ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Re: ЕТНОЛОГИЯ

Мнение от orion_elira »

MARRISSA написа:
smeshko написа:АХАХа аз умея адски добре да се правя на разсеяна цветарка . Ще стане ли ?
О и питаш :mrgreen: как бе ти си идеалната цветарчицааа :wav:
ааа без кастинг не става ... това да не е проста студентска пиеска .. говорим за касова продукция 8) :lol: .. и моля актьорския състав да се консултира първо преди да назначава персонал (г-це Иванчева :evil: )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Аулл извинявам се г-це Кикарина. Права Сте все пак говорим за международна продукция, която се бори за Златна палма на фестивала в Кан :toothy1: Простете за моето своеволие още веднъж :angel11:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Но моля Ви ... аз просто исках да се пробвам на всеобщо обявения кастинг ... Нека прецените дали моите скромни възможности ще са достойни за вашата иначе така известна и добре оценена пиеса !
In vino verittas
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

ееее аня излагаш се :lol: не я ли омеси вече тая пита, мойто агне вече блее в другата стая :D :lol: :P :wink: :lol:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Е НЕ СМЕ ЛИ НАЙ-ДОБРИТЕ!!!
"Свети Георги ще помолим с нас по пътя да върви свети Георги тебе молим дай ни сили с наща орис пак да се преборим!!!" :wav:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:roll: Гергьовден по Коледа..... Какво ли друго да се каже.... :roll:
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Joker написа::roll: Гергьовден по Коледа..... Какво ли друго да се каже.... :roll:
Не е важно дали е Коледа, важното е че спазиха етноложката тардиция и се постараха, всички много им се радвахме :) Беше забавно и смешно, което е целта на мероприятието + почерпката след това :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Благодаря на всички, които дойдоха на нашата скромна, но изпълнена с емоции, пиеса. Радвам се че ви е харесала, а на тези, които не оценяват старанието и опитът за оригиналност на колегите си :
Joker написа::roll: Гергьовден по Коледа..... Какво ли друго да се каже.... :roll:
ще кажа само, че всичко е въпрос на лично мнение. И все пак след като всички правят Коледа и сватба защо пък Гергьовден да не бъде на 19.12 ?! Ама беше много яко а? с тая почерпка хахаха да си кажа донякъде и с носията, която ме боцкаше свикнах :mrgreen:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ЕЕЕ бяхте супер , ама направо невероятни :) :) :) И почерпката след това разбиваше :) Всичко беше на 6 и никой няма право да мрънка ... А бабче ти беше страшна :) Изкърти всякаква конкуренция ;)
In vino verittas
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Мерси мерсиииииииии :lol: :lol: тя баба леко се пообърка на какъв диалект да говори хаха ама дреме ми :mrgreen:

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Абе глупости :) Това никой не го е видял... важното беше , че бяхте свежи и забавни :)

П.С И наистина много много весели :)
In vino verittas
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Еми тя целта беше да се спукате от смях на нашата лека пародия на празника хаха :mrgreen: и явно сме я постигнали юпииииии аххаха :lol: :lol: :lol:

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Е как бре :) Бяхте не само забавни , ами и оригинални . Всъщност сериозно на мен много ми хареса и си мисля , че се справихте супер :) Дано и следващият първи курс са така :)
In vino verittas
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Е това от твоята уста ( в случая твоите редове) значат много благодаря ти още веднъж Веско :) еми дано и те са като нас луди за връзване :lol:

Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

хахаха като нас 2ри няма да има никога no chance!!! ... но нямам търпение да дойде и нашия ред да гедаме как се мъчат зайците (макар че като гледам как вървят поколенията, ако те са по-деградирали и от нас пиеска няма да има :lol: :lol: )
Заключено

Обратно към “ИФ”