо, дръж се!
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Искам да попитам в темата за Симеон трябва ли да се описват с подробности действията със Сърбия или по-точно управленията на Павел Бранович и Захарий...защото аз само споменах,че и двамата предават Симеон и са повлияни от византийските идеи по един или друг начин?Вие как написахте тази част-подробно ли?
-
lacuna_coil
- Писаружяк
В моята тема е написано съвсем накратко, в 3-4 изречения. 
а златните векове и на двамата включваха ли се?