Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Дичоу »

Bushmen написа:http://news.ibox.bg/news/id_420393150 (clap) (clap)
Земи тия 4%.... :cheers: :cheers: :cheers:
Решение, което не е изгодно за ГЕРБ, но е изгодно за БЪЛГАРИЯ...няма нищо по-хубаво от това в парламента да влезнат повече партии, които да разбият статуквото...
Успех на Синята коалиция...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

И все пак, те ви ограбиха, това наистина ли не го проумявате?! Едно е да си неинформиран и или предубеден, какъвто според вас съм аз и затова да имаш "неправилно" мнение. Въпреки че това е невъзможно, защото всяко мнение е правилно за собственика му :) С тази разлика че аз за разлика от вас не се бия в гърдите че съм най великия политолог!

А вие многознайковците които постоянно си противоречите... Как подяволите ще защитавате тези които ограбиха България, а това са абсолютно всички които някога са били на власт, което определено включва и сини и червени и жълти и бембени. Т.е. наистина сами сте си виновни... Едно е да сгрешиш един път, да избереш някакви хора които да те подведат. Но да ги избереш втори път следкато вече са те обирали, е това е някаква странна форма на мазохизъм вашето...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

pepso написа:И аз така си мисля, въпреки че и аз съм като Joker-а - "В Атака" :)...
Welcome to the club, pall!
Сега много привърженици на папагалската пропаганда ще те намразят задълго, докато не им вкарат в промитите мозъци, че в Европа от повече от 7-8 години се говори за вълната на новия европейски национализъм и за свързания с него нов историзъм...
Що ли ги пиша тези неща... Докато не почнат да го четат по страниците на Жълт Труд, Шок и т.н.... :mrgreen:
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

proUSA написа:Нека да гласува, че заради такива циврещи двадесет и шест годишни бебета сме на този хал...Аман от неудовлетворени...
Може и да си прав.
Дичоу написа:Успех на Синята коалиция...
Мерси.
FMI написа:И все пак, те ви ограбиха, това наистина ли не го проумявате?! Едно е да си неинформиран и или предубеден, какъвто според вас съм аз и затова да имаш "неправилно" мнение. Въпреки че това е невъзможно, защото всяко мнение е правилно за собственика му :) С тази разлика че аз за разлика от вас не се бия в гърдите че съм най великия политолог!

А вие многознайковците които постоянно си противоречите... Как подяволите ще защитавате тези които ограбиха България, а това са абсолютно всички които някога са били на власт, което определено включва и сини и червени и жълти и бембени. Т.е. наистина сами сте си виновни... Едно е да сгрешиш един път, да избереш някакви хора които да те подведат. Но да ги избереш втори път следкато вече са те обирали, е това е някаква странна форма на мазохизъм вашето...
Никой не се прави на велик, по-велик и най-велик, просто с теб спор няма, защото в повечето случаи не знаеш за какво говориш и ако става въпрос за противоречия, то доста от твърденията ти са в противоречие с фактите.
Joker написа:Welcome to the club, pall!
Сега много привърженици на папагалската пропаганда ще те намразят задълго, докато не им вкарат в промитите мозъци, че в Европа от повече от 7-8 години се говори за вълната на новия европейски национализъм и за свързания с него нов историзъм...
Що ли ги пиша тези неща... Докато не почнат да го четат по страниците на Жълт Труд, Шок и т.н.... :mrgreen:

Какъв национализъм, като Газпром го храни и е бил разследван за "Мултигруп" и "Овергаз" и е посветил труда си да разпродаде България на руснаците - нищо повече от плашлива червенушка и фалшива опозиция.
Knights of the Cross
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, за разлика от тези които продадоха Кремиковци и БГА Балкан за по един долар, а Нефтохим пуснаха на безценица на марсианците, а не на руснаците. Огледай се наоколо и помисли, не само слушай и чети простотиите, които ни заливат!
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

О да Томи, в повечето случаи аз не знам за какво говоря. Абе направо говоря само глупости, фактите ми са неверни, ала бала. А после точно със същите факти се замеряте един друг, много интересно... Последно, верни ли са, не са ли верни, че ти дадох и източници по едно време... Сега Joker-а който иначе казва същото за мен всъщност поетаря думите ми! Значи когато ви изнася е така, ама когато не ви изнася не е така...

