За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

Хубаво е от време на време да "прихващаш" нещо от книгите,които четеш,не само да се фукаш,че си ги чел.
подкрепям. а и не мисля че точно това е правилната тема да си говорим за литература. това колко и какво съм чела си е моя работа и го правя защото ми е интересно, не за да се бия после в гърдите :)
оставете, няма смисъл :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Малко ще ви отклоня...

В понеделник започват лекциите на задочниците. Някой знае ли кога се пада сесията и изпитите горе-долу? Че чувам доста различни мнения...
Изображение
moni bonboni
В началото бе словото

Мнение от moni bonboni »

jantex е пичага :D
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Томазо де Торквемада »

Не мога да разбера защо, когато няма за какво да се хванете и да се заядете, започвате да се занимавате с глупости. Моят подпис е последното нещо, което ви пречи в този форум. Както този на Явор не ми харесва, така е нормално и моят да не му допада. Глупавото в случая е това, че при липсата на нещо смислено, той се заяжда с маловажни неща като подписа ми. Ако не беше подел темата за моя подпис, аз никога не бих се заял с твоя. Идеята на това, което ти казах е просто да не се занимаваш с глупости. Едва ли подписът е нещото, заради което хората трябва да спрат да пишат с когото и да било.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

мен пък ме кефи подписът ти :wink:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Яворе, аз не съм твърдил, че не си свестен човек (ние не се познаваме). Това, което имах предвид е, че няма смисъл да се заяждаш за глупости като подписа ми. Хайде дано занапред да не се заяждате повече и да не ме карате да ви отвръщам със същото (ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ). Нека се разбираме като хора, за да не се получават недоразумения. Това кой колко е чел го изчерпахме вече и не мисля, че е необходимо да продължаваме с темата. Поради тази причина няма да отговарям на коментарите на greeny и DID_miss, та дано го възприемат като отказ да се продължи с глупостите.
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мерси! Знаех си, че подписът е добър.
Аватар
EleiN
В началото бе словото

Мнение от EleiN »

sersempeco право ли ще учиш и ако да в коя група :oops: прости за любопитството :oops:
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Право ще уча. Ако нямаш нищо против, предпочитам да не казвам от коя група съм :D (така всички ще се надяват да не съм от тяхната). Шегувам се!
tilix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tilix »

Assasiyah написа:Малко ще ви отклоня...

В понеделник започват лекциите на задочниците. Някой знае ли кога се пада сесията и изпитите горе-долу? Че чувам доста различни мнения...
Сесията била декември. 8)

За изпитите - може би утре ще научим.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

sersempeco написа:Моят подпис е последното нещо, което ви пречи в този форум. Както този на Явор не ми харесва, така е нормално и моят да не му допада. Глупавото в случая е това, че при липсата на нещо смислено, той се заяжда с маловажни неща като подписа ми. Ако не беше подел темата за моя подпис, аз никога не бих се заял с твоя. Идеята на това, което ти казах е просто да не се занимаваш с глупости. Едва ли подписът е нещото, заради което хората трябва да спрат да пишат с когото и да било.
sersempeco, работата е там, че със своя коментар показа, че имаш специфично мнение за хората с подобни на моите музикални предпочитания. Съвсем ясно личеше подигравателната нотка.
За мен музиката не показва подобни колосални черти от моя характер, каквито ти най-пряко разкриваш за себе си. Просто написаното от теб беше съвсем недвусмислено и заслужаваше критика по повод тази твоя черта.
Освен това, ти не можеш да знаеш колко високо издигам качествата като добротворството и любовта към ближния. Дори и да не отговаряш на описанието в подписа ти, аз считам за недопустимо подобно отношение към тях.

П.П. Не се заядох само за подписа ти. Просто и аз не бях съгласен с мненията ти. Вече поясних, че който толкова иска да запише тенис да спи пред вратата на мястото, където е записването и да се запише първи. Споделям и мнението, че часовете по спорт в СУ са крайно недостатъчни за някакво кой знае какво развитие в това направление. Да спортуват тези, които имат желание. Който има желание - той ще се запише пръв! А колкото до тези, които го пишат, но не се отнасят сериозно към него - НЯМАШЕ ПРАВО ДА ГИ КРИТИКУВАШ ТАКА ЯЗВИТЕЛНО! Насочи недоволстово си към ръководството на СУ!
Последно промяна от явор на 10 Сеп 2006, 23:39, променено общо 1 път.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Яворе, верно ли има песен "Милиони камиони"...

:laughing3: :violent1:
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

DS написа:Яворе, верно ли има песен "Милиони камиони"...

:laughing3: :violent1:
МНОГО Е ДОБРАААААА!!!! :lol:

П.П. Аз не харесвам много сръбско, но тази песен много ми харесва.
П.П.П. И идея си нямам как ще издържа в шопландия, защото вие предпочитате сръбското, а ние - гръцкото. Тука като почнат да поздравяват софиянци със сръбско и се опразва диското :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

sersempeco написа:... Шегувам се!
Айди бе,за малко да ти повярвам :lol:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

явор написа: П.П.П. И идея си нямам как ще издържа в шопландия, защото вие предпочитате сръбското, а ние - гръцкото. Тука като почнат да поздравяват софиянци със сръбско и се опразва диското :?
Добре вече се убедих,че имаш достъп до неведоми за никой друг статистики,кажи ми откъде си набяваш инфото,че ми писна да тъна в неведение :?
Последно промяна от Плазмодий на 11 Сеп 2006, 01:32, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”