КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
starscream-
В началото бе словото

Re: КСК 2008-География

Мнение от starscream- »

she-wolfff написа:И аз смятам, че има поне 5-6 ненужни. Според вас кои теми е най-вероятно да се паднат? И кои изобщо са се падали най-много. То като гледам някои изобщо не са. Или бъркам? :roll:
Поне релефа не се е падал никъде с години до колкото знам, да се надяваме традицитя да продължи =Д
how u do that .. i call it "DOBE BOY MAGIC"
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

marrylin написа:Конспектът едва ли ще се промени значително. Освен това изтяглянето на темите не се подчинява на някаква логика. Не разчитайте на това. :wink:
Не, аз не разчитам на никаква логика. Моята логика е, че темата се п а д а, не и з б и р а предварително, но като нищо съм в грешка! В крайна сметка защо все се въртят едни теми, които се падат , а някои се губят кой знае къде "все едно" не съществуват в конспекта? И защо някой си Korelov твърди, че знае темата, дето ще се падне, а на прайвит ми пише, че смята да назубри всички теми?! Ама за какво говорим, винаги ще има хора, влезли с научена една тема и такива с научени 20 теми!

P.S. Korelov, щом вече си подготвен за изпита, започвай да се готвиш за матурата!
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Хахаха...просто се майтапих ве ....как ще знам коя ще е темата ее ама и ти ме издаде тука във форума...хората тамън се бяха вързали :lol:
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Ееее извинявай. Много съм лоша. :oops:
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

svetli_sl написа:Оф извинете,ама не ми се търси из целия форум!Някой може ли да ми каже в кои специалности може да се влиза с география! :roll: :bounce: :roll:
с география само география и геология.Ако кандидатсваш и с език може туризъм или РРП. :)
Относно темите аз мисля,че някой я избира предварително.Кажете някоя година когато се е паднала някоя лесна тема като наприме Дунавска равнина или примерно Черно море ...
Аватар
Sea`Of`Sins
В началото бе словото

Мнение от Sea`Of`Sins »

Хелоу ^^
Може да ви се стори тъп въпрос,ама искам да попитам според вас,дали ще ми стигне времето да науча темите,ако досега съм научила само 3? :roll:
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Sea`Of`Sins написа:Хелоу ^^
Може да ви се стори тъп въпрос,ама искам да попитам според вас,дали ще ми стигне времето да науча темите,ако досега съм научила само 3? :roll:
Според мен ще ти стигне, ако учиш качествено всеки ден. Без мързел, кафета, дискотеки и подобни. Въпросът е, че ние сме излишно натоварени от явлението матури, което малко усложнява положението. Но всичко е късмет, може да си научила само 3 или 5 теми, да ти се падне една от тях.
Аватар
Sea`Of`Sins
В началото бе словото

Мнение от Sea`Of`Sins »

Дано се справим :) Макар,че географията ми е втори вариант,но не се знае какъв късмет ще изкарам с нея :)
Аз все още се питам какъв е смисъла от тези матури...Колкото и да искат да се изравним с европейските стандарти - няма да стане ;)
Аватар
starscream-
В началото бе словото

Мнение от starscream- »

Е, сега позамазаха малко очите с това приемане с оценката от матурите в над 25 ВУЗА .. друг е въпроса с какви специалности, но в интерес на истината има и що годе нормални.И аз трябва да понатисна географията, че в последно време немският и българският всичко изядоха :bounce:
how u do that .. i call it "DOBE BOY MAGIC"
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Sugarkata написа:
svetli_sl написа:Оф извинете,ама не ми се търси из целия форум!Някой може ли да ми каже в кои специалности може да се влиза с география! :roll: :bounce: :roll:
с география само география и геология.Ако кандидатсваш и с език може туризъм или РРП. :)
Относно темите аз мисля,че някой я избира предварително.Кажете някоя година когато се е паднала някоя лесна тема като наприме Дунавска равнина или примерно Черно море ...
Не е вярно с оценката от изпита по География на България можеш да кандидатсваш десетки видове специалности, ето ти линк : http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... index.html

Поразгледай тука балообразуването на всяка една специалност и ще разбереш колко многобройни са ти вариантите за кандидатсване с География на България
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Korelov написа:Не е вярно с оценката от изпита по География на България можеш да кандидатсваш десетки видове специалности, ето ти линк : http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... index.html

Поразгледай тука балообразуването на всяка една специалност и ще разбереш колко многобройни са ти вариантите за кандидатсване с География на България

Чак пък десетки видове и чак многобройни варианти... :roll: Цели 12 специалности! Като махнеш педагоките, георафия и биология, география и история и социални дейности (освен ако наистина не искаш да учиш нещо от изброените), остават точно 4 хубави специалности, а именно тези в ГГФ. 8)
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Е 12 специалности малко ли са за един единствен изпит....да не говорим че аз ще държа и АЕ, което означава че ще мога да кандидатсвам на 30 специалности ако не се лъжа...
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Искам да попитам за темата География на населението на България точките Формиране и развитие на българската народност и нация и Основни етнически компоненти на българската народност включват ли се в темата, защото в плана за изпита по география от миналогодишния справочник не фигурират? :|
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Я кажете сега някой смята ли да се записва на курсовете по География към СУ пролетната ваканция, защото си търся другарче за София....то и аз ще се записвам ама кво ще правя 8 дена там направо незнам :drunken:
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”