И понеже казваш почти винаги, за да се застраховаш за многото пъти когато съм прав, да ги омаловажиш и да изтъкнеш малкото в които може да съм допуснал неточност... Но общата идея си е съвсем ясна, подкрепена с абсолютно реални факти! Това което аз твърдя е че Костов е най големия крадец присъствал някога на политическата сцена в България и ако сините искат да направят нещо, както казваш да се изявят новите лица, е редно първо него да изгонят, а не с него да се оприличават. Точно това ще им изяде главата, поне в моите очи!

И смея да твърдя че всички многобройни факти против Костов които съм изтъкнал са самата истина! Той трябва да е в :connie_jail:

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Joker написа:Да, за разлика от тези които продадоха Кремиковци и БГА Балкан за по един долар, а Нефтохим пуснаха на безценица на марсианците, а не на руснаците. Огледай се наоколо и помисли, не само слушай и чети простотиите, които ни заливат!
И преди съм го писал на ФМИ - със $130 000 000 дългове и още по $20 000 годишно отгоре на държавната издръжка, явно е на фалит и което продаваш за $1, тоя, който го купува, го купува за $101. Колкото до Кремиковци, то замисълът му, според мен, поначало е погрешен, което го прави в голяма степен неефективен.
А що се отнася до заливане с простотии и като спомена за общоевропейска тенденция за национализъм, кажи ми, техния национализъм (на европейските държави) включва ли приказки за излизане от НАТО и ЕС и зависимост от Русия? Да му имам национализма.
Тези неща му ги пише и в програмата, за който не вярва.
ФМИ: Според мен ти обикновено четеш и разбираш от прочетеното само това, което искаш, наричаш факти, доста често неща, които просто ти звучат правдиво и убедително - затова намирам за излишни, в голяма степен, словоблудствата, които си пишем.
Knights of the Cross
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Излишни са, защото пак ще ни го турят, независимо колко си чешем езиците тук и независимо за кой гласуваме. След 4 години пак ще си говорим, сега каквото и да кажем наистина е безмислено :) Защото сега всеки е прав за себе си и всеки ще постъпи така както смята за най добре, но всички ще го духаме! Защото вие, подчертавам вие, а не ние или аз, то ние дори май няма ;) Вие обичате да сте роби... Макар че обичате и да ги сменяте, то повечко към курвички бие... Такива разпоретини като българския народ няма... Те не са византийци, не са турци, не са руснаци... Сега си дадохте гъза и на европа. Разбира се че не е оферта да сме зависими от Русия, но защо да е по добре да сме зависими от ЕС. И какво по дяволите значи "по-добре", защо въобще да сме зависими от който и да е?! Защо трябва винаги да сме нечия изтривалка?!

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Съжалявам, че трябва да го кажа, но невежа като теб да говори за роби и ориентацията на България в международен план е абсурдно. Обобщаването ти, само прави по-ясна незапознатостта ти, която превръща хората в роби.
Knights of the Cross
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

FMI мани ги тия зависимости...
кажи сега за хляба, че не ми стана ясно :geek:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Днес се смеете на "невежата", утре дори няма да помните какво ви е казал, но в други ден през сълзи ще си спомните... когато вече няма значение... Проблемът тогава ще бъде, че вече няма да има какво друго да направите освен да си поплачете за грешките! ЕС беше грешка и по зле ще стане... Дано греша!

