Историциииии.......
Модератор: sientelo
- Nikince
- Пишеща машина
Раче, ми то се търпи ама до едно време:)) Последния път някакви момчета зад мене се наредили, ама лаф лаф лаф........ЛУДНИЦА:) И аз по едно време ги попитах вобще защо идват на лекции като нищо не правят, и единия ми отговори че там си почивал:)))))))))
Абе тия от университета да ги гонят направо:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Nikince написа:Раче, ми то се търпи ама до едно време:)) Последния път някакви момчета зад мене се наредили, ама лаф лаф лаф........ЛУДНИЦА:) И аз по едно време ги попитах вобще защо идват на лекции като нищо не правят, и единия ми отговори че там си почивал:)))))))))
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
- Nikince
- Пишеща машина
Хехехех и мойте колеги или слушат музика или четат 7 дни спорт
) НО поне сядат назад и мълчат!!!!!!!!! А другите! на 1ви ред и хич не им дреме! Така пречат само на нас, тези на които ни е интересно!
НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ!
А за тоя 27 годишния.......мога Раче да кажа само, да ходи да се гръмне!:)
НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ!
А за тоя 27 годишния.......мога Раче да кажа само, да ходи да се гръмне!:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Nikince
- Пишеща машина
Айде за да не се караме, да го гръмнем двете;))) АЗ НЯМАМ нищо против:))))))))))))))
А за конспекта, да знам! НО е достатачно само да слушаш лекциите, за да успееш да си вземеш изпита! Ама иди им го разправяй на половината от тези който посещават тази лекция! И те като колегата ти плачат за гръмване

А за конспекта, да знам! НО е достатачно само да слушаш лекциите, за да успееш да си вземеш изпита! Ама иди им го разправяй на половината от тези който посещават тази лекция! И те като колегата ти плачат за гръмване
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Nikince
- Пишеща машина
Е в това спор няма.Делев е готин! дано ни пусне
)
На вас нещо за практики говорили ли са ви?Понеже нас ще ни водят на 2 практики в края на март, и след това април месец:) За по няколко дни, с някакви много млади асистенти, които ни обесняваха как се яде и се пие там:)))))))))))))))))))) Ама те са ни по географските дисциплини...от историческите никой нищо не е казал за такива
"глезотийки"
На вас нещо за практики говорили ли са ви?Понеже нас ще ни водят на 2 практики в края на март, и след това април месец:) За по няколко дни, с някакви много млади асистенти, които ни обесняваха как се яде и се пие там:)))))))))))))))))))) Ама те са ни по географските дисциплини...от историческите никой нищо не е казал за такива
"глезотийки"
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