Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Здравейте. Имам въпрос към вас. Макар че съм почти сигурен в отговора ще ви попитам за да е на 100%. В първо класиране съм приет специалност, която не ми харесва следователно отидох и депозирах дипломата си и потвърдих участие във второ. Ако искам сега, след второ класиране да участвам в трето, трябва ли да ходя пак до СУ-то (понеже си мисля, че не трябва - все пак дипломата ми е там) ? Благодаря предварително.
А на второ класиране какво ти е положението?
Приет съм по-горна специалност.
Щом си по-горе, трябва да си я преместиш от единия факултет в другия, логично. Попитай за по-сигурно там на телефоните и кажи после какво е станало
А за кои специалности все пак става дума, че нали някои не са в Ректорат, да не те запратят някъде
На първо унгарска, на второ класическа филология.
E, щом са филологии, уж трябва да са заедно, ама знае ли човек. Я по-добре питай, да не стане беля. И виж на сайта дали са побрани в един факултет, че ако не са, едва ли някой вместо теб ще ти премести дипломата
В един факултет са, да - ФКНФ
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
И в един да са, пак трябва да потвърдиш
.
"Приетите на второ класиране кандидат-студенти трябва от 10 до 12 август да се запишат или да потвърдят участието си в окончателното трето класиране. Непотвърдилите кандидати губят своето място и правото за участие в третото класиране."
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/novin ... _2011_2012
"Приетите на второ класиране кандидат-студенти трябва от 10 до 12 август да се запишат или да потвърдят участието си в окончателното трето класиране. Непотвърдилите кандидати губят своето място и правото за участие в третото класиране."
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
А никой така и не каза какво правят приетите на първо класиране, които са потвърдили, но не са мръднали на второ... Щото те не са приети на второ класиране, дефакто....
А иначе ти си прав, като се замислиш - нали става дума за различни специалност
Аз съм потвърдил в първо класиране. Ако въобще не отида да потвърдя и сега на второ губя мястото си, така ли?
Ама ти си потвърдил за едната специалност, пък сега те приемат в друга. Би следвало да потвърдиш, че си съгласен на нея, но искаш да пробваш и още нещо. А аз ти говоря за случая, в която не те приемат в друга, а си оставаш в същата. Макар че, мама му стара, от къде за къде ще местиш дипломата в твоя случай?!
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Няма да си мести дипломата, а само ще подаде декларация за участие в 3 класиране за прекласиране.
А за случая, в който не си помръднал на 2 класиране, може би утре ще имаме сигурен отговор от администрацията тук в коментарите:
А за случая, в който не си помръднал на 2 класиране, може би утре ще имаме сигурен отговор от администрацията тук в коментарите:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В този случай трябва отново да подадеш декларация. Дипломата ти вече си е там, така че няма накъде да я местиш.
Точно така.hellyeah написа:Аз съм потвърдил в първо класиране. Ако въобще не отида да потвърдя и сега на второ губя мястото си, така ли?