ТУРИЗЪМ ;)

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Re: ТУРИЗЪМ ;)

Мнение от castelo »

Чайковски, що мислиш, че картосхемите са нямали позла бе? :D Може да не са ни писали оценки на тях, ама все пак създават някакво впечатление за работата на студента, а това има значение при оценяването на изпита, особено, ако оценката ти се колебае :wink:

Иначе картосхемите не ни ги връщат, така че не си ги пазим :D Не съм сигурен дали имахме краен срок или ги предавахме на самия изпит, но си мисля, че е по-вероятно първото. Патарчанов не ви ли каза?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Веднага ще се аргументирам,уважаеми (: .
Картосхемите,както и цялото ОСИГ е пълен ......!! Започваме от картосхемите,които не могат да създадат впечатление за 80 души група, при все че асистента не си отбелязва и ги трупа на копчина,които после предава на чистачките да обезвредят. Бил съм свидетел на такава вандалщина,като даже помолих да ми дадат някой друга хубава папка и джобчета.Относно впечатлението..колегата,който се справи най-добре и не го върнаха така и не го оцениха после подобаващо (май единствения невърнат..ама к'ъв праз,а?!) ;) За преводите и изпита не ми се коментира-всичко е ташак и пародия!!! А при чужденците - рушвети.Толкоз.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

днес за 1 път ходих на лекция по Философия при Валери Динев! Ей тоя човек как ми повдигна настроението , супер много ме изкефи как говори и зарежда с положителна енергия и е някаф такъв весел :) АКо знаех щях да идвам и преди . . .
И аз му казах,че мин година имах философия и тн . . и той ми вика " Авее я ела другия път/др седм= изпитът/ с 3 книжки / по принцип май са 7 ако не се лъжа/ да ти напиша една шестица :) :lol: :lol: :lol:
You're one in a million
You're once in a lifetime
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Случааайно ако се мерне някой от третокурсниците, може ли да каже тежат ли много тестът и курсовата по Право върху крайната оценка? А самият изпит кофти ли е? :roll:
Изображение
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

нааааааааааай -после направих последната картааа по ОСИг :) :) :) :) :) :bounce: :bounce: :bounce:
You're one in a million
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Нашите новаци и те с това се мъчат :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

дааааа няма такова чаканееееееееее от 11 чак в 3 си дадох картите и не бях последна :shock: не вярвах,че един по един ще преглежда на всички :shock: и пишеше някви оценки на всеки/аз мойта не успях да я разбера/ :mrgreen:
You're one in a million
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Брех, като гледам при вас сесийното време тече с пълна сила, пък аз от понеделник се присъединявам към вашия екип, само дето тогава тепърва ще почвам да уча :lol: Всичко по реда си :arrow: първо лекцийки и после сесия :mrgreen:
Като птичка в небесата :)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

имам 6 по философия на 'тежкия изпит' днес;) :) :) :)
sientelo-добре дошла:)))))))
You're one in a million
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от Jody »

Предвид създалата се стагнационна обстановка във връзка с предстоящия изключително сложен и многоаспектово диференциран по същността на научното си съдържание изпит по право трябва да бъдат мобилизирани всички средства като същевременно с това да бъде осъществена строго положителна тенденция на оптимизация на мисловните процеси на базата, на които да бъдат постигнати поставените цели.

А що се отнася до изпита по ОСИГ основните мотиви на бъдещите лица, навярно подложени на същинска гавра (не всички разбира се, по обективно съществуващи причини), трябва да бъдат насочени към избора и закупуването на кулинарни изкушения от типа на македонска наденица, бахур по сръбски, татарско (лиарско) кюфте, сух шпек Перелик. При реализацията на по-горе приложената маркетингова стратегия насочена към осъществавянето на определените цели и задачи, чийто резултат се изразява в получаването на що-годе читава оценка, основният проблем е свързан с това, че предложения кулинарен асортимент ще бъде достатъчен за задоволяване основните физиологични потребности (в случая хранене) еднократно (закуска).
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм

Мнение от marrylin »

Jody написа:...

Колега, нещо да не ти е лошо? :wink:
Като стана дума за ОСИГ - Бояджиев беше толкова мил на последната лекция!... :)
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

лелеле колега кви са тея слова от теб :shock: :shock: :shock:
аааа вверно на последната наистина учудващо Бояджиев бешпе мн мил и загрижен и само поватяряше отново и отново хаха кво му беше станало.. жалко ,4е не успях да седя докрая заради Патарчанов... :| :mrgreen:
You're one in a million
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

Колега,вие откачихте(май сте гладен),вместо да черпите,че се освободихте по повечето предмети и ви остават само два изпита!!! :D
На Бояджиев наистина му беше станало нещо оня ден.Дали не му е станало мъчно, че няма да ни вижда цели три седмици или му стана гузно,че цял семестър ни караше да се чувстваме най-големите глупаци на света,неграмотни и нискообразовани? :albino: И накрая:"вие сте много по-добре от студентите,които бяхме ние навремето","не слушайте тези,които ви казват,че сте глупави-не е така".Шаш и паника просто!В тоя университет май нищо не бива да ни учудва... :bounce:
Dum spiro, spero
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Така си е хаха. И на нас цял семестър ни обясняваше какви сме нехранимайквоци, колко сме маааалки мъънички, че въобще не е доволен от дисциплината и т.н. А на практиката в Ловеч си поговорихме малко и като разбра колко изпити имаме, щеше шапка да ни свали и каза, че те са имали по-малко навремето.

Абе момчетата ви не идват ли на лекции? Онзи ден като се преместихте от 245Б в 245А, а ние обратното, само момичета видях :shock:
Изображение
Изображение
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм

Мнение от marrylin »

castelo написа:Абе момчетата ви не идват ли на лекции? Онзи ден като се преместихте от 245Б в 245А, а ние обратното, само момичета видях :shock:

Идват по принцип. Зависи ти какво си гледал. :roll:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”