Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
pnikolov написа:Като го гледах това клипче се отказах да ходя във ФМИ!
А така един по-малко..дай още едно клипче и да се отказват сички *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Methuselah написа:http://www.youtube.com/watch?v=9xFuEyXIRwM ОМФГ! Какво е това по дяволите?!
Е паднах...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
pnikolov написа:Като го гледах това клипче се отказах да ходя във ФМИ!
и идея си нямаш колко момчета зарадва
Да не се радват много, защото съм много непостоянен , като виж реша да се запиша *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от pnikolov на 22 Юли 2007, 21:13, променено общо 1 път.
pnikolov написа:Като го гледах това клипче се отказах да ходя във ФМИ! :roll:
и идея си нямаш колко момчета зарадва :lol:
Да не се радват много, защото съм много непостоянен :) , като виж реша да се запиша :)
остави се :))) и аз съм такава - непостоянна. току що гледах едно интервю с жена работеща в сферата на икономиката, финансите или нещо от сорта в чужбина (т'ва ми беше мечта), та ми щукна идеята да се запиша в ******** УНСС. е след 2 дена ще се откажа от тези еретични мисли