Мисля, че километричното ти обяснение се обезмисля от факта, че ти ни пожела това... Важното е да си пожелаеме не "успех" а "дано не знаете темата"hahaf написа:да обясня за младата напрегната дама на успокоителни.ще онагледя казаното от мен с пример:
злето "Х" е учило темата "СИМЕОН", но не е учило темата "БОРИС" или "ПЕТЪР".Пада му се "БОРИС"/"ПЕТЪР" => му е тъпо, защото не е учил темата, а и защото темата е "толкова близко до оназ дето не я учих, ..... му, майна!".
а некой каза нещо за заслужено иронично отношение, тук пък аз не те разбрах.Надявам се си разбрала, че "авторитетно мнение" е казано с ироничен смисъл.А за заслужването, неразбирам защо трябва някой да заслужи каквото и да е било.Огледайте се, 90% от хората, които ще видите имат/нямат нещо, а не трябва/би трябва да го имат.
ПС.Разликата е, че дори и така да стане невиждам края на света да настъпи.Пак повтарям 2-3-5 годишна казарма за нас няма, за гражданите няма такова нещо като отказване на жителство и пр. идиоми на предишните десетилетия.Само да вметна, че да носиш тухли и бетон е по-тежко, отколкото би ми било ако не ме приемат.
Колкото до успокойтелните... предпочитам да съм притеснителна и да има какво да ме успокои, отколкото злобна и да си остана такава!
Лека вечер!