Журналисти 2009, том 2.
- Виктория
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Re: Журналисти 2009, том 2.
Защо пък трябва задължително да пишем ,че не са братя?
- Bastor
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Ами ако те са част от темата ти ("Братя"), то би трябвало да го напишеш....иначе е фактологическа грешка....демек се възприема, че си некомпетентен/на и не следиш събитията. В тема братя пишеш "братя Галеви" без да споеменш, че не са братя за тях би означавало, че не го знаеш....Виктория написа:Защо пък трябва задължително да пишем ,че не са братя?
- Виктория
- В началото бе словото
Ами то има ли някой,който не го знае? 
Не разсъждавай така, защото тях това не ги интересува.Виктория написа:Ами то има ли някой,който не го знае?
Гледат дали го има на листа ти, или не? Няма ли го - според тях излиза, че не го знаеш и не си запозната.
- memento mori
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз също не съм конкретизирал и не мисля, че е задължително. Не се връзва да си правя ташак с тях и в същото време да обяснявам, че не са биологични братя. Освен това не съм забелязъл във всяка една статия или тв новина свързана с братя Галеви(а те никак не са малко) да го правят.
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Какво точно сте писали за Галеви тогава? И как сте го свързали с темата? Защото за техния случай именно това е най-основното за тема Братя - как въпреки че не са кръвни братя, са братя по... чак събда не, ама да речем братя по оръжие в един подземен свят.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
аз ги съпоставих с християнските такива и още много неща,но не ми се пише сега 
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- memento mori
- Драскач
- Обратна връзка:
Аз писах, че са едни достойни хора, които се грижат за добруването на своите съграждани, и несправедливо ги обвиняваме.
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
- Виктория
- В началото бе словото
Същото.memento mori написа:Аз писах, че са едни достойни хора, които се грижат за добруването на своите съграждани, и несправедливо ги обвиняваме.
- Mimmy
- От дъжд на вятър
Аз индиректно говорих за единия от братя Галеви. Писах разказ (за пръв път в живота си и сега малко съжалявам за риска), което представляваше интервю с мъж, който в началото изглежда твърде добър и честен, с много тежка съдба в миналото си. Накрая по отговорите му обаче се разбира истината-че не му пука за държавата и че далеч не е толкова добър гражданин (меко казано)... Искам да допълня само, че както повечето, мисля, че темата беше адски тъпа. На предварителния имах 4.63, а бях много доволна от написаното, сега просто не ми се мисли
Журналистика - oh yeah! 
- Виктория
- В началото бе словото
Аз пък писах за значението на 'братя' преди век два и значението сега,за въстаниците братя и за тези на Ботев,за братска Русия и газовата криза,както и за братята европейци и еврофондовете,братя Галеви и т.н.
В персоналната информация пише че са ми взели оценката по история от дипломата,а не по чужд език ,която е по висока.Защо така?
В персоналната информация пише че са ми взели оценката по история от дипломата,а не по чужд език ,която е по висока.Защо така?
- brum-brumm
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
Абе тия, дето кандидатствате сега /някои от вас/, имам един въпрос. Като аджеба са ви толкова известни критериите за оценяване, като сте наясно колко получава разказ, колко разказ-есе, колко есе, как сте били писали всичко, как сте обхванали и най-тъмния ъгъл на задника на проблема, как никой гък не може да ви каже за квото и да е - що в такъв случай от всички пишещи в тая тема има точно 3-4 души - момичета, които са изкарали над 5 на изпита, а не тройки и оценки около 4 ?
В черквата на тази роза черен бръмбър е монах...
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хаха, бръм-бръм...не кори братята и сестрите.
Пък и Ницше го е казал ясно, ама и аз като Меди няма да цитирам, ами само ще натвърдя... 
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
Може да метнете част от ерудицията си и на нас..., цитирайки го по памет, по книжка...
- kanalna_rusalka
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Защото вече само историята е алтернативаВиктория написа:Аз пък писах за значението на 'братя' преди век два и значението сега,за въстаниците братя и за тези на Ботев,за братска Русия и газовата криза,както и за братята европейци и еврофондовете,братя Галеви и т.н.
.....::::Jerry Ropero ft.Jaqueline-Coracao::::.....