[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- geridem
- В началото бе словото
- Специалност: английски език
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: geridem
Re: [КСК 2013] Английски език
Да бе, ама защо да си разваляш настроението. Надежда има.
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac
- Johoho
- В началото бе словото
Значи чакаме резултатите днес..
аз защо така си мислех , че ще излизат утре.. Хора, пожелавам успех на всички, дано останем доволни 
„Пустинята е хубава - каза малкият принц, защото крие някъде кладенец...“
- shinediamonds
- В началото бе словото
Надежда винаги има, казвам да не го мислите и накрая ще се зарадвате на макс от яките оценки. Това ми беше мисълта. :д
"Грешна беше тая жена, ала беше хубава"
Йордан Йовков.
Йордан Йовков.
- geridem
- В началото бе словото
I agree.shinediamonds написа:Надежда винаги има, казвам да не го мислите и накрая ще се зарадвате на макс от яките оценки. Това ми беше мисълта. :д
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac
- shinediamonds
- В началото бе словото
Без паника. Всичко ще е под контрол. Как се справихте? Лесно ли ви се стори?geridem написа:I agree.shinediamonds написа:Надежда винаги има, казвам да не го мислите и накрая ще се зарадвате на макс от яките оценки. Това ми беше мисълта. :д
"Грешна беше тая жена, ала беше хубава"
Йордан Йовков.
Йордан Йовков.
Честно казано, в сравнение с изпитите от минали години (на курсовете ги решавах) и книжките, изпита ми се стори по - труден. + още няколко странични фактора, които 100 % възпрепятстваха доброто ми представяне..shinediamonds написа:Без паника. Всичко ще е под контрол. Как се справихте? Лесно ли ви се стори?geridem написа:I agree.shinediamonds написа:Надежда винаги има, казвам да не го мислите и накрая ще се зарадвате на макс от яките оценки. Това ми беше мисълта. :д
Та не очаквам страхотна оценка като цяло, затова казвам, че съм се примирила вече.
Но пък от друга страна, изчетох много мнения на форумци, на които изпита също им се е сторил трудничък. Та се надявам резултатите като цяло да са малко по - ниски, а не само моя
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
- geridem
- В началото бе словото
Ами за мен беше изненада, че изпитът беше очакваното ниво на трудност. Решавала съм всички възможни книжки, това е нивото, което очаквах. Попринцип го дигат малко по изпити и за това не очаквах.. Относно другите фактори, успях да се отпусна, което е важно за мен. Много хора не можаха да се ориентират във времето, но то в книжките си пише как стоят нещата, така че всеки може да тренира преди изпита.. Но честно казано, нямам идея каква оценка ще имам.
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac
- ^elly^
- В началото бе словото
Ох... хора, и аз съм в същото състояние... Не мога да спя, супер напрегнато ми е... Неизвестността много ме измъчва! Нямам абсолютно никаква идея как съм се справила и каква оценка да очаквам! 
"As long as love is in my heart, it's everywhere."
Аз пък съм чувала обратното, че изпитите са по - лесни..даже съм почти съгласна.geridem написа:Ами за мен беше изненада, че изпитът беше очакваното ниво на трудност. Решавала съм всички възможни книжки, това е нивото, което очаквах. Попринцип го дигат малко по изпити и за това не очаквах.. Относно другите фактори, успях да се отпусна, което е важно за мен. Много хора не можаха да се ориентират във времето, но то в книжките си пише как стоят нещата, така че всеки може да тренира преди изпита.. Но честно казано, нямам идея каква оценка ще имам.
Аз пък не успях да се отпусна.. по принцип ми остава много време на всеки компонент, дори сега ми остана, но през цялото време си гледах часовника и се напрягах допълнително.
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
-
Йордан Христов
- В началото бе словото
Дано всички,които сме се явили да сме го взели добре
Пожелавам ви успех ! Относно нивото на трудност,трудничко си беше 
Най- гадното от изпита ми беше че не ни пускаха да отидем до тоалетна !! Да се чудиш изпита ли да си решаваш или да се опиташ да не се напикаеш!!!!!!?!
При нас пускаха..JaseyRae написа:Най- гадното от изпита ми беше че не ни пускаха да отидем до тоалетна !! Да се чудиш изпита ли да си решаваш или да се опиташ да не се напикаеш!!!!!!?!
ама аз не съм си и помисляла да ида, то докато се върна ще ми изтече половината време от компонента
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Аз ходих, не мога да мисля като ми се ходи до тоалетна хич 
Психология,първи курс.
- woobie
- В началото бе словото
Днес ли чакаме резултатиииииииииииииииии?
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
уж..woobie написа:Днес ли чакаме резултатиииииииииииииииии?