[КСК 2011] География (Туризъм)

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
zen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Кандидатстване с География (Туризъм)

Мнение от zen »

oo и още нещо....в събота и неделя работят ли в университета ...някой ?
be yourself

facebook - Zen Leviant Alforo
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Първо ще те помоля да си едитваш мненията за да не се получават няколко едно след друго ;)

За втория ти въпрос (че е по-лесен и разбираем) - събота и неделя администрацията не работи (или поне тази с която до момента ми се е налагало да взаимодействам), но за утре конкретно нищо не мога да кажа - би трябвало да се отработва 23 май.

По първия ти въпрос... Ако имаш предвид това, че едната оценка искаш да ти е от кандидатстудентски изпит а другата от ДЗИ, като отидеш да се запишеш за изпити се записваш само за тези, които ще полагаш в СУ. За вс други оценки, които са от ДЗИ си казваш при записването за класиране - от 27 юни. Тогава се плаща и 30 лв еднократна такса за класиране, която покрива участието с оценки от ДЗИ ;)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

zen написа:Проблем!!!!
Искам да кандидатствам с един изпит и една оценка от матура...

...и опитвайки се да и обясня на служителката ,че ще кандидатствам с 2 изпита...
Последно с два изпита ли ще кандидатстваш или с един изпит и оценка от матура? :roll: Ако ще кандидатстваш с два изпита, трябва да се запишеш в понеделник и за двата. Ако ще кандидатстваш с един и с оценката от матурата - за изпита се записваш в понеделник, а оценката от матурата си я декларираш през юни/юли, когато е срокът за записване за класиране.
Facebook
Изображение
Аватар
zen
В началото бе словото

Мнение от zen »

svetlio.varna написа:
zen написа:Проблем!!!!
Искам да кандидатствам с един изпит и една оценка от матура...

...и опитвайки се да и обясня на служителката ,че ще кандидатствам с 2 изпита...
Последно с два изпита ли ще кандидатстваш или с един изпит и оценка от матура? :roll: Ако ще кандидатстваш с два изпита, трябва да се запишеш в понеделник и за двата. Ако ще кандидатстваш с един и с оценката от матурата - за изпита се записваш в понеделник, а оценката от матурата си я декларираш през юни/юли, когато е срокът за записване за класиране.

С един изпит по география и оценка от матура по АЕ...искаш да кажеш , че не трябва да споменавам абсолютно нищо за кандидатстването с матурата....тоест да не стане нещо и да кажат като ида вторият път : "Да беше заявил по рано , за да го имаме в предвид!" ?
За плащането и за документите разбрах , че ще трябва отделно , но за това дали трябва нещо да се заяви преди това по въпроса , ми е мисълта ?
be yourself

Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Не е нужно да казваш, че ще използваш оценката от матурата си. Записваш си се само по география за изпит и толкова. После като се записваш за класирането вече си има графа, където отбелязваш, че и матура ще използваш :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Георги Герасимов написа:би трябвало да се отработва 23 май.
Само да вметна, че СУ никога не отработва.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Никога не отучва, щото имаме 6 дневна учебна седмица и технически няма как, но не съм сигурен дали администрацията не отработва :)
Facebook
Изображение
Аватар
zen
В началото бе словото

Мнение от zen »

Благодаря на всички за отговорите и желанието да помогнат!!! (Нещо не мога да се ореантирам къде се намира бутона 'благодари' в тази новата тема, която сложих :$)

Имам последен въпрос за сега.
Дали върши работа ОНЛАЙН кандидатстването??? Изглежда изключително лесно, но дали ще го вземат на сериозно , или няма да обърнат внимание и ще забутат данните ми? :-(
be yourself

cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

zen написа: Имам последен въпрос за сега.
Дали върши работа ОНЛАЙН кандидатстването??? Изглежда изключително лесно, но дали ще го вземат на сериозно , или няма да обърнат внимание и ще забутат данните ми? :-(
При успешно записване получаваш входящ номер плюс лична информация, което е абсолютно същото и като на тези кандидати, записали се по стандартния начин. За първата изпитна сесия се записах в офис и документа, който получих е сходен 1:1 с онлайн документа, който снощи успях да си принтирам. Така че не би трябвало да се притесняваш или поне не повече, отколкото останалите желаещи да се явят на изпит/и в СУ.
Освен, че не губиш време в обикаляне на банки, центрове за записвания, попълване на множество формуляри, при онлайн записването плащаш само два лева отгоре, за таксата, и нищо повече... А инак аз примерно трябваше да дам на вятъра още 32 лева (28 лв. за обработката на документите и 4/6 лв. за услугата за банковия превод)..
Изображение
Аватар
zen
В началото бе словото

Мнение от zen »

Мерси на вси4ки отново....отидох сутринта на 6ега, а те работят и пред мен няма никой :D
Като се записах , на излизане - 20 4овека 4акат :P
Ще се видим на изпита ....с някои от вас :)
be yourself

fabsss
В началото бе словото

Мнение от fabsss »

На матурата по АЕ имам 5.92, при 6.00 на матурата оценката за туризъм става 4,80, а при 5.92 респективно 4,72 ... дали това ще е достатъчно при оценка 5,88 по география?
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

fabsss написа:На матурата по АЕ имам 5.92, при 6.00 на матурата оценката за туризъм става 4,80, а при 5.92 респективно 4,72 ... дали това ще е достатъчно при оценка 5,88 по география?

Според мене няма от какво да се притесняваш,определено ще стигне и си вътре! :bounce:

Нека и другите споделят оценките си от матурата :P
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
saviiinceto
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от saviiinceto »

аз имам 5.85 по испански,което е 4.68,изчислено като приемна оценка.Въпросът ми е следният.Записала съм се на изпит по испански на 12.06,но не смятам,че ще успея да изкарам толкова висока оценка,та ако не се явя или ако имам 2-ка ще има ли проблем да си кандидатсвам с оценката от матурата :?:
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

white_cat написа:....Нека и другите споделят оценките си от матурата :P
Има си тема за матурите :wink:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 35&t=19732
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
michelle.supertramp
От дъжд на вятър

Мнение от michelle.supertramp »

fabsss написа:На матурата по АЕ имам 5.92, при 6.00 на матурата оценката за туризъм става 4,80, а при 5.92 респективно 4,72 ... дали това ще е достатъчно при оценка 5,88 по география?
Ама ти продължаваш да питаш :lol: Още, като ти стана ясна оценката от изпита.. стана и ясно, че ще те приемат. Вземи калкулатора, изчисли си бала и се убеди сама :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”