Арабистика - 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Grimore и Uhuru, все пак поправката е създадена с намерението да четете повече и да я ВЗЕМЕТЕ!
Освен това ние ще насочваме позитивна енергия към вас и другите колеги
, което не е за подценяване
И повярвайте ми, много е важно с какво нагласа отиваш на изпит
Убедена съм, че сте чели през лятото и сте добре подготвени. Никой не очаква от вас да знаете АБСОЛЮТНО всичко. По-бодро го давайте 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
Grimore и Uhuru, все пак поправката е създадена с намерението да четете повече и да я ВЗЕМЕТЕ!
Освен това ние ще насочваме позитивна енергия към вас и другите колеги
, което не е за подценяване
И повярвайте ми, много е важно с какво нагласа отиваш на изпит
Убедена съм, че сте чели през лятото и сте добре подготвени. Никой не очаква от вас да знаете АБСОЛЮТНО всичко. По-бодро го давайте 
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
оф,кало,знам че е така.Не пуша една седмица,ама не знам дали ще издържа повече...тъй,че май само толкова ще се порадвам на моята праведност...
а от Сибир(на което в момента му се вика Ямбуул) се връщам за изпита по странознание,димек-на 3 септември...
а от Сибир(на което в момента му се вика Ямбуул) се връщам за изпита по странознание,димек-на 3 септември...
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
Сега си спомних думите на 3-курсниците,когато радостни от това,че сме си взели изпита излязохме пред ЦИЕК да пушим сихари -"Не се радвайте,не знаете къде отивате"...дано да не са чак толкова прави...
а пък,phoebe,освен сак трябва да му купиш и отделно превозно средство на учебника...
а пък,phoebe,освен сак трябва да му купиш и отделно превозно средство на учебника...
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
Здрасти MalcolmX, с теб май ставаме вече 4-ма първокурсници във форума ...
Иначе аз пък си взех тетрадка голям формат да пиша в нея...сигурен съм че ако опитам на листчета положина ще ги загубя, а другата половина ще бъде смачкана до неузнаваемост
А за учебника не съм сигурен колко струва ама си спомням нещо от рода 60-70 лв.... Който е по запознат да сподели.
Иначе аз пък си взех тетрадка голям формат да пиша в нея...сигурен съм че ако опитам на листчета положина ще ги загубя, а другата половина ще бъде смачкана до неузнаваемост
А за учебника не съм сигурен колко струва ама си спомням нещо от рода 60-70 лв.... Който е по запознат да сподели.
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
изчакайте малко с купуването на учебници,съберете се 30 човека от курса още първите дни,отидете в тая книжарница,дето я забравих коя е,но ВИктор ще ви я каже и ще имате 30 процента намаление.Така няма дадете 67 лева,а 55 рпримерно(който е добре с математиката да си го сметне).Ако сте 25 човека,ще имате 25 процента.1човек=1процент.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка: