КСК 2009 - История
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: КСК 2009 - История
Не разбрах с какво предизвиках иронията в предния ти пост? Забранено ли е да се пожелава късмет преди изпит?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- The new one
- В началото бе словото
аз не го разбрах товаhahaf написа:Пожелавам на всички да се падне темата, съседна на тази, за която са се надявали и която не са учили.Само на мен не, естествено.
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Anna-Molly написа:...
ндааа, I miss my misery there![]()
![]()
на мен пък ми беше най-гот, като слязох на Подуенската гара и се пресетих за рефрена "но от всичко най-обичам да се връщам у дома"
(=
а вие разбрахте ли тая вечер към 12ч ще съобщят предварително темите... в БИАД! Пламен Митев ще е гост-звезда
- The new one
- В началото бе словото
Хммм и все пак ще благодаря за пожеланието на "hahaf" И ще му пожелая да го приемат в съседен университет на този който е искал, и разбира се в съседна специалност!!! Good fuch... luck исках да кажа!The new one написа:аз не го разбрах товаhahaf написа:Пожелавам на всички да се падне темата, съседна на тази, за която са се надявали и която не са учили.Само на мен не, естествено.
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
да обясня за младата напрегната дама на успокоителни.ще онагледя казаното от мен с пример:
злето "Х" е учило темата "СИМЕОН", но не е учило темата "БОРИС" или "ПЕТЪР".Пада му се "БОРИС"/"ПЕТЪР" => му е тъпо, защото не е учил темата, а и защото темата е "толкова близко до оназ дето не я учих, ..... му, майна!".
а некой каза нещо за заслужено иронично отношение, тук пък аз не те разбрах.Надявам се си разбрала, че "авторитетно мнение" е казано с ироничен смисъл.А за заслужването, неразбирам защо трябва някой да заслужи каквото и да е било.Огледайте се, 90% от хората, които ще видите имат/нямат нещо, а не трябва/би трябва да го имат.
ПС.Разликата е, че дори и така да стане невиждам края на света да настъпи.Пак повтарям 2-3-5 годишна казарма за нас няма, за гражданите няма такова нещо като отказване на жителство и пр. идиоми на предишните десетилетия.Само да вметна, че да носиш тухли и бетон е по-тежко, отколкото би ми било ако не ме приемат.
злето "Х" е учило темата "СИМЕОН", но не е учило темата "БОРИС" или "ПЕТЪР".Пада му се "БОРИС"/"ПЕТЪР" => му е тъпо, защото не е учил темата, а и защото темата е "толкова близко до оназ дето не я учих, ..... му, майна!".
а некой каза нещо за заслужено иронично отношение, тук пък аз не те разбрах.Надявам се си разбрала, че "авторитетно мнение" е казано с ироничен смисъл.А за заслужването, неразбирам защо трябва някой да заслужи каквото и да е било.Огледайте се, 90% от хората, които ще видите имат/нямат нещо, а не трябва/би трябва да го имат.
ПС.Разликата е, че дори и така да стане невиждам края на света да настъпи.Пак повтарям 2-3-5 годишна казарма за нас няма, за гражданите няма такова нещо като отказване на жителство и пр. идиоми на предишните десетилетия.Само да вметна, че да носиш тухли и бетон е по-тежко, отколкото би ми било ако не ме приемат.
Последно промяна от hahaf на 15 Юли 2009, 21:32, променено общо 1 път.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
хаха специално ще изпълни песента : Ходя си по изпитите..разбърквам си билетчетатаа.много теми натряскахмеее чак не ни е сраамKsGCo написа:а вие разбрахте ли тая вечер към 12ч ще съобщят предварително темите... в БИАД! Пламен Митев ще е гост-звезда
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Мисля, че те гони параноята...Etiainen написа:Не разбрах с какво предизвиках иронията в предния ти пост? Забранено ли е да се пожелава късмет преди изпит?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- The new one
- В началото бе словото
Хахаха много добра песничка ще е!BLUSH написа:хаха специално ще изпълни песента : Ходя си по изпитите..разбърквам си билетчетатаа.много теми натряскахмеее чак не ни е сраамKsGCo написа:а вие разбрахте ли тая вечер към 12ч ще съобщят предварително темите... в БИАД! Пламен Митев ще е гост-звезда
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
тая кака нещо ме кефиThe new one написа:Хммм и все пак ще благодаря за пожеланието на "hahaf" И ще му пожелая да го приемат в съседен университет на този който е искал, и разбира се в съседна специалност!!! Good fuch... luck исках да кажа!The new one написа:аз не го разбрах товаhahaf написа:Пожелавам на всички да се падне темата, съседна на тази, за която са се надявали и която не са учили.Само на мен не, естествено.
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Знаех си, че си лесбийка. Това обяснява много неща...Anna-Molly написа: тая кака нещо ме кефи
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
vizikomp
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Good Luck