Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
-
VictoriaM.
- В началото бе словото
Re: Спорт в СУ
Преди няколко дни и моята програма излезе и имам желание да запиша аеробика,но не съм сигурна доколко ще успявам да посещавам тренировките във връзка с лекциите и упражненията. Та въпросът ми е преподавателите по спорт гледат ли с разбиране на това,че например пропускаш тренировката заради лекции/упражнения или се заяждат? Понеже няма как да съм на 2 места едновременно,а не искам да записвам друг спорт,особено вземайки предвид факта,че избора ми е много ограничен,съобразявайки го с програмата. Благодаря.
'Time is precious... waste it wisely!'

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ако искаш да те подведем, питаш на правилното място. Ако искаш в действителност да разбереш, говори с преподавателя. Те посещават форума, но никой, разбира се, няма да пише в темата "Да бе, всичките ви пускам, няма проблем с присъствията."
И само от любопитство - защо толкова държиш да е аеробика като нямаш възможност да посещаваш занятията. Съвсем спокойно можеш да игнорираш въпроса ми, не ми влиза в работата.
И само от любопитство - защо толкова държиш да е аеробика като нямаш възможност да посещаваш занятията. Съвсем спокойно можеш да игнорираш въпроса ми, не ми влиза в работата.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Толкова много възможности има за посещения на спорта аеробика, че няма как да Ви повярвам, че няма да можете да идвате.VictoriaM. написа:Преди няколко дни и моята програма излезе и имам желание да запиша аеробика,но не съм сигурна доколко ще успявам да посещавам тренировките във връзка с лекциите и упражненията. Та въпросът ми е преподавателите по спорт гледат ли с разбиране на това,че например пропускаш тренировката заради лекции/упражнения или се заяждат? Понеже няма как да съм на 2 места едновременно,а не искам да записвам друг спорт,особено вземайки предвид факта,че избора ми е много ограничен,съобразявайки го с програмата. Благодаря.
Освен това може да си променяте някои от упражненията, ако има и друга група същите.
Освен това и преподавателите не са чак толкова лоши и са предвидили, че на някое упражнение няма как да дойдете и правят компромиси. Не зная как стои точно въпросът с аеробиката, но мисля че броят на присъствията не трябва да е по малък от 10 за семестъра, а и трябва да се знаят някои комплекси от упражнения.
Успех
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Супер! Всичките преподаватели са супер!MonySim написа:Аз ще ходя на тенис при Йорданов, някакви отзиви?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Баскетболът е нали е супер игра. Как да е? Супер.molzinka написа:Някакви отзиви за баскетбол и как протича изпита?
А изпита е това, което правиш през годината.
Може да разгледате и сайта на Департамента по спорт. Ако все още не е вкарана информацията, всеки момент ще бъде вкарана.
Успех
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
олеMonySim написа:някой отзиви за тениса да има? В смисъл искам да се занимавам, да не се окаже накрая, че нищо не се прави и всички само си клатят краката
Колеги, трябва да разберете, че вече приключихте с ученическия час по физическо възпитание.
В Университета има занимания по спорт за студентите и то по избран от вас спорт.
Тези въпроси малко обиждат.
Може би, точно преподавателите по спорт най-малко си клатят краката, което всъщност е вид упражнение и по би ни прилягало.
Но, няма проблем, нормално е, не се познаваме.
Във всяка една спортна дисциплина има групи - начинаещи, напреднали и спортно усъвършенстване - където всъщност са представителните отбори на Университета.
Така че на всеки ще му бъде обърнато внимание, стига да желае.
Успех
Задължително ли е да запиша часове в деня, обявен в учебното ми разписание? Защото пише петък от еди-колко си часа, а тогава няма никой от спортовете, които бих записал :/
-
VictoriaM.
- В началото бе словото
Благодаря много за отзивите. А иначе - получава се така,че имам 2 свободни часа (които нямам идея дали ще ми стигат,но ще се постарая) в 1-2 дни от седмицата и това са единствените ми възможности да посещавам занятията по аеробика. Все още не съм напълно наясно по какви критерии ни разпределят по групи и съответно не знам дали ще мога да се разменя с някого и т.н. А искам точно аеробика,защото ми харесва най-много от възможностите,които имаме. 
'Time is precious... waste it wisely!'

- Kathiee
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: първи
Искам да попитам, Народните Танци къде се провеждат?
GREAT PEOPLE TALK ABOUT IDEAS
Average People Talk About Things
small people talk about other people
Average People Talk About Things
small people talk about other people
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Има ли причина Йогата да не фигурира в изброените на сайта спортове? Или "корекционна гимнастика" следва да се тълкува в този смисъл 
-
stefanidka
- В началото бе словото
До колегите, които мислят да записват йога като спорт:
хпр. Станков помоли да ви предам, че няма отпуснати часове тази година. Също заяви, че ако искаме все пак да посещаваме това трябва да пуснем молбички до деканата.
Информация от колежка,която явно е говорила със Станков.
хпр. Станков помоли да ви предам, че няма отпуснати часове тази година. Също заяви, че ако искаме все пак да посещаваме това трябва да пуснем молбички до деканата.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Хора, защо не използвате специалните теми за спортовете? Ако всичко си пишем в една тема става манджа с грозде. Пишете в търсачакта и темата ще ви излезе. Ако няма за съответния спорт, чувствайте се свободни да направите.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Какво като пуснете молбичка до декана - той как ще реши проблема?stefanidka написа:До колегите, които мислят да записват йога като спорт:
Няма да има йога, колеги, поне тази година.
Причините са няколко, но не е редно да ви ги казваме.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
В Биологическия - то пише!Kathiee написа:Искам да попитам, Народните Танци къде се провеждат?
-
bojid
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Имам два въпроса.
1)В понеделник сутринта, горе - долу по време на откриването на годината, преподавателите от Центъра по кинезитерапия (по-специално г-н Костов) и тези по Спортно катерене ще бъдат ли на линия или и те ще бъдат ангажирани по някакъв начин с церемонията по откриването?
2)Тъй като имах проблеми със здравето през изминалата година ще ми се наложи да запиша Корекционна гимнастика и/или Кинезитерапия. Г-н Костов ми каза да се запиша онлайн след като представя необходимите документи.
Интересува ме мога ли онлайн да запиша втори спорт, а именно - Спортно катерене (разбира се след като вече съм говорил с преподавателите), за да не загубя мястото си или това трябва да стане на място?
Благодаря предварително за помощта!
1)В понеделник сутринта, горе - долу по време на откриването на годината, преподавателите от Центъра по кинезитерапия (по-специално г-н Костов) и тези по Спортно катерене ще бъдат ли на линия или и те ще бъдат ангажирани по някакъв начин с церемонията по откриването?
2)Тъй като имах проблеми със здравето през изминалата година ще ми се наложи да запиша Корекционна гимнастика и/или Кинезитерапия. Г-н Костов ми каза да се запиша онлайн след като представя необходимите документи.
Интересува ме мога ли онлайн да запиша втори спорт, а именно - Спортно катерене (разбира се след като вече съм говорил с преподавателите), за да не загубя мястото си или това трябва да стане на място?
Благодаря предварително за помощта!