КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
gletcher
Постоянно присъствие

Re: КСК 2009 - История

Мнение от gletcher »

Щях рано-рано да съм се прибрал, ако бяха изтеглили контролните вместо истинските
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Просто не мога да си представя как пропуснах битката при р. Ахелой и инфото за Роман Лакапин!
Много ме е яд! :?
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Просто вече се чудя на късмета ми.На предварителния си мислех,че ще се падне за Асени Петър-падна се,на редовния мислех,че ще се падне Иван Асен 2-падна се,отгоре на всичкото и за Дебелянов предполагах :lol:

Написах 15 страници със сравнително едър шрифт за Йоан Асен 2 като за вътрешна политика писах около 2 страници накрая.Обаче навсякъде в темата писах Йоан,а не Иван,защото така всъщност е правилно.Дали ще го санкционират :oops:
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Аз и сега съм достатъчно разочарована- разчитах на оценката от предварителния, която не е никак ниска, но с такива теми предполагам, че ще се вдигнат баловете.
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Йоан не е грешка :wink:
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Имайте предвид, че леките теми са нож с 2 остриета - една дори лека грешка ще бъде строго санкционирата, защото повечето работи ще са добре написани
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Е да, плюс това културата и вътрешната политика според мен ще е троянският кон.

Дано ме вземат в политологията ;(
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Добре де, хора... След като нямате 6.00 на предварителния, защо не се явявате на редовния? Винаги има накъде да ви се качи оценката, пък ако не знаете темите - просто си излизате без угризения...

И да ви успокоя - с такива теми е малко вероятно балът да се вдигне. Практиката показва, че колкото са по-лесни темите, толкова по-ниски са оценките. Със сигурност ще има много оценки над 5, от друга страна ще има и доста в другата крайност - 2,3.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

Аз на мойта тема не написах само второто има нa императрицата Зоя К..... така и не го научих :albino:
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Карбонопсина. :wink:
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Аз се явих на изпита и даже и започнах да пиша, но след като стигнах на същинската част от темата( за Симеон), разбрах, че доста неща ми се губят и реших да не си правя труда да пиша след като е сигурно, че с такива знания ще имам под 5.13( толкова имам на предварителния)
Изображение

Роналд Рейгън
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Аз лично се съмнявам баловете да се вдигнат много.Даже едва ли ще се вдигнат.Не знам защо,но почти всички мои познати не бяха преговаряли Средновековие.Всички си мислеха,че ще се падне Нова история+Възраждане,но...между другото кой е теглил темата,трябва да е страшен късметлия :)
svd
От дъжд на вятър
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от svd »

ivoto_la написа:Аз лично се съмнявам баловете да се вдигнат много.Даже едва ли ще се вдигнат.Не знам защо,но почти всички мои познати не бяха преговаряли Средновековие.Всички си мислеха,че ще се падне Нова история+Възраждане,но...между другото кой е теглил темата,трябва да е страшен късметлия :)
Биляна Троанска от София :D
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Едно момиче от курса ми по литература тегли темите- Биляна се казва. Трябва да я черпите доволните
Изображение

Роналд Рейгън
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

mareto написа:Едно момиче от курса ми по литература тегли темите- Биляна се казва. Трябва да я черпите доволните
Тва момиче и букет ще и взема !
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”