Някои не одобряват сайта,но за мене това е един от най-добрите начини за информация,естествено,ако имаш качествени приятели и групи!
п.с:kinda like you crazy,поздравления за концертчето..!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Сори... Във ФЖМК няма подобно нещо или поне аз не знам и не съм чувал да имаsteli написа:
А спортната журналистика? Тя в кое от тези неща се включва?
Няма и нужда да използваш именаNikTa написа:Резултатите трябва да излязат до 10 работни дни, обаче сега като хванете и великденската ваканция (както стана с нас миналата година) има вероятност да се позабавят...
Помня, че от предварителния ги чакахме около 2 седмици и малко.
Сашо, споко, не визирах теб, и аз мисля, че имаше по-ниска![]()
(тва сериозно, ама казано с шеговит тон)
Иначе случайно попаднали хора няма, има попаднали с късмет... Не, че се имам за кой знае кво, ама damn it, има някои, които просто не знаят какво правят там.
Не искам да използвам имена, жълто е. Затова и общувам само с хората, които са ми приятни.
ПП: За Монова неслучайно отворих скобата...в този смисъл може и да имаш право,но понеже надникнах в работите на народа около мен, видях, че и там яко е редактирала (=съвестно проверяване)..
Както и да е.
Всичко е относително, освен гениалността на Айнщайн и глупостта/посредствеността на масите=)

Бекси, споко не си самичка, и аз се присъединих към групата ти във фейсбукBecksy написа:Хорица,съжалявам за спам-а ,но ако има "фенове" на фейсбук-а---> преди секунди направих една групичка ("Журналисти 2010 (ФЖМК) ?") ,ако на някой му е интересно-нека ме навести,аз съм си сама там:D ...
Някои не одобряват сайта,но за мене това е един от най-добрите начини за информация,естествено,ако имаш качествени приятели и групи!Мисля,че ще ни бъде малко по-удобно за срещи,за запознаване и т.н.,а тук можем да си продължим да си обсъждаме темите,които ни интересуват.Аз съм Албина.Живи и здрави!
![]()
Няма начин според мен, прекалено конкретна е, но е възможно да ти дадат "Мрежа" да речем и тогава ако държиш може да си говориш за т.нар. "лицекнига"Borisg написа:а представете си темата на изпита да бъде "Фейсбук"?
За първото - Радва ме, че откъм музикални предпочитания, с бъдещите колеги, сме на едно мнение, което е добро началоssk написа:Първо - Eddie Vedder - велик! Често си пускам песните му от Into the wild.Много вдъхновяващи идват.
Второ - Засега какви теми събрахме? "Генно модифицирано общество" "Мрежа" "Сива култура"...
Трето - Изпитът е 4 часа и ще продължи до 18. Някои от нас ще са свършили още през първите два, три часа и някак си не се връзват нещата. А и доста ще пътуваме след изпита. Макар още да не съм си гледал разписанието на автобусите, едва ли ще мога да остана. Може би е по-добре да е предварително, без това трябва поне час и нещо по-рано да сме в околностите на СУ.
Четвърто - Някой да направи една анкета и да се разбере в крайна сметка има ли или няма смисъл от този курс. От програмата, която разгледах има само няколко по-любопитни неща, за които си струва да се дадат пари.
Пето - DAMN! Остава толкова малко до всичко...