предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ice_Spirit написа:Едни съученички ходили на врачка и тя познала темата,която се падна вчера...Май трябваше и ние да го направим,поне да си я преговорим...Но,както и да е.Може и този метод да действа за тези,които не искат/не могат да научат всичките теми... :shock:
Малей... Коя е тази врачка. Айде да платим на твоя познат и на нея да каже коя ще е темата за редовния и по литература :roll: Аз имам и други неща за себе си да поразпитам :roll:
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

Абе да ви попитам katiunki, power и други ако има, които са били в стаята , където се тегли темата вие видяхте ли да теглят другите две резервни теми, щото аз не видях, нито чух да теглят други теми, а по телевизията вечерта даже казаха кои били резервните теми. Е как ще стане това като в стаята НЕ казаха резервни теми, пък може и аз да съм го проспуснала тоя момент, да съм се разсеяла та затова ви питам ако още някой е бил там да каже дали е чул да казват резервните теми...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Яворе,и аз искам да науча :roll:.
От друга страна,сама си познах,че ще се падне нещо,което не съм преговорила и не знам мното добре...Даже с една приятелка отидохме да се разходим към 8и30 и точно й казвах как ще ни забият с някоя гадна тема,визирайки Балканските,Църквата и просветата,щото не съм наблегнала на тях...Така че другият пък всичко трябва да се учи :D
Toto-I will remember
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ice_Spirit написа:Яворе,и аз искам да науча :roll:.
От друга страна,сама си познах,че ще се падне нещо,което не съм преговорила и не знам мното добре...Даже с една приятелка отидохме да се разходим към 8и30 и точно й казвах как ще ни забият с някоя гадна тема,визирайки Балканските,Църквата и просветата,щото не съм наблегнала на тях...Така че другият пък всичко трябва да се учи :D
Ми айде... Нали има парични преводи. Говори с него и го помоли :lol:

А за останалото... Аз пък си казах вечерта преди изпита, че ми се спи и че няма да донауча Църквата и точно тя се падна, като бях преговорил само 1/2 :?
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

kaто излязох един пи4 обесняваше по тел кво са е паднало и явно го питаха дали е доволен и тои каза:"ами като съм нау4ил 2 теми като хората за този изпит и едната ми са пада как мислиш дали съм доволен?!"
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
SpyBaby
В началото бе словото

Мнение от SpyBaby »

хах Ето това е късмет:)
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

А имам един малко странен въпрос... Тука във форума повечето се оплаквате от темата за църквата, както виждам. Това значи ли, че ако онова момиченце от плд беше дръпнало билета за НОД в Тракия и Македония или например Култура през Възраждането или ВСВ щяхте да сте по-щастливи??? Защото това са теми с тежка фактология, сравнително трудна логика и направо не могат да се сравняват с мемоарите на Бозвели и джавканията на "младите" и "старите" за характера на Екзархията. Та според вас дали тая година двойките ще са повече от 50%? И освен това да знаете дали има някакво умишлено занижаване на оценките на предварителния в сравнение с основния или изпитите са наистина еквивалентни??/
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Въпросът ти е доста логичен.Що се отнася до занижаването на оценките-не мисля.Изпитите са еквивалентни,а оценките са обективни(това са моите впечатления от миналата година).
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

CasapA написа:А имам един малко странен въпрос... Тука във форума повечето се оплаквате от темата за църквата, както виждам. Това значи ли, че ако онова момиченце от плд беше дръпнало билета за НОД в Тракия и Македония или например Култура през Възраждането или ВСВ щяхте да сте по-щастливи??? Защото това са теми с тежка фактология, сравнително трудна логика и направо не могат да се сравняват с мемоарите на Бозвели и джавканията на "младите" и "старите" за характера на Екзархията. Та според вас дали тая година двойките ще са повече от 50%? И освен това да знаете дали има някакво умишлено занижаване на оценките на предварителния в сравнение с основния или изпитите са наистина еквивалентни??/
тези теми изобщо не можеха да се паднат приятелю освен просветата ама без културата а нея я 4етох сутринта в 5:00 и с нея заварших преговора е там 5.50 не ми бягаше фактите ги знаех перфект а то нищо друго няма по4ти освен да обесниш за предпоставките и т.н...тези теми си ги пазят за редовния :wink:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ако искат да си запълнят бройките никога няма да датат НОД
в Тракия и Македония, защото тогава двойките няма да са около 50%,
а над 65%.Бъди сигурен в това.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

И аз последно просветата преговарях. Тва ми е любимата тема и щях да ги разбия на нея :twisted:
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

Паган написа:Ако искат да си запълнят бройките никога няма да датат НОД

Паган4о да ти кажа за един предварителен сякаш става а ? :wink: имахме късмет :!: :wink: да си мал4им можеше да е каде каде по-зле тва 4е тая тема била наи-гадната...грънци...дрън-дрън...поне нау4их 4е вси4ко се у4и без нищо да се подценява :!:
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

Паган написа:Ако искат да си запълнят бройките никога няма да датат НОД

Паган4о да ти кажа за един предварителен сякаш става а ? :wink: имахме късмет :!: :wink: да си мал4им можеше да е каде каде по-зле тва 4е тая тема била наи-гадната...грънци...дрън-дрън...поне нау4их 4е вси4ко се у4и без нищо да се подценява :!:
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

А някой от вас ще ходи ли в Пловдив?...на предварителен?
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Има и други гадни теми, но тях поне мога да ги понауча.
Докато тази....тази миналата година я мъчих толкова време
и всъщност само си губих времето с нея, щото не можах да
я науча.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”