Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ColdHardBitch написа:Аз лично съм много доволна от тема! Естествено ще има и разочаровани, но дано всички да са доволни от това, което са написали.
Иначе наистина в 65-та доста хора решиха да се разходят до тоалетната. Предполагам, че на квесторите им писна да ги съпровождат! ;D
П.С. Във вестник 19 минути има снимка от стая 65-та. И успех на всички с оценките!
Дали им е писнало или не, не знам, обаче бяха много свестни хора.
Особено по възрастния, който правеше снимките. Толкова търпелив човек не бях виждала скоро.. ;D
На мен ми се струва, че този възрастния може да е и някой преподавалател по специалността... Току-виж, живот и здраве, влизаме и хоп - той ни преподава по нещо
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Георги Герасимов написа:Понеже видях, че дебатирате колко места има си направих труда да видя миналата година колко бяха местата:
Редовно обучение:
Журналистика - 65 (45 момичета и 20 момчета)
Връзки с обществеността - 65 (45 момичета и 20 момчета)
Книгоиздаване - 40 (30 момичета и 10 момчета)
Задочно обучение:
Журналистика - 45 (35 момичета и 10 момчета)
Връзки с обществеността - 45 (35 момичета и 10 момчета)
Книгоиздаване - няма
Общо: 260 (70 момчета и 190 момичета)
Не очаквайте съществени промени
Благодаря много за полезната информация. Аз продължавам да си питам дали има такова нещо да не може да се мине от задочно към редовно, че мои познати така твърдят.
ColdHardBitch написа:Ее аз до колкото поня в 65-та зала всички се изкефихме, освен 2-те момичета, които се отказаха още в началото!
Е да де, точно така, просто ми стана някакво готино като видях, че дори той се изкефи Имало е и отказали се, така ли Явно нещо съм пропуснала този момент.
Не цитирай чаршафи! Мнението е редактирано.
svetlio.varna
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Еми да, но... явно не са я преценили като много готина И все пак... като виждам какви различни неща са писали всички, са могли да останат и те нещо да драснат... до тук тези, който видях са наистина.. кое от кое по-различни и в пълния смисъл уникални. Не цитирай чаршафи! Мнението е редактирано.
svetlio.varna
^ Глупости, те хората се интересуват от това какъв проблем ще засегнеш, а не толкова много как.До тук стана ясно, че всички са драснали за интернет, фецбук и таканататак Кое му е различното?
Моля не цитирайте толкова дълги "чаршафи" (както пише в Правилника), че е трудно за четене Като цяло дали изпитът е по журналистика или история не си заслужава да се откажеш - най-малкото това са 30 лв, а аз съм твърде меркантилен сигурно
Bishop написа:Благодаря много за полезната информация. Аз продължавам да си питам дали има такова нещо да не може да се мине от задочно към редовно, че мои познати така твърдят.
Можеш. Както може и обратното (от редовно в задочно). Условието обаче поне тази година е да има отказал се и съответно освободил място. За нашия факултет е доста тегаво местенето изобщо.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)