КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Щях рано-рано да съм се прибрал, ако бяха изтеглили контролните вместо истинските
Просто не мога да си представя как пропуснах битката при р. Ахелой и инфото за Роман Лакапин!
Много ме е яд!
Много ме е яд!
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
Просто вече се чудя на късмета ми.На предварителния си мислех,че ще се падне за Асени Петър-падна се,на редовния мислех,че ще се падне Иван Асен 2-падна се,отгоре на всичкото и за Дебелянов предполагах
Написах 15 страници със сравнително едър шрифт за Йоан Асен 2 като за вътрешна политика писах около 2 страници накрая.Обаче навсякъде в темата писах Йоан,а не Иван,защото така всъщност е правилно.Дали ще го санкционират
Написах 15 страници със сравнително едър шрифт за Йоан Асен 2 като за вътрешна политика писах около 2 страници накрая.Обаче навсякъде в темата писах Йоан,а не Иван,защото така всъщност е правилно.Дали ще го санкционират
Аз и сега съм достатъчно разочарована- разчитах на оценката от предварителния, която не е никак ниска, но с такива теми предполагам, че ще се вдигнат баловете.
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Йоан не е грешка 
Имайте предвид, че леките теми са нож с 2 остриета - една дори лека грешка ще бъде строго санкционирата, защото повечето работи ще са добре написани
Е да, плюс това културата и вътрешната политика според мен ще е троянският кон.
Дано ме вземат в политологията ;(
Дано ме вземат в политологията ;(
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Добре де, хора... След като нямате 6.00 на предварителния, защо не се явявате на редовния? Винаги има накъде да ви се качи оценката, пък ако не знаете темите - просто си излизате без угризения...
И да ви успокоя - с такива теми е малко вероятно балът да се вдигне. Практиката показва, че колкото са по-лесни темите, толкова по-ниски са оценките. Със сигурност ще има много оценки над 5, от друга страна ще има и доста в другата крайност - 2,3.
И да ви успокоя - с такива теми е малко вероятно балът да се вдигне. Практиката показва, че колкото са по-лесни темите, толкова по-ниски са оценките. Със сигурност ще има много оценки над 5, от друга страна ще има и доста в другата крайност - 2,3.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Spursy
- От дъжд на вятър
Аз на мойта тема не написах само второто има нa императрицата Зоя К..... така и не го научих 
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Карбонопсина. 
Аз се явих на изпита и даже и започнах да пиша, но след като стигнах на същинската част от темата( за Симеон), разбрах, че доста неща ми се губят и реших да не си правя труда да пиша след като е сигурно, че с такива знания ще имам под 5.13( толкова имам на предварителния)
Роналд Рейгън
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
Аз лично се съмнявам баловете да се вдигнат много.Даже едва ли ще се вдигнат.Не знам защо,но почти всички мои познати не бяха преговаряли Средновековие.Всички си мислеха,че ще се падне Нова история+Възраждане,но...между другото кой е теглил темата,трябва да е страшен късметлия 
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Биляна Троанска от Софияivoto_la написа:Аз лично се съмнявам баловете да се вдигнат много.Даже едва ли ще се вдигнат.Не знам защо,но почти всички мои познати не бяха преговаряли Средновековие.Всички си мислеха,че ще се падне Нова история+Възраждане,но...между другото кой е теглил темата,трябва да е страшен късметлия
Едно момиче от курса ми по литература тегли темите- Биляна се казва. Трябва да я черпите доволните
Роналд Рейгън
- Spursy
- От дъжд на вятър
Тва момиче и букет ще и взема !mareto написа:Едно момиче от курса ми по литература тегли темите- Биляна се казва. Трябва да я черпите доволните
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде