За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Томазо де Торквемада »

Явно моето желание за по-добър тон и разбирателство пак остава неразбрано от разни членове на "братството". Обръщам се към всички "братя" да престанат с идиотщините (ако могат, разбира се) и да не се заяждат. Аз неведнъж ви посочих моята идея и ясно заявих нежеланието си да продължа този спор, който се превърна в поток от лични нападки. Поради тази причина умолявам все още неразбралите да ми пишат на пощата, а аз най-добронамерено ще им разяснявам това, което не са разбрали (такива очевидно има). Там ще мога да се обърна към всеки индивидуално, въпреки че нямам опит в работата с малоумни, ще се опитам да се справя. Дано този път се разберем, защото ако и това не ви помогне да схванете смисъла на онова, което се опитвам да ви кажа, то значи никой не може да ви го обясни.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

sersempeco написа:малоумни
Еее добре,след като призоваваш към мир и разбирателство,защо първо ти не спреш да обиждаш?Така както ти се опитваш да убедиш някого в нещо си(с което,пак ти казвам,принципно съм съгласна),така и останалите се опитват да ти кажат нещо(с което също съм съгласна)/Еййй гледай къв разбран човек съм :lol: ./Говорите си за различни неща=>и ти имаш нужда от по-внимателен прочит на постовете.Ай стига с тоя тъп спор за тъпия спорт!
ПП.Спортът сам по себе си не е тъп,но организацията на спорта в СУ е мнооого зле.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

sersempeco,доста си противоречиш :wink:
Като решиш какво искаш,let us know :lol:
Toto-I will remember
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

но вие ме засипвате с простотия, която ме дразни
ми като те дразни недей да пишеш, бе! никой не те кара насила!
проблемите не тайните общества в това число Илюминатите, Йезуитите, Баета Паоли, Каморра, Мафията, Инквизицията, Масоните и други,

ауу, колко сме начетени. защо си мислиш че това са теми, известни само на теб? изводът отново е един - правиш се на прекалено интелигентен в тъпа тема! на мен не ми пречиш, но е малко смешно
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

sersempeco, ти коя група ще си, че да се успокоя :lol: :lol: :lol: 1/2 от активно пишещите тук сме VІІма. :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

greeny, с какво точно си запозната, защото останах с впечатлението, че авторът, който ти посочих, ти е неизвестен? Аз не твърдя, че съм най запознатият с тези проблеми, но по твоята реакция по-рано установих, че ти си тази, която си чела само Дан Браун и нищо друго.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Брей брей :lol: Тръгнали сте за масони и прочие да спорите...
Колкото и да спорите, доводите ви ще са базирани на хипотези и предположения.
П.С- ако искате добър автор- Ноам Чомски. Може и да е евреин, може да не пише директно за тях, но много добре обяснява механизмите и властовите лостове които споменатите от вас експлоатират.
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Аз не споря с никого. Просто greeny се заяде заради примера, който използвах. Тя очевидно си мисли, че единственият източник по тези въпроси е Дан Браун. В спорове не сме навлезли, а и нямам намерение да споря с човек, който не е информиран по гореизложените проблеми.
P.S. Радвам се да видя някого, който не се е ограничил само до Дан Браун и чете странична литература. Браво!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Драги колеги, вижте подписа на sersempeco и тогава си замислете дали има смисъл да провеждате с него подобна тема на разговор. :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Е, да, друго си е да си чалгаджия, Яворе. Сега дори моят подпис ти пречи. Радвам се, че те е заинтригувало нещо друго, освен чалгата.
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Оооо,я го зарежете тоя...Хубаво е от време на време да "прихващаш" нещо от книгите,които четеш,не само да се фукаш,че си ги чел.
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Бррр...много начетени хора в това СУ ...чак ме побиват тръпки... :roll:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

sersempeco написа:Е, да, друго си е да си чалгаджия, Яворе.
Това, че не познаваш свестни и интелигентни чалгари си е лично твой проблем. Половината ми близки познати са такива.
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Това, че не познаваш свестни и интелигентни чалгари си е лично твой проблем. Половината ми близки познати са такива.
Това ми прозвуча като: "Това, че не познаваш свестни и интелигентни наркомани си е лично твой проблем. Половината ми близки познати са такива." :lol: :lol: :lol:

П.П. Да не помислите, че се заяждам...просто ми стана смешно :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

jantex, ти поне ще имаш възможност да ме опознаеш и да видиш какъв човек съм (надявам се да не направя погрешни впечатления). Тогава ще видим какво мнение ще имаш за чалгарите :D
Отворете сърцата си ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”