КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Korelov
- В началото бе словото
Re: КСК 2008-География
Станахме двама....още желаещи !?
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
- Trimoncium
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Здравейте бъдещи колеги ( да се надяваме ) Целта ми е РРиП , готва се сам по география / Само един въпрос ме тревожи като взимат балообразуваща оценка -География - тази оценка влияе ли се от матурата , шото и тя ще ми е по География ... имам май 5 обща , и ако се ****** на матурата с 3 и нещо к'во правим ??????? Дали ще е пак 5 от дипломата или средноаритметична от общата + матурата ... в главата ми се върти 3x4+3.50+5+5=25.5
Няма смисъл да пиша , че няма да ми стигнат години ... Преди исках БМВе , сега искам истински човек до мен с истинско сърце !
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И мен ме мъчи този въпрос, само че не за географията, а за английски 
- Trimoncium
- В началото бе словото
А темите кога се очаква да излезнат ???
Няма смисъл да пиша , че няма да ми стигнат години ... Преди исках БМВе , сега искам истински човек до мен с истинско сърце !
Доколкото знам Регионалното развитие миналата година с география не можеше да се кандидатства.Не знам тази година може да е различноTrimoncium написа:Здравейте бъдещи колеги ( да се надяваме ) Целта ми е РРиП , готва се сам по география / Само един въпрос ме тревожи като взимат балообразуваща оценка -География - тази оценка влияе ли се от матурата , шото и тя ще ми е по География ... имам май 5 обща , и ако се ****** на матурата с 3 и нещо к'во правим ??????? Дали ще е пак 5 от дипломата или средноаритметична от общата + матурата ... в главата ми се върти 3x4+3.50+5+5=25.5
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Jody
- Пишете, о, братя
- Курс: четвърти
В грешка си, съгражданино! Откакто е създадена специалността се кандидатства с география и чужд език.
Възможно е.Jody написа:В грешка си, съгражданино! Откакто е създадена специалността се кандидатства с география и чужд език.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Trimoncium
- В началото бе словото
Казаха ми , че ще е по избор ... или от диломата или от матурата ! Но дали е вярно е друг въпрос .
- Korelov
- В началото бе словото
Вижте сега как стоят нещата :
"На 13-15 март в университета ще бъдат проведени дни на кандидат-студента. Доц. Шишиньова отново подчерта, че университетът ще избира по-високата от трите оценки по предмета в дипломата, на матурата или на кандидат-студентския изпит."
За СУ става въпрос, че по неразумните юроде може да не се досетят и да си помислят за всички университети!
"На 13-15 март в университета ще бъдат проведени дни на кандидат-студента. Доц. Шишиньова отново подчерта, че университетът ще избира по-високата от трите оценки по предмета в дипломата, на матурата или на кандидат-студентския изпит."
За СУ става въпрос, че по неразумните юроде може да не се досетят и да си помислят за всички университети!
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Добре, но нали оценката от дипломата ще се определя като се вземе 1/3 от оценката от дипломата, 1/3 от оценката от ЗИП и 1/3 от оценката от матурата(за това не съм много сигурен, дали е така, но така дочух). Как тогава ще се разграничи оценката от дипломата от тази от матурата? 
- Korelov
- В началото бе словото
Няма такова нещо, къде си чул тези слухове тва си го пише в правилника, а и доц.Д-р Шишиньова каза че са решили да се вземе по високата оценка в полза на кандидата...тази практика е от години и винаги е била така....никой не го измисля или налага сега...така че престанете с тези шибани слухове само се плашите едни други ! 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Казах, че не съм сигурен, за това попитах. Благодаря за информацията 
- Korelov
- В началото бе словото
Ако се пусне слух, че всеки скочил в Дунава...получава квота за СУ ще се хвърлите ли? Отговора на този въпрос както и на всички останали слухве е един и същ! 
Относно как се образува оценката:1/3 от матурата,1/3 от ПП и 1/3 от ЗП.Това не е слух каза ми го една учителка от училище..