Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Аз на първо писах Скандинавистика, на второ Политология, а на трето психология, така че чак там имам някакъв реален шанс. Все пак имам някаква минимална надежда и за първото ми желание.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

И аз скандинавистика. И mecho и той същото :D Вижте колко много кандидат-скандинависти има тази година! :wink: Само от форума сме поне 10 човека, направо правим конкуренция на кандидат-юристите... :lol: А колкото народ още са я писали на първо място още... :roll: Няма какво да се лъжем, влизането ще е супер трудно :) И дано бъдем колеги все пак :idea:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

е, за повечето скандинавистиката е химера, предполагам, но са имали акъл и са писали неща по сърце :roll:
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
dandelion
В началото бе словото

Мнение от dandelion »

И аз писах скандинавистика, но на трето.. Бих искала да ми е на първо, но нямаше смисъл, защото е абсурд да имам 6.00...
На първо ми е психология, но, като че ли, сега мисля , че искам нещо друго... Но както и да е :)
Аватар
Rompy
В началото бе словото

Мнение от Rompy »

dandelion написа:И аз писах скандинавистика, но на трето.. Бих искала да ми е на първо, но нямаше смисъл, защото е абсурд да имам 6.00...
На първо ми е психология, но, като че ли, сега мисля , че искам нещо друго... Но както и да е :)
е в такъв случай имало ли е изобщо смисъл да я пишеш? Аз лично смятам че желанията трябва да са написани наистина според предпочитанията без да се гледат балове от минали години и разни други статистики
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

И аз да се включа към групата-1во-скандинавистика,но абсурд да имам толкова висока оценка,ако не стане егаси и чудото :) Иначе относно специалностите-писала съм ги по желание,без да се съобразявам с балове,та е такава цветна картинка...имам нещо с мега висок бал,след това се появява специалност с доста по-нисичък :) Ама здраве да е :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

И аз така :) Абсолютна бъркотия... Но на първмо място все редките филологии 8) Пък за скандинавистиката верно чудо си трябва :lol:
Изображение

Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

DS написа:е, за повечето скандинавистиката е химера, предполагам, но са имали акъл и са писали неща по сърце :roll:
E точно този мой пуст "акъл" ми е основната надежда. Писах скандинавистика на първо място, въпреки че много отдавна си мечтая да се занимавам с психология. Но при мен проблемът е, че владея само руски и английски (който вече и кокошките го занят) и знанието на други чужди езици-при това редки и интересни-ще обогати общата ми култура и ще ми даде шанс за по-голяма социална мобилност. Иначе основната ми цел е да стана писател...а за качествата на писател висшето образование не влияе, единствино помага да не умреш от глад. Макар че в момента бих предпочел да издам стихосбирка или роман пред това да "претакам" в някоя институция.
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Наистина е вярно, че много добре трябва да си подредиш желанията. Аз например след Скандинавистика и Японистика писах четирите компютърни специалности. След тях Икономика и Английска филология. Сега обаче май съжалявам, че не писах Английска филология на трето място. Но късно е вече, по-рано трябваше да мисля за това. Така че, каквото стане, такова. Имам и две резервни възможности - ПУ и УНСС.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Ragnarock
В началото бе словото

Мнение от Ragnarock »

Аз ли съм единствения човек във форума който е писал английска филология на първо желание?!
:?
Иначе в моето картонче има кореистика, японистика, китаистика и каквито -истики се сетите :lol:
By the way още не са излезли резултатите а пък дозата транквиланти която поемам дневно вече започва да се покачва лавинообразно. В тоя смисъл ако тея резултати не вземат да се появят скоро ще стана горд последовател на М. Монро и ще ритна камбаната щастливо натровен и без капка притеснение за изпита. :violent2:
Аватар
raffy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raffy »

Ragnarock написа:Аз ли съм единствения човек във форума който е писал английска филология на първо желание?!
:?
не си ;) но вече е отделен въпрос защо си я писал, мен просто ми е мечта това да уча и логично си ми е 1во желание :)
everything is gonna be alright!
Аватар
dandelion
В началото бе словото

Мнение от dandelion »

Rompy написа: е в такъв случай имало ли е изобщо смисъл да я пишеш? Аз лично смятам че желанията трябва да са написани наистина според предпочитанията без да се гледат балове от минали години и разни други статистики
Точно така!Но в понеделник сутрин не разсъждавам трезво... :roll:
Аватар
SolarSystem
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SolarSystem »

И аз искам английска филология! това ми е първото желание и в трите унита, където съм кандидатствала - СУ, ВТУ и ПУ. Искам в СУ, ама ако не ме приемат там, ще в един от другите 2, там вече съм изкарала достатъчно за английска филология.
If you can't convince them, confuse them!
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

SolarSystem написа:И аз искам английска филология! това ми е първото желание и в трите унита, където съм кандидатствала - СУ, ВТУ и ПУ. Искам в СУ, ама ако не ме приемат там, ще в един от другите 2, там вече съм изкарала достатъчно за английска филология.
И аз съм писала английска филология на първо място в ПУ и предполагам оценката също ми стига ;) Но да се надяваме, че и в СУ също ще е достатъчно добра 8)
Изображение

Ivo_sf
В началото бе словото

Мнение от Ivo_sf »

Я кажете тъпо ли съм си ги записал специалностите, че много не им разбирам :lol:

1 Библиотечно-информационни дейности редовно
2 Социални дейности редовно
3 Публична администрация редовно
4 Английска филология редовно
5 Социология редовно
. . .
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”