[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- mstavrev
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Пфф защо не ни казаха резултатите там направо да знаем, откачам искам да ги разбера вече :Д
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вижте, елементарно е - минала съм по тоя път и мога (наистина мога) да си представя колко ви е било притеснено на всички. А като добавим чакането и жегата, става съвсем неприятно.
И знам, че винаги е от полза да има човек, който все пак може да ти се усмихне и да ти каже, че не е страшно, дори и ако не му вярваш. Та затова съм си решила, че това ще ми бъде отношението към кандидатстващите по принцип (то и към повечето хора в живота ми въобще). Вярно е, че конкретно днес се изискваше да положа малко чисто физическо усилие за целта, понеже наистина ми е лошо, но вярвам, че ако на някого от вас му е олекнало и с 1% и не е влязъл в полуистерия при съответната комисия, съм си постигнала набелязаното. Това е.
Айде, аз отивам да се къпя, че не приличам на човек направо - като вляза следващия път във форума, ще чакам да чета оценки (преди да сте ме емнали, случвало се е да ги качат и същата вечер, както и на следващия ден: НЕ мога да ви кажа).
А и, както сами видяхте, не е страшно.
И знам, че винаги е от полза да има човек, който все пак може да ти се усмихне и да ти каже, че не е страшно, дори и ако не му вярваш. Та затова съм си решила, че това ще ми бъде отношението към кандидатстващите по принцип (то и към повечето хора в живота ми въобще). Вярно е, че конкретно днес се изискваше да положа малко чисто физическо усилие за целта, понеже наистина ми е лошо, но вярвам, че ако на някого от вас му е олекнало и с 1% и не е влязъл в полуистерия при съответната комисия, съм си постигнала набелязаното. Това е.
Айде, аз отивам да се къпя, че не приличам на човек направо - като вляза следващия път във форума, ще чакам да чета оценки (преди да сте ме емнали, случвало се е да ги качат и същата вечер, както и на следващия ден: НЕ мога да ви кажа).
А и, както сами видяхте, не е страшно.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 22 Юни 2013, 17:53, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Търговец, понеже виждам, че повечето тук сме пропуснали да споменем нашият приятил- жельо хах та дали ще ни резнат много за тази грешка?
- mstavrev
- Пишете, о, братя
Аз изобщо не бях притеснен, даже мога да кажа, че изобщо не ми пукаше кой ще е в комисията и какво ще ме питат. Само след 10 часа станах адски нервен, най-малкото нещо ме изнервяше, а когато ме викнаха и чаках 5 мин. на 1-вия ред буквално откачих хах...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не знам за Желев, честно.
За мен е сериозен пропуск, понеже не е чаааааак толкова отдалечен във времето, а е и много ключова фигура. Даже се учудих, че повечето не сте могли да се сетите за него, ама така е, аз съм дърта и дори помня управлението му.
Мисълта ми е, че би трябвало да ви намалят оценката, но не знам с колко: зависи от комисията, от останалата част от изпита ви, от общото ниво на кандидатите... Няма как да се предвиди. Не го мислете, вече е минало.
За мен е сериозен пропуск, понеже не е чаааааак толкова отдалечен във времето, а е и много ключова фигура. Даже се учудих, че повечето не сте могли да се сетите за него, ама така е, аз съм дърта и дори помня управлението му.
Мисълта ми е, че би трябвало да ви намалят оценката, но не знам с колко: зависи от комисията, от останалата част от изпита ви, от общото ниво на кандидатите... Няма как да се предвиди. Не го мислете, вече е минало.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
хах, Търговец, ние по едно време коментирахме кааааааааааааак може след толкова часа все още да се усмихваш на всички
и защо пък реши, че си хипопотамче...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, щото съм трътлеста, ама аз си го знам. Даже на едни момичета (по' към края бяха изтеглени) им разправях, че изпитващите не хапят - ето, аз съм завършила тоя факултет, а съм жива и здрава и нямам нищо отхапано - даже гоня 70 кила.
Айде. Разбрах, че много ме обичате; за себе си видях, че явно това е правилното отношение по време на изпита (понеже ми беше първо квесторство на устен) - доволна съм, махам се.
Айде. Разбрах, че много ме обичате; за себе си видях, че явно това е правилното отношение по време на изпита (понеже ми беше първо квесторство на устен) - доволна съм, махам се.
В края на ноември
В края на ноември
-
muffin
- В началото бе словото
Ееее що не каза, че си от Дупница? И аз съм от там, щяхме да сме си компанияsilvinka написа:Очудвам се как все още никой не е дал коментар след изпита ... Къде сте съфорумци ?? Още ли ви мъчат с чакане ? Аз даже в Дупница се прибрах
Колкото до изпита, мисля, че бях в 7 комисия, не съм сигурна. Оплетох се феноменално, като се сетя и ми прилошава. Но пък накрая ме питаха колко имам на писмения и казаха, че с оценката, дето ще ми я напишат, най-вероятно ще се видим октомври. Това леко ме успокоява, но пак ми е притеснено.
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
леле,сега четох какво са ви питали. Мен не питаха за президентите, естествено, протестите в България и Турция, за любимата ми книга, и едната жена от комисия ме пита дали гледам Революция Z и защо е това Z? Но тъй като не го гледам, нямаше как да и кажа. Но иначе мъжът беше мноого привтлив и ми кимаше и ми се усмихваше.
Търговец, ти май ми каза,че в тоалетните не се пуши :Д А аз така се бях спекла и разтреперала в началото,че ушите ми кънтяха, нз дали от пътя или от прекалено много хора в залата.
Търговец, ти май ми каза,че в тоалетните не се пуши :Д А аз така се бях спекла и разтреперала в началото,че ушите ми кънтяха, нз дали от пътя или от прекалено много хора в залата.
- skitnica
- В началото бе словото
Аз умрях от жега до 12:30 до де дойде и моя ред и бях страшно изнервена в един момент. Не се знае и защо се притесних до крайна степен, макар да бях при най-печената комисия - 7ма. Бях с шал и се започна едно нервно играене с него и за малко да се удуша
. Сега ме е яд, сещам се че можех да кажа още толкова много неща. При мен основните два въпроса минаха за отрицателно време, повече ме питаха за това какво съм писала на "ало, ало..." и от там се завъртя една екологична тема за Африка и т.н., имах и един въпрос за Уолстрийт. Разочарована съм, но се надявам да им е повлияла оценката от писмения и заради нея да ме съжалят, все пак бяха очаровани от нея
!
- mstavrev
- Пишете, о, братя
Къде не се пуши, цялата мъжка тоалетна вонеше на цигари и аз реших да си запаля малко да се успокоя хахаtamarsaaD написа: Търговец, ти май ми каза,че в тоалетните не се пуши :Д
- pifiella
- Пишете, о, братя
А до 15:30? Питаш ли ме?skitnica написа:Аз умрях от жега до 12:30 до де дойде и моя ред !
Добре,че оживяхме.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Аз пък мисля, че при мен точно слабата оценка от писмения би им повлияла да ми напишат по - висока днес, колкото и нелогично да звучиskitnica написа: Разочарована съм, но се надявам да им е повлияла оценката от писмения и заради нея да ме съжалят, все пак бяха очаровани от нея!
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
-
muffin
- В началото бе словото
Аз чаках до 2 да влезна при комисията. Моите съболезнования на момчетата с пуловерите, които останаха след мен. Моите съболезнования на момчетата с пуловери като цяло.
- mstavrev
- Пишете, о, братя
Верно имаше хора с пуловери..още им се чудя хаха...