По романа е сътворен по-късно (като съвременен прочит) филмът Секс игри, още Cruel intentions.
Какво четете в момента 3
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Re: Какво четете в момента 3
"Опасни връзки" на Дьо Лакло. Не че не знам сюжета, но текстът е пълен с великолепни фрази и бисери.
По романа е сътворен по-късно (като съвременен прочит) филмът Секс игри, още Cruel intentions.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Тази книжка много ме разочара. Сигурно защото харесвам Бегбеде прекалено много и очаквах повече от него.FloWersOfEviL написа: Сега прибарах "Почивка в кома", а имам толкова да уча.. да видим кога ще я почна.
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Значи да не я чета, така ли ? Защото адски много го харесвам .. ;dlunatic_moon написа: Тази книжка много ме разочара. Сигурно защото харесвам Бегбеде прекалено много и очаквах повече от него.
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Не, прочети я. Може да не ти хареса, но пък тази е една от първите му книги и тъкмо ще видиш колко се е променил и подобрил.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Тя е втория му роман, писана е 94'. Нормално е да има прогрес, ся ще я видя, вчера я започнах, доволно забавна е. Предполагам и достатъчно цинична нататък, но като знам края на "Любовта трае три години" по-лесно ще я приема, предполагам.lunatic_moon написа:Тази книжка много ме разочара. Сигурно защото харесвам Бегбеде прекалено много и очаквах повече от него.FloWersOfEviL написа: Сега прибарах "Почивка в кома", а имам толкова да уча.. да видим кога ще я почна.
Аз не знаех, че е трилогия, иначе щях да ги подкарам последователно, ама на! : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Ахахаха, имаше една друга нейна, "Страх от летене" май се казваше и баба ми я беше заключила заедно с Хенри Милър и Еманюела...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
" Страх от летене " е най-известната й книга,с нея всъщност са я забелязали,че съществува.Мисля да я потърся
,но нека първо приключа с тази 

- Boleyn
- Легендарен флуудър
Защо никой не пише в тази тема
То и аз забравих да се отчета,така че сега ще го направя.
Прочетох " Да прелъстиш демона " от Ерика Джонг - много ми хареса и я четох в подходящ момент.В книгата разказва за живота си,за писането,и точно,когато бях спряла аз самата да пиша,ми попадна тази книга и след нея се получиха някои доста добри неща. Мерси,Ерика
Също и " Цветя на злото " от Бодлер - преди време я почнах,но после я забутах някъде и чак тия дни успях да я открия
Хареса ми,разбира се.
В момента съм на " Богът на дребните неща " от Арундати Рой.
То и аз забравих да се отчета,така че сега ще го направя.
Прочетох " Да прелъстиш демона " от Ерика Джонг - много ми хареса и я четох в подходящ момент.В книгата разказва за живота си,за писането,и точно,когато бях спряла аз самата да пиша,ми попадна тази книга и след нея се получиха някои доста добри неща. Мерси,Ерика
Също и " Цветя на злото " от Бодлер - преди време я почнах,но после я забутах някъде и чак тия дни успях да я открия
В момента съм на " Богът на дребните неща " от Арундати Рой.

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Eхааа, вече съм прочетена книга 
Аз чета "Нощ в Лисабон" на Ремарк, но съм в прекалено началото, че да кажа нещо.
Аз чета "Нощ в Лисабон" на Ремарк, но съм в прекалено началото, че да кажа нещо.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
Според мен ще ти хареса.Може би защото мен много ме впечатли и очаквам при всички да е така
Но все пак кажи после 

-
Malka veshtica
- Драскач
Аз съм още на Хорхето - "Да се обичаме с отворени очи", нещо запънах по средата, а и нямам мн. време. Иначе съм се заредила с доста още, може би ще мина на "Любов" след тази, поне е тематично де 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мхм, мхм. Я само ми кажи, моля, колко страници ти е, защото мама като я видя моята, вика, че била много тънка - моята е 220 страници.Boleyn написа:Според мен ще ти хареса.Може би защото мен много ме впечатли и очаквам при всички да е такаНо все пак кажи после