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

...Но.. стига ми тая награда -
да каже нявга народът:
умря FMI за правда,
за правда и за свобода...
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Scorpion написа:
Bushmen написа:http://news.ibox.bg/news/id_420393150 (clap) (clap)

Явно поне някой в Бг има съвест. Сега и ако регистрацията на Мартин Димитров като шеф на СДС мине всичките планове на Станишев и Доган ще бъдат спряни от съдебната система. Поне малък знак за разделение на властите в тая държава
Браво на проф. Токушев и компания!
действително следва да оценим по достойнство и разумно(а не щото някои от съдийте са преподаватели които харесваме) решението на КС, което изключително точно. За 8% бариера е ясно, (но аргументацията си заслужава да бъде прочетена), но впечатляващо е решението по втория въпрос по който се стигна до паритет. В теорията и обществото не се е състоял още дебата дали КС да преминава границата на правото с политиката и да бие през ръцете "страстните и ирационални политици", което е характерно за повечето конституционни юрисдикции на запад(особено такива без горна камера)
http://www.constcourt.bg/Pages/Document ... px?ID=1268

гледам че продължават всякакви пикльовци да проповядват не-гласуване(под каква да е форма) ....не виждате целия процес, как работи механизма в цялост, а разглеждате отделни моменти...та ще ви го обясня като на инфантили Трябва да се гласува няма значение за кого но така, че да бъдат санкционирани тези които са се провалили последните 4г., щото пак ще си гласуват "твърдите електорати" които са ги ***ли 45+20г (без да знаят) и така санкцията вместо да бъде влизнае в парламента максимум 10-15 , представлява -10/15 места!!! та като бъдат по този начин санкционирани теи които са след тях да си кажат бре дайте да напраим повече, а санкционираните да си вземат поука и да се борят да имат възможността да направят повече..... и следващите ще се омаскарят, но следва да бъдат наказни(полит. отговорност)... "твърдите електорати" не могат да наказват, те гласуват под строй по различни причини...тези които могат да мислят и расъждават трябва да са повече 2,3 пъти...няма нищо противоестествено един път да гласуваш за едни, после за други пък ако ще те даса леви и десни......т.е. механизма на демокрацията неможе да се завърти за 4г както се опитваме да го направим вече 20г. само тези които негласуват могат да вкарат над 200 депутати различни от познатите ни досега....няма кадърни хора които се крият и ги чакаме да се покажат за да гласуваме за тях, трябва да се накарат политиците "да им пука за рейтингите им", за политическите им кариери, а това неможе да стане ако това зависи от хора които на всяка цена ще гласуват за тях..."пийте с отвращение" за да завъртим колелото на демокрацията :) :) :wink: докато това стане ще продължа да си гласувам за АТАКА-та АТАКА! ПОБЕДА! :) :) :)

ПС.
докато избирателната активност не достигне поне 65% няма голямо значение за кого гласувате...стига да не е за последните омаскарилите се
ППС.
разберете най-накрая фундаменталното правило за мълчаливото съгласие. Когато не гласувате това означава, че гласувате като останалите независимо как не сте гласували. Разликата между Б-я и Великобритания(например) е че на острова негласувалите действително мислят като останалите, които са гласували, докато тук е обратното. Да негласуваш е като да излезеш на почивката на мача и да вкараш гол....ок вкарал си гол и к'во? да отидеш до мазазина за обувки(щото си бос) и като няма обувки, а само сандали и джапанки, да си отидеш пак бос....
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Странното при повечето гласоподаватели на Атака е, че те почти винаги си затварят ушите и очите за всичко, с което те се дънят, само и само тази партия да олицетворява техните виждания. Което впрочем тя май никога не е правила.
Knights of the Cross
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

За Зелените ще гласувам. Щом има партии за малцинствата, партии за икономическо развитие, за селскостопанско развитие, за сторителство, за мутри(тук почти всички влизат), трябва да има и за природата, за зеленкото! Еми за това съм за Зелените. :D
Публикувай отговор

Обратно към “България”