КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: КСК 2009 - История

Мнение от O|OeHukc »

Green`L.K. написа:
THEZOGGO написа:Тюх, треаше да се падне нещо от новата история, малииии е те тогава да видите за ко иде реч ;п
Можеше и да имам шанс тогава :(
Нда... тогама ще имаше много недоволни, но пък ние ше имахме 6
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Нямаше да има недоволни, а такива, които щяха да разберат, че с 2 седмици учене и 5 теми не се влиза в СУ :lol:
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Мнение от mihaela_a »

Chimera написа:Хах аз досега нямах представа, че има 2 битки при Катасирти, ОМГ :shock: :lol: Според мен при теб няма да го отчетат като кой знае каква грешка, а пък за останалото да не говорим - това са много дребни неща (: Аз като не съм споменала за Арпад и Кусан, не съм писала нито за Одрин, нито за Лампсак (въпреки че пообясних за Дарданелите...), абе изобщо пълна мъгла ми беше м/у Катасирти и качването на Лакапин, после м/у това и Пиги, както и от Пиги до мирния договор с византийците... :scratch: Изобщо не знаех как се стига от едното събитие до другото, за точни дати и последователност да не говорим, ама ги навързах по някакъв магически начин :lol: Пък и си пофантазирах на моменти... На 2-3 пъти се чудих Симеон къде точно е на поход и все писах, че е пред стените на Цариград :D Имам един-единствен извор - Наръшкия надпис, и май никакви цитати :? За сръбските владетели писах накуп, в един параграф... И даже самите думи "Златен век" не фигурират в темата ми, въпреки че съм писала около половин страница за "Златния век" :lol: Ама увода и заключението много си ги харесвам ПЪК 8) А темата ми е 7 листа и половина... Очаквам доста да ме поорежат за тези и други глупости :|, но въпреки всичко гледам оптимистично на нещата :profileleft: Във всеки случай дадох всичко от себе си и няма да се оплаквам... Каквото станало - станало, още малко и ще разберем (:
Аз някои от тези неща ги нямам,Кусан и каквото е :oops: А битката при катасирти втората е 921г. след като нахлуват в Тракия,където е и Пиги и Стенон.За извори... писах да.. надписа и 1-2 още в темата иначе домашни и чужди по 5-6 изброих.А цитати този,в който се подписва по този начин в писмата до патриарх Мистик,"Pax Byzantina" като обяснявам за програмата на Симеон и Византия отначало,на Лъв Дякон 50 г. след битката при Ахелой : "И сега още могат да се видят купища кости при Ахелой,където безславно била посечена бягащата ромейска войска".За Златния век писах 2 листа,включих анонсите.Писах 2 листа,а не по малко,защото го изтъкнах като предпоатавка за политическото могъщество-програмата на Симеон(първата част),втората вече унищожаването на Византия и създаването на Българо-Византийска империя със столица Константинопол.Дано не ме резнат,че е 2 листа за века.ама се обосновах,все пак една слаба държава не може да воюва..тя трябва да е съзряла,според мен :D
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

ако имаше две теми от нова, паднали се на редовния, щеше да е доста забавно.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

хипер забавно :mrgreen:
Аватар
Chimera
В началото бе словото

Мнение от Chimera »

Като си представя, че е било възможно, тръпки ме побиват :lol: Освен ако поне едната не беше от общо 2те от Нова история, които що-годе знаех...

happyswift, защо си мислиш, че всички, които са се израдвали на темите, не са знаели нищо друго?...

mihaela_a, браво на теб (почувствах се глупава, докато ти четях поста... :lol: ) (:
За "Златния век" ми звучи обосновано, да, въпреки че най-вероятно не е необходимо... Според мен няма да те накажат, но пък може би няма и да има голяма тежест тази част... Абе не се коркай (:
Аватар
danito_abv
В началото бе словото

Мнение от danito_abv »

Знаете ли кога трябва да излезнат резултатите?
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

O|OeHukc написа:хипер забавно :mrgreen:
а си представи бнзс-то и втора световна, те това ми беше мечтата още от предварителния :mrgreen: :mrgreen:
The storm is coming...
Изображение
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

е Стамба 2 го предпочитам пред тия от дето се паднаха, но айде...
но 2СВ тъпа работа..особено като не си я чел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

аз и двете не съм ги чел особено, ама все пак, весело да е :Д

аайййде на таратора в жегата отиваме. еваласт на бирария Халбите, надеюмся!
The storm is coming...
Изображение
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

а бе ти нищо не си чел, то се разбра...най-вече след предварителния :lol:

таратор..на тая жега по-добро от вода нЕма! :mrgreen:
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Забелязвам неква омраза към хората, които отидоха със Средновековие, заложиха и спечелиха.

Ми да ви седнем на лицето....Средновековие вари ракия, който не му харесват темите да си стяга колана.Темите бяха песен.Който е малоумен да си вярва, че, видиш ли, на редовния ще има задължително НОВА ИСТОРИЯ (майна) или ВЪЗРАЖДАНЕ(майна), а средновековието е за предварителния - много поздрави...

Научете се да губите с достойнство, злета.Некой ореваха света как темите били ужасни, а писали 20 страници.Кво сте писали тогава - измислици ли...Злетариуси такива..

А критерийте може да са едни и същи, но може и да се затварят очите за някой дребни неща, но не винаги...

ПС. А ония дет много знае историята (happyswift) да каже кво пише от вътрешната страна на могилата на хан Омуртаг...
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

ScionOfStorm написа:ако имаше две теми от нова, паднали се на редовния, щеше да е доста забавно.
А аз се молех за това...Реших ,че поне една от тях ще има...Средновековие не погледнах , с което си орязах възможността за много хубави специалности , но изпитите по английски и журналистика са ми надежда... :bounce: :compress:

Така я бленувам тази журналистика...

Иначе темата не беше трудна , за който я е чел в близките 2-3 месеца :cry: :cry: :cry:
Успех и по-бързо да идват резултатите :roll: :wink:
Soulmates never die
zick.dsk
В началото бе словото

Мнение от zick.dsk »

Болните амбиции са лошо нещо...
ilia_n
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от ilia_n »

hahaf написа:Забелязвам неква омраза към хората, които отидоха със Средновековие, заложиха и спечелиха.

Ми да ви седнем на лицето....Средновековие вари ракия, който не му харесват темите да си стяга колана.Темите бяха песен.Който е малоумен да си вярва, че, видиш ли, на редовния ще има задължително НОВА ИСТОРИЯ (майна) или ВЪЗРАЖДАНЕ(майна), а средновековието е за предварителния - много поздрави...

Научете се да губите с достойнство, злета.Некой ореваха света как темите били ужасни, а писали 20 страници.Кво сте писали тогава - измислици ли...Злетариуси такива..

А критерийте може да са едни и същи, но може и да се затварят очите за някой дребни неща, но не винаги...

ПС. А ония дет много знае историята (happyswift) да каже кво пише от вътрешната страна на могилата на хан Омуртаг...
наеш ли майна кое щеше да е забавно??Да се паднат две теми от нова история,дето има хора,които не са я пипнали да я учат и тогава да има ред сълзи,ред сополи и провалени усилия!Но хората са си прави средновековие на редовен изипит малко се очаква!Камо ли две теми с напълно сходен характер...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”