Ей за такива лафове, никой като мен не те разбира, а само твоите си хора, или само ти самата, все едно си Антоанета - казваш си някакви неща, дето никой не знае откъде идват и закъде отиват, или почти никой...Търговецът на кристал написа:Човече, ако ей сега ми кажат, че идва краят на света, ще помоля само да изчакат до 20 декември.Kristo написа: да не ти пука...Така като ме гледаш, дали ми пука?
Напротив - облъчвам се с тарантела и си мисля за Бекет, Туве Янсон, за Старчето, люляците и "краставички, аааа, краставички тук-там да има някой?"
И те добре - може да има смисъл, ама като не го знам, а сигурно и не-редовните читатели тука, и тези дето не те познават и не знаят че си фенка на Бекет, Янсон и ... там квото беше... как да водят диалог с теб, или примерно да кажат "оф аз го мразя Бекет, ти кво му харесваш" или "йес, Янсон ме кефи и мене, айде на лс да обсъдим..."
- просто хората са незапознати, аз по тази причина не обяснявам за Филип Дик, Джон Уиндъм, Дарън Хейс, Атанас Далчев... - може и да знаеш някой от тях, ама мнозинството други не ги знаят и като спомена нещо такова ме гледат като "желе в телезница"...