Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

Няма значение на кой как са му излезнали темите,важното е да се харесат на проверяващите
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

А дали има шанс да забавят оценките и да ги покажат другата седмица чак или трябва да са готови до петък?
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

smth написа:А дали има шанс да забавят оценките и да ги покажат другата седмица чак или трябва да са готови до петък?
Само да посмеят да ми го причинят :evil: Още една седмица мъчително психическо истезание.Не мога да уча заради това пусто напрежение,а до 20-ти трябва да съм приключил и да почвам преговора :oops: :cry: Аз съм си виновен де,ама все пак и това допринася до голяма степен с разбозването.
Изображение
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

А дали има шанс да забавят оценките и да ги покажат другата седмица чак или трябва да са готови до петък?

Само да посмеят да ми го причинят :evil: Още една седмица мъчително психическо истезание.Не мога да уча заради това пусто напрежение,а до 20-ти трябва да съм приключил и да почвам преговора :oops: :cry: Аз съм си виновен де,ама все пак и това допринася до голяма степен с разбозването.
Еми да,така си е,пък и да кажеш да имаше още 2-3 месеца до редовния....може да си ги бавят колкото си искат,ама... :?
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

А по колко пъти сте преговаряли темите и от кога почнахте да ги учите?
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

smth написа:А по колко пъти сте преговаряли темите и от кога почнахте да ги учите?
Аз от октомври 2006 до края на май се плюнчех на биохимия :lol: :? :oops: Минал съм я до половината 2-пъти.Сега се бозя на екологията(до края на седмицата ще приключа)До 20-ти трябва да съм приключил с генетика и еволюция,и въобще с материала за писане.И оттам почвам само преговори и по 1 урок на ден анатомия.Аз съм много зле и с риск да се повторя ще е голям късмет,ако въобще успея да изкарам оценка ,която да ме вкара в МБ :lol: :lol: :lol:

П.П.Всъщност чудя се дали да се смея или да плача :lol: :lol: :cry: :cry:
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

хаха дано не ви ги забавят. искам само да ви кажа, че на нас сесията ни свърши на 20ти февруари някъде, а началото на април още нямаше нанесени оценките от един изпит :). за един друг изпит вече 2ра седмица чакам, а по друг заради вашите предварителни изпити още не са го погледнали
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Аз пък се чудя ПУ дали ще изкарат статистика на оценките от предварителния :? Много ми е интересно да видя какви са оценките.
Аватар
prokazaa
В началото бе словото

Мнение от prokazaa »

smth написа:А по колко пъти сте преговаряли темите и от кога почнахте да ги учите?
Аз почнах да уча за МУ от септември 2006 :) До сега съм минал 5 пъти материала, до изпитите ще го мина още 2 пъти. 8) Нема начин иначе... :roll:
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Оле има само 1 месец а ти ще минеш 2 пъти 3 учебника ???
Луда работа :roll:
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

fosilka Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 5:09 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Аз пък се чудя ПУ дали ще изкарат статистика на оценките от предварителния Много ми е интересно да видя какви са оценките.
за какво ти е тая статистика вие почти я стакмихте вече :D
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Тва 10 оценки,които знаем да не са като 270 :D :lol: :D
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

emi to4no 4e ne sa :D ....ama nqkoi qvno ve4e se pristesniha dosta ;)
опа....пак този гаден навик с латиницата ......веднага се поправям да не излезе че не съм патриотка :lol:
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

И аз съм от притеснените в това число :lol: :wink: :roll:
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

спокойно бе хора!!! ....трябва да сте позитивни...само така ще привлечете положителна енергия към себе си....ако постоянно човек си повтаря, че няма да успее, наистина няма да успее накрая...за какво изобщо сме тръгнали да кандидатстваме като още от сега се опитваме да се убедим че няма да ни приемат....ако знам че няма да ме приемат нямаше изобщо да кандидатствам....отсега нататък явно всичко е въпрос на нерви, а не на знания....защото съм сигурна, че ще има хора, които перфетно са си знаели темите ....минали са ги по 16 пъти и някрая някоя глупава грешка от притеснение или от бързане ще ги издъни....така че.... ще ви го напиша на латиница: BE POSITIVE!!!! ;)
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